Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Terwijl het afsluiten van de regering sleept, kan de voedselhulp voor miljoenen opraken

Ga gewoon.

 1. Marian Lewis merkte iets vreemds op nadat ze dit weekend een kopje yoghurt had gekocht.

 2. Uit haar ontvangstbewijs bleek dat ze meer dan $ 120 op haar elektronische voordeeloverdrachtskaart had, het stuk plastic dat de eigenlijke stempels van het oorspronkelijke voedselzegelprogramma verving. Het bedrag had veel lager moeten zijn omdat de inwoner van New York City haar voordelen normaal gesproken aan het begin van de maand ontvangt en ze binnen een week uitgeeft.

 3. "Ik dacht dat ik nog ongeveer $ 10 over had," zei ze. "Wat is dit in vredesnaam?"

 4. Lewis, 82, was bang dat de regering ten onrechte extra geld op haar kaart had gestort. En ze had er net iets van gebruikt - moest ze het terugbetalen? Ze dacht dat ze haar plaatselijke kantoor van het Supplemental Nutrition Assistance Program in Harlem zou moeten bezoeken om het probleem op te lossen.

 5. Maar toen hoorde ze op de radio dat er geen fout was gemaakt - de Trump-regering had besloten dat vanwege de sluiting van de regering de voedselvoordelen zouden worden verdeeld die 38 miljoen mensen normaal zouden ontvangen in februari weken vroeg in een poging om ervoor te zorgen dat de voordelen van de maand werden betaald voordat het geld op was.

 6. Het Amerikaanse ministerie van Landbouw, dat SNAP beheert, heeft geen plan voor maart aangekondigd. Het opschorten van uitkeringen of het gedeeltelijk betalen hiervan kan catastrofale gevolgen hebben - het decimeren van huishoudbudgetten en zelfs wijdverbreide honger veroorzaken. [! 1127 => 1140 = 1!

 7. De huidige sluiting begon in december omdat president Donald Trump niet zou instemmen met het financieren van enkele basisoperaties van zijn eigen regering, tenzij congresdemocraten overeenkwamen $ 5,7 miljard toe te kennen voor een muur aan de grens tussen de VS en Mexico. . En sinds het afsluiten is begonnen, heeft Trump gezegd dat hij bereid is om het afsluiten jaren voort te zetten.

Betalingen, maar geen plan

 1. Zonder duidelijke informatie van de overheid kunnen geruchten floreren. Beth Taurasi, uit Colorado, zei dat ze van een collega-SNAP-ontvanger hoorde dat als de sluiting afgelopen februari doorgaat, de Trump-regering zou proberen voedselvoordelen te vervangen door dozen met ingeblikte goederen - een idee dat niemand in Washington heeft voorgesteld als een oplossing . (De administratie van Trump heeft voorgesteld om de SNAP-voordelen vorig jaar gedeeltelijk te vervangen door voedseldozen, hoewel het idee niet goed was doordacht en het nergens heen ging.)

 2. Lambert maakt zich al zorgen over wat er in maart zal gebeuren - ze denkt dat ze op voedselpantries moet vertrouwen.

 3. "Ik ben behoorlijk creatief met een aardappel en een ui," zei ze, omdat ze weet dat ze haar eten moet oprekken. "Maar je weet alleen alledaagse dingen - zoals kleine dingen, zoals in het weekend, wat heb je als ontbijt?"

 4. Het liberale Centrum voor Begroting en Beleidsprioriteiten wees erop dat, zelfs als de sluiting tegen maart eindigt, de kloof tussen de vroege distributie van februari en wanneer de fondsen in maart zullen uitgaan, ervoor zorgen dat de begunstigden hun SNAP-dollars uitstrekken voor maar liefst 50 dagen in plaats van de typische 28 tot 31 dagen - hoewel een kloof die lang de SNAP-wet schendt.

 5. De meeste SNAP-ontvangers gebruiken hun voordelen vóór het einde van de maand - meestal wordt de helft van de voordelen in de eerste week verzilverd. Dus deze extra dagen kunnen de afhankelijkheid van reeds uitgerekte voedselpantries en sociale netwerken vergroten.

 6. "Gezien de ervaring van de druk op huishoudens met een laag inkomen en de gemeenschapsmiddelen onder normale SNAP-uitgiftepatronen," schreef CBPP senior fellow Dottie Rosenbaum, "die kloof uitrekken tot 40 tot 50 dagen of langer kan leiden tot aanzienlijke ontberingen en honger en tot een sterke toename van de vraag naar lokale voedselhulpverleners en andere sociale hulpverleners in de gemeenschap. "

 7. En de onzekerheid over een totale verval van de financiering voor maart blijft bestaan. Hoewel de USDA niet heeft gezegd wat het gaat doen, heeft het agentschap gezegd dat het $ 3 miljard heeft in een noodfonds dat het zou kunnen gebruiken. Maar de totale kosten van een maand voedselvoordelen liggen dichter bij $ 5 miljard.

 8. Sonny Perdue, de landbouwsecretaris, weigerde in te gaan op wat er in maart zou gebeuren tijdens een recente telefonische vergadering met verslaggevers. Hij zei dat het Congres voldoende tijd heeft om de financiering te regelen en dat Democraten moeten toegeven aan de eisen van de muur van Trump.

 9. Sommige experts beweren dat de overheid SNAP als een "recht" zoals sociale zekerheid of medicijnen moet beschouwen en ervoor moet blijven betalen, ondanks dat ze geen geld toekent. Die programma's blijven betalingen betalen tijdens sluitingen van de overheid. De USDA heeft niet gereageerd op verzoeken over het rechtenpad.

Angst voor eten en onderdak in overvloed

 1. Het gekibbel in Washington mist een belangrijk punt, zei Lambert: Mensen staan ​​op het punt honger te lijden.

 2. "Ik betreur het heen en weer dat ze nu doen, omdat ik dat niet kan eten. Ik kan mijn huur daarmee niet betalen. Dat vertaalt zich niet in geld om ik, "zei Lambert, de vrouw uit Philadelphia. "Ze mogen vanavond naar huis met vriezers in de kelder - dat heb ik niet. Elke dag is het een zetje."

 3. Taurasi ontvangt maandelijkse aanvullende Security Income-voordelen die niet worden beïnvloed door de uitschakeling. Zij en haar verloofde zijn beiden blind en antwoorden op SNAP voor boodschappen en huisvouchers die een deel van hun huur betalen in Denver. Net als SNAP, is het lot van de vouchers onzeker als de uitschakeling sleept in maart.

 4. "We moeten vertrouwen op de programma's die de overheid afsluit om te eten," zei Taurasi, 32, in een interview.

 5. Zij en andere ontvangers van hulp zijn in de war en maken zich zorgen over hoe een voortdurende stilstand hun basisbehoeften zal beïnvloeden - voedsel, onderdak en algemeen welzijn.

 6. Toni Oliver, een 62-jarige gehandicapte in Roanoke, Virginia, zegt dat ze haar voedselhulp zo ver mogelijk uitrekt. Maar als de voordelen in maart op zijn, maakt ze zich zorgen dat ze zal moeten kiezen tussen betalen voor eten of huren - en ze zou haar huis kunnen verliezen en nergens heen kunnen.

 7. De federale overheid heeft in het verleden verschillende keren zijn deuren gesloten toen de Republikeinen en Democraten in het Congres het niet eens konden worden met het Witte Huis. Deze shutdown is al de langste in de geschiedenis en geen van beide partijen is toegetreden.

 8. "Ik maakte me geen zorgen over de anderen [!shutdowns

 9. Lewis, de 82-jarige New Yorker, zei dat ze een uitstekende gezondheid heeft, grotendeels dankzij haar goede voeding. Ze is een therapeut en een activiste die pleit voor discriminatie op grond van leeftijd. Maar ze maakt zich zorgen dat als haar voedselvoordelen vervallen, ze zal moeten vertrouwen op liefdadigheidsmaaltijden met minder gezonde ingrediënten.

 10. "Ik doe mijn best om gezond te blijven en het is moeilijk als ik mijn eten niet kan kiezen," zei ze.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407