Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Pindakaas Voedingsfeiten: is het slecht voor u?

Hoe ontsproten graanbrood te consumeren

 1. Is pindakaas slecht voor u?

 2. Dit is eigenlijk een veelgestelde vraag die ik van veel mensen krijg, en er zijn enkele misvattingen over voedingsfeiten met pindakaas. Dus is pindakaas slecht voor je? Ja en nee. Het hangt af van hoeveel je consumeert, en het hangt af van de verscheidenheid aan pinda's die je krijgt.

 3. Soms kan pindakaas een metabolisme-doodsvoedsel zijn, maar nogmaals, het is een populair ingrediënt in verschillende gezonde snackideeën. Er zijn echt positieve en negatieve gezondheidseffecten met betrekking tot pindakaasvoedingsfeiten.

 1. Laten we beginnen met de negatieve punten in verband met de feiten over pindakaasvoeding en waarom het slecht voor u kan zijn.

 2. Om te beginnen krijgen de meesten van ons in Amerika veel te veel omega-6-vetten in onze voeding en niet genoeg omega-3-vetzuren. Vergeet niet dat omega-3-vetten ontstekingen helpen verminderen, terwijl te veel omega-6-vetten ontstekingen veroorzaken.

 3. Pinda's bevatten veel omega-6-vetten en weinig omega-3-vetten, dus ze kunnen een onevenwichtige verhouding veroorzaken. Volgens een onderzoek uit 2002, uitgevoerd door het Centrum voor Genetica, Voeding en Gezondheid, "bevatten de westerse diëten een tekort aan omega-3-vetzuren en bevatten ze buitensporige hoeveelheden omega-6-vetzuren in vergelijking met het dieet waarop mensen evolueerden en hun genetische patronen werden vastgesteld. "

 4. De verhouding is vaak zo hoog als 20: 1 omega-6 vetten versus omega-3 vetten, wat verbazingwekkend is gezien een ideale gezonde verhouding bijna 2: 1 is. Volgens het Centre for Genetics, Nutrition and Health study:

 5. Overmatige hoeveelheden omega-6 meervoudig onverzadigde vetzuren (PUFA) en een zeer hoge omega-6 / omega-3-verhouding, zoals wordt gevonden in de hedendaagse westerse voeding, bevorderen de pathogenese van veel ziekten, waaronder hart- en vaatziekten, kanker en ontstekings- en auto-immuunziekten, terwijl verhoogde niveaus van omega-3 PUFA (een lage omega-6 / omega-3-verhouding) onderdrukkende effecten hebben.

 6. Bovendien kunnen te veel omega-6-vetten leiden tot astma, diabetes type 2, obesitas, prikkelbare darmsyndroom, metabool syndroom, maculaire degeneratie en meer.

 7. Het tweede probleem is dat de meeste pinda's op de grond worden geteeld. Ze worden erg vochtig en veel van hen bevatten mycotoxines of schimmels. We weten al dat giftige schimmel depressie veroorzaakt, maar schimmel leidt ook tot andere gezondheidsproblemen.

 8. Schimmel is een van de grote redenen waarom zoveel kinderen tegenwoordig voedselallergieën of inflammatoire immuunreacties hebben wanneer ze zich rond pinda's verplaatsen. In feite hebben veel scholen wetten of beperkingen tegen pinda's omdat zoveel kinderen immuunreacties ondervinden van voedsel zoals pinda's.

 9. Dat zijn de twee grootste problemen met pinda's.

Pindakaasvoeding: gezond pindakaas consumeren

 1. Hoewel pindakaas soms wordt beschouwd als een van de "gezonde" voedingsmiddelen die niet gezond zijn, kan pindakaas eigenlijk wel gezond zijn. Ga als volgt te werk om ervoor te zorgen dat de pindakaas die je eet je lichaam echt helpt.

 2. Ten eerste, als u pinda's koopt, moet u ervoor zorgen dat u een gecertificeerd biologisch merk koopt en, idealiter, een soort pinda genaamd Valencia-pinda's of Jungle-pinda's. Deze pinda's worden meestal niet gekweekt in het vocht van de grond; ze worden meestal gekweekt in struiken van de grond of hoger, en dat elimineert het probleem met schimmel.

 3. Bovendien bevatten Valencia-pinda's enkelvoudig onverzadigde vetten die triglyceriden verlagen, en ze hebben alle negen essentiële aminozuren en de antioxidant resveratrol. Resveratrol is een krachtige antioxidant die schade door vrije radicalen bestrijdt die wordt veroorzaakt tijdens dagelijkse lichaamsfuncties, zoals eten en sporten. Als ze niet worden aangevinkt, kunnen vrije radicalen cellen beschadigen en worden ze beschouwd als een oorzaak van levensbedreigende ziekten en aandoeningen.

 4. Het tweede ding dat pinda's eigenlijk gezond voor u kan maken, is als u omega-3-vetten ermee consumeert. Je kunt een beetje heilig lijnzaadolie toevoegen of een omega-3 visolie-supplement nemen als je pindakaas eet, en je moet natuurlijk altijd veel omega-3-voedingsmiddelen eten.

 5. Als u veel omega-3-vetten in uw dieet krijgt - en u bent niet allergisch - dan hoeft u zich echt geen zorgen te maken over het eten van pinda's.

 6. Pinda's en pindakaas kunnen eigenlijk voedsel zijn dat de stofwisseling en het vetverlies ondersteunt en verhoogt als u ze consumeert met de andere voedingsmiddelen en als onderdeel van een goed dieet, omdat pinda's eiwitrijke snacks zijn die ook hoog zijn in gemakkelijk verbrande koolhydraten; in feite zijn ze een van de hoogste plantaardige vormen van eiwitten die vandaag beschikbaar zijn.

 7. Dus kunnen pinda's gezond zijn? Ja, dat kan als je hoogwaardige, biologische pinda's zoals Valencia-pinda's koopt en je krijgt veel omega-3-vetten in je dieet - en dat geldt natuurlijk ook voor pindakaas.

 8. Maar hier is het probleem: 99 procent van de pindakaas en pinda's die mensen in Amerika kopen, hebben gehydrogeneerde oliën toegevoegd en ze zijn niet-organisch. Dat is wat bijdraagt ​​aan het aantal omega-6 en pindakaas ongezond maakt. Helaas is 99,9 procent van de pindakaas die er tegenwoordig is absoluut rommel. Het is niet goed voor je en het kan zelfs gewichtstoename, ziekteverwekkende ontstekingen en ontstekingsreacties in het lichaam veroorzaken.

 9. Het goede nieuws is dat u deze ongezonde, bewerkte vorm van pindakaas niet hoeft te consumeren. Koop of maak in plaats daarvan je eigen natuurlijke, biologische pindakaas, en de pindakaas kan eigenlijk goed voor je zijn.

 10. Je zou denken dat een lekkende darm alleen het spijsverteringsstelsel beïnvloedt, maar in werkelijkheid kan het meer beïnvloeden. Omdat Leaky Gut zo gewoon is en zo'n raadsel, Ik bied een gratis webinar aan over alle dingen die lekken. Klik hier voor meer informatie over het webinar.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407