Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Slasaus of # x27; Frosting # x27 ;?

De onderste regel

 1. Elke ouder is zich bewust van de kracht van leugentjes.

 2. Ze helpen je om gevechten te winnen gedurende de schermtijd. Ze pletten ruzie over stoppen bij een favoriete winkel. Kraft vertrouwt nu op de kracht van de onwaarheid om ouders te helpen kinderen enthousiast te maken voor salade.

 3. Eerder deze maand introduceerde het voedselbedrijf met miljarden dollars Salad "Frosting", een slank, strak, kunstig versierd pakket.

 4. Maar in deze "glazuur" buis zit een ranchdressing. Nu verpakt in de hoop dat de verbinding met een suikerachtig gebak sceptische kinderen zal overtuigen om met meer opwinding salades en groenten te eten.

 5. "Onschuldige leugens die ouders hun kinderen vertellen helpen de druk van het alledaagse ouderschap te verminderen, en als het kinderen ertoe brengt om hun groenten op te eten, het zij zo," zei Sergio Eleuterio, hoofd marketing voor Kraft, in een verklaring.

 6. Maar kinderen misleiden om groenten te eten, kan op de lange termijn helpen.

 7. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zeggen de meeste kinderen (ook volwassenen) bijna niet de aanbevolen wekelijkse of dagelijkse hoeveelheid groenten en fruit.

 8. Voeg daar het feit aan toe dat 14 procent van de kleuters (van 2 tot 5 jaar) zwaarlijvig is, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom ouders zo ongeveer alle maatregelen zullen nemen - ja, zelfs vreemde rebrandingmomenten - om hun kinderen beter voedsel te geven.

 9. "Kinderen eten alles met glazuur, toch?" het bedrijf zei in hun verklaring.

 10. Kunnen kinderen de schok van het systeem absorberen en er toch in slagen om meer salade te eten, meer wortels te dippen en meer edamame te genieten? Kraft rekent erop.

 11. "Soms is een onschuldige, slimme leugen de enige manier", schreef het bedrijf.

Zijn voedingsdeskundigen goed voor ‘frosting’ salades?

 1. Voedingsdeskundigen zijn misschien een beetje in conflict over het bedriegen van kinderen met salade "glazuur."

 2. De ranchdressing in Krafts salade "Frosting" is niet anders dan hun klassieke saus. Een portie van 2 eetlepels heeft 110 calorieën, 11 gram vet, 290 milligram natrium en 1 gram suiker.

 3. Vergelijk dat met het echte glazuur: Wilton's Icing Pouch heeft bijvoorbeeld meer calorieën (150) in dezelfde portiegrootte, maar het heeft ook 6 gram vet, 10 milligram natrium en 24 gram suiker.

 4. De cijfers wijzen erop dat voedingsdeskundigen niet zo dol zijn op het nieuwe Kraft-product: het is niet bepaald gezond.

 5. "Over het algemeen zou ik dit product niet aanbevelen, vooral als het kind al een verscheidenheid aan groenten in zijn dieet accepteert. Ranchdressing heeft meestal weinig voedingsstoffen maar veel calorieën," zei Summer Yule, MS, RDN, een voedingscommunicatiespecialist. "Er zijn betere opties voor vegetarische dips en saladedressings, zoals hummus of olijfolie en azijncombo's."

 6. Aan de andere kant, zegt Julie Upton, MS, RD, mede-oprichter van Appetite for Health, als ranch dressing nodig is om je kinderen nieuwe variëteiten groenten te laten uitproberen, is het niet het ergste ter wereld.

 7. "Als Kraft wil helpen kinderen enthousiast te maken over het eten van meer groenten door ranchdressing in een glazuurpakket te verpakken, denk ik dat het geen kwaad kan," zei Upton.

 8. "Er zijn onderzoeken die aantonen dat wanneer je kinderen groenten geeft met een dip of ranchdressing, ze aanzienlijk meer groenten eten. Ik zou ouders aanmoedigen om de dressing onder controle te houden zodat kinderen het leuk vinden de natuurlijke smaak van groenten in plaats van groenten in dressing te verdrinken, "zei ze.

 9. Ouders overal hebben manieren gevonden en bedacht om groenten in het dieet van hun kinderen te sluipen, lang voordat jij en je kind dit gevecht hadden.

 10. Wees niet ontmoedigd als u merkt dat u tegen de kleinste mensen in uw huis vecht om eerst een paar aardbeien te eten of een vork in de bloemkool te duiken. Je bent niet alleen.

 11. Of je nu spinazie in bananenrijke smoothies sluipt, wortelen in subtiel zoete muffins, of zelfs broccoli onder een lichte scheutje salade "glazuur", het is allemaal een eervolle poging om je te helpen kinderen eten meer van de voedingsstoffen die ze nodig hebben om sterker en gezonder te groeien en leggen de basis voor een leven lang gezonde gewoonten en goede eetgewoonten.

 12. Voedingsdeskundigen zijn misschien een beetje in conflict over het bedriegen van kinderen met salade "glazuur."

 13. De ranchdressing in Krafts salade "Frosting" is niet anders dan hun klassieke saus. Een portie van 2 eetlepels heeft 110 calorieën, 11 gram vet, 290 milligram natrium en 1 gram suiker.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407