Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Passievruchtenthee: voordelen Hoe te maken

Passievruchtenthee: voordelen Hoe te maken

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 28 mei 2019

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wat is passievruchtthee?

 1. Passievruchtthee is een kruidenthee-infusie die meestal wordt gemaakt met een zwarte theebasis en stukjes passievrucht of de essentie van dat fruit, samen met andere specerijen van bessen. De passievrucht, wetenschappelijk bekend als Passiflora edulis, groeit aan een wijnstok en zit boordevol fytonutriënten, vitamines, mineralen, aminozuren en antioxidanten. Wanneer deze thee wordt gebrouwen, heeft het een heldere en bloemige smaak en is het erg populair in delen van Noord-, Zuid- en Midden-Amerika, waar deze wijnstoksoort vaak voorkomt. Afhankelijk van waar ter wereld je bent, kun je passievruchtthee vinden in voorverpakte zakken, of je kunt er gewoon zelf een maken met het fruit.

Voordelen van passievruchtenthee

 1. De belangrijkste voordelen van passievruchtthee zijn de volgende:

 2. Met een hoog gehalte aan vitamine A, vitamine C en andere antioxidanten kan deze thee de belasting van het immuunsysteem verminderen en de negatieve invloed van vrije radicalen in het lichaam verminderen.

 3. Ten slotte zoeken sommige mensen deze thee op vanwege de verjongende effecten op de huid en de teint. De aminozuren van deze thee zijn ook waardevol, zoals de bouwstenen van alle eiwitten in het lichaam.

 4. Omdat deze thee vaak wordt gemaakt met een cafeïnevrije basis van zwarte of groene thee, zijn er ook de stimulerende effecten van deze thee die kunnen helpen bij het afvallen.

Hoe passievruchtthee te maken?

 1. Uw eigen passievruchtthee maken is vrij eenvoudig, ongeacht hoe u ervoor kiest om deze te brouwen. Laten we het onderstaande recept eens bekijken.

 2. Maak contact met ons

 3. Woord van voorzichtigheid: Er zijn zeer weinig bekende bijwerkingen van deze thee, maar het wordt niet aanbevolen voor zwangere of zogende vrouwen, vanwege enkele van de actieve chemische verbindingen in deze vrucht.

 4. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 5. Uw eigen passievruchtthee maken is vrij eenvoudig, ongeacht hoe u ervoor kiest om deze te brouwen. Laten we het onderstaande recept eens bekijken.

 6. Maak contact met ons

 7. Woord van voorzichtigheid: Er zijn zeer weinig bekende bijwerkingen van deze thee, maar het wordt niet aanbevolen voor zwangere of zogende vrouwen, vanwege enkele van de actieve chemische verbindingen in deze vrucht.

 8. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407