Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Passievrucht eten

Passievrucht eten

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 04 april 2019

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wat is passievrucht?

 1. Passievrucht is een tropische wijnbouwvrucht die wetenschappelijk bekend staat als Passiflora edulis en is inheems in bepaalde regio's van Zuid-Amerika. Deze vruchten zijn eigenlijk grote bessen en zijn geel, oranje of donkerpaars als ze rijp zijn, maar bevatten een gele, gelei-achtige binnenkant met veel zaden en een zoete smaak. Deze vruchten worden in veel verschillende tropische gebieden van de wereld gekweekt en ze worden zowel gegeten als tot sap geperst. De vrucht is ook een rijke bron van vitamine C, voedingsvezels en bepaalde B-vitamines, evenals enkele krachtige antioxidanten.

Passievruchten eten?

 1. Voordat u kunt genieten van de gezondheidsvoordelen van deze vrucht, moet u weten hoe u passievrucht eet en hoe u rijpe kunt kiezen.

Manieren om passievrucht te eten

 1. Nu je weet hoe je aan de zaden van deze tropische vrucht kunt komen, zijn er veel manieren om het aan je keuken toe te voegen.

 2. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 3. Nu je weet hoe je aan de zaden van deze tropische vrucht kunt komen, zijn er veel manieren om het aan je keuken toe te voegen.

 4. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407