Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


U kunt nu genieten van de smaken van Ben Jerry # 39; zonder iets te eten

Overwegingen

 1. Hoe wilt u de hele dag Ben Jerry's Chocolate Fudge Brownie van uw lippen likken? Het bedrijf uit Vermont is verhuisd naar de schoonheidsruimte met lippenbalsem met ijssmaak, zodat je nu van je favoriete Ben Jerry's smaak kunt genieten zonder calorieën te tellen of een pint open te breken.

 2. De kleine bakjes lippenbalsem zijn er in vier smaken, waaronder Chocolate Fudge Brownie, Mint Chocolate Cookie, Strawberry Kiwi Swirl en Chocolate Chip Cookie Dough. De verpakking is ontworpen om eruit te zien als miniatuur pinten ijs, en de eigenlijke balsem bevat natuurlijke ingrediënten zoals biologische extra vierge olijfolie, hennepzaad en jojoba.

 3. Maar zullen deze heerlijke lippenbalsems uw verlangen naar echt ijs genezen? Het personeel van de Los Angeles Times heeft onlangs verschillende lipglossen uitgeprobeerd om te zien of ze konden helpen om de onbedwingbare trek in suiker 's nachts te beheersen. "Het is een plausibele techniek," vertelde dermatoloog Dr. Susan Rabizadeh in Los Angeles tegen The Times. Rabizadeh legde verder uit dat "de dunne huid van de lippen het mogelijk maakt kleine hoeveelheden product in de bloedbaan op te nemen."

 4. Kunnen we in de nabije toekomst halfgebakken shampoo en Phish Food-conditioner verwachten? Jones zegt dat het bedrijf "naar andere mogelijkheden op het gebied van lichaamsverzorging heeft gekeken", maar niets anders heeft hun interesse gewekt. Jones heeft wel gezegd dat Ben Jerry's openstaat voor het creëren van andere smaken lippenbalsem (we bidden persoonlijk voor Cherry Garcia).

 5. Een pot met Ben Jerry's lippenbalsem kost je $ 4 en kan telefonisch besteld worden via de site van het bedrijf.

Wat denk je?

 1. Zou u lippenbalsem met ijssmaak gebruiken? Gebruik je lippenbalsem of kauwgom om je verlangen naar suiker te beteugelen? Laat het ons weten in de reacties!Donate - BNB: bnb16ghhqcjctncdczjpawnl36jduaddx5l4eysm5c