Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Romaine Sla: voeding, calorieën en recepten

Romaine sla

 1. Stevige, knapperige en boordevol voeding, romaine sla is een stevige groene salade. Romeinse sla, ook bekend als snijsla, bevat veel vezels en weinig calorieën.

 2. Het staat ook bekend om zijn voedingswaarde en hartige, maar toch neutrale smaak.

Voedingswaarden

 1. De droom van een dieter, snijsla heeft ongeveer 8 calorieën en 1-2 gram koolhydraten per kop. Hoewel het vezelarm is, bevat het veel mineralen, zoals calcium, fosfor, magnesium en kalium. Het bevat van nature weinig natrium. Plus romaine sla zit boordevol vitamine C, vitamine K en folaat. Het is een goede bron van bètacaroteen, die in het lichaam wordt omgezet in vitamine A.

 2. De voedingsstoffen in snijsla bieden meerdere gezondheidsvoordelen. Ze bevatten:

Om Romeinse sla thuis te gebruiken

 1. Zoals bij alle producten is vers het beste. Probeer binnen enkele dagen na aankoop Romaine te eten. Je kunt harten van Romeinse sla kopen in plaats van de hele kop. De buitenste bladeren hebben echter de hoogste nutriëntendichtheid. Ongeacht welk type u koopt, zorg ervoor dat u grondig wast om vuil en puin te verwijderen.

 2. Romaine sla is waarschijnlijk het best bekend om zijn gebruik in Caesarsalade, maar is ook heerlijk gehalveerd, geborsteld met olijfolie en gegrild.

 3. Als u toegevoegde voedingsstoffen op de borden van uw gezin probeert te sluipen, kan Romaine een geweldig kussen zijn voor elk type knapperig voedsel. Deze smakelijke zwarte aardappel tostada van zoete aardappel gebruikt Romeinse sla, gehakt en royaal verspreid, om voedingsstoffen en vezels toe te voegen.

 4. Romaine-bladeren zijn stevig en groot, waardoor ze een uitstekende dekking zijn voor wraps of een vervanging voor sandwichbrood. Verspreid eenvoudig uw vulling op een blad van Romaine, vouw of rol en eet. Je kunt een tandenstoker gebruiken om je creatie bij elkaar te houden als je van plan bent om een ​​gezonde lunchbox-traktatie voor je kind te maken. Zorg er alleen voor dat de tandenstoker een felle kleur heeft en opvallend geplaatst is, zodat deze niet per ongeluk wordt gebeten.

 5. U kunt romaine gebruiken in elk type salade dat u kiest en als topping voor taco's of chili. Het is ook stevig genoeg om toe te voegen aan roerbakgerechten - zorg er gewoon voor dat het het laatste ingrediënt is dat u toevoegt, zodat het niet te lang kookt.

Takeaway

 1. Romaine sla is een caloriearm, voedzaam voedingsmiddel dat een aantal belangrijke vitamines en mineralen bevat. Met een uitgebreid aantal manieren om het in salades en andere recepten te gebruiken, zou het gemakkelijk moeten zijn om dit groene blad aan uw normale voeding toe te voegen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407