Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Tart Cherry - Next Superfood van 2018, zegt The Fit Foodie

Tart Cherry - Next Superfood van 2018, zegt The Fit Foodie

 1. Organische feiten interviewden chef Mareya aan de vooravond van de Sustainable Foods Summit en zij deelde haar visie op superfoodtrends voor 2018.

 2. Volgens Chef Mareya is de volgende "It" superfood de scherpe kers - het zal een nieuwe betekenis krijgen in 2018.

 3. Van scherpe kersen is ook bekend dat ze pijn en ontsteking verminderen en helpen bij spierpijn na de training. Een natuurlijke bron van melatonine, je kunt nu je slaappil vervangen door een heerlijk scherp alternatief. Anders dan je alledaagse zoete, donkere kersen, zijn scherpe kersen zuur, klein en felrood.

 4. Dit superfood heeft een van de hoogste ORAC-scores (Oxygen Radical Absorbance Capacity) - topping bosbessen, granaatappelsap en thee bijna drievoudig - met een megastoot anthocyanen om vrije radicalen te bestrijden en te repareren celbeschadiging.

 5. Het is verkrijgbaar in vele vormen - vers, bevroren, gedroogd, met chocolade bedekt, geconcentreerd poeder en sap - zoek naar scherpe kersen in gebak, jam, sauzen en dranken. Er zijn veel bedrijven zoals Cheribundi die een verscheidenheid aan kant-en-klare sappen aanbieden met de kleine kleine krachtpatser.

 6. Het tweede superfood om op te letten zijn shishito-pepers.

 7. En eindelijk is "levende" productie het derde superfood om naar uit te kijken in 2018.

 8. We weten allemaal hoe belangrijk het is om vers fruit en groenten op te vullen. Maar tegen de tijd dat deze lekkere stukjes op ons bord aankomen, hebben ze al een hoop voedingsstoffen verloren. De oplossing? "Levende" producten!

 9. Overal in het land duikt deze ultraverse superfood-optie op op lokale markten. Dit zijn groenten die nog steeds aan hun wortels vastzitten om voedingsstoffen te behouden en de houdbaarheid te verlengen. Roots-on rassen worden hydroponisch geteeld en zonder het gebruik van insecticiden, waardoor ze een gezondere, milieuvriendelijke keuze zijn. Je kunt ook je eigen voedingsrijke salade oogsten wanneer je klaar bent om te eten

Manieren om een ​​meer holistische manier van leven te omarmen

 1. Chef Mareya deelt drie eenvoudige manieren die mensen gemakkelijk kunnen verwerken door wijzigingen aan te brengen in voedselkeuzes!

Over Mareya Ibrahim

 1. Zij is de bedenker van EatCleaner.com, de belangrijkste levensstijlbestemming voor informatie over geschikt voedsel en superfood, auteur, holistische voedingsdeskundige en uitvinder van de gepatenteerde lijn foodCleaner (r) voor het wassen van voedsel, doekjes, en houdbaarheidsverlengingsproducten.

 2. Chef Mareya zal tijdens de Sustainable Foods Summit in San Francisco, VS op 30-31 januari, het hebben over de belangrijkste trends op het gebied van gezond eten en drinken voor 2018. De Sustainable Foods Summit, georganiseerd door Ecovia Intelligence, is een internationale reeks topconferenties die zich richten op de leidende problemen waarmee de voedingsindustrie te maken heeft met betrekking tot duurzaamheid en milieukeuren zoals biologisch, fair trade, etc.

 3. Haar column, The Fit Foodie, verschijnt in Edible Orange County Magazine. Haar nieuwe boek The Real Dish verschijnt begin 2019 onder St. Martin's Press. Ze levert ook een bijdrage aan de bestseller van de NY Times, The Daniel Plan: 40 Days to a Healthier Life en is de auteur van The Clean Eating Handbook: 31 Essential Rules for Health, Wellness, and a Fabulously Fit Life. Chef Mareya is de gastheer van The Real Dish Facebook Live-show, die laat zien hoe je eenvoudige gerechten maakt die gezond en voedzaam zijn. Mareya was ook een chef-kok in de door Emmy genomineerde kookshow Recept Rehab en is te zien in de Cutthroat Kitchen van het Food Network en meer dan 400 afleveringen van YouTube-kookshows.

 4. Raksha Hegde is de content director van Organic Facts en helpt een team van briljante, dynamische contentschrijvers te overzien. Voormalig bedrijfsnieuwsjournalist en redacteur, Raksha volgde haar passie voor wellness om een ​​gecertificeerde yogaleraar en een curator van het wellnessfestival te worden. Ze gelooft dat leren nooit echt stopt. Ze heeft haar MS in Broadcast Journalism van Boston University afgerond en volgt momenteel de e-cursus "Inleiding tot voedsel en gezondheid" aangeboden door Stanford University, VS.

 5. Zij is de bedenker van EatCleaner.com, de belangrijkste levensstijlbestemming voor informatie over geschikt voedsel en superfood, auteur, holistische voedingsdeskundige en uitvinder van de gepatenteerde lijn foodCleaner (r) voor het wassen van voedsel, doekjes, en houdbaarheidsverlengingsproducten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407