Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Varkensstaarten koken

Stap 6

 1. In Louisiana en andere delen van het Zuiden wordt elk deel van het varken gegeten en laat niets te verspillen, volgens "You Are Where You Eat: verhalen en recepten uit de wijken van New Orleans ." Gekookte varkensstaarten voegen smaak toe aan bijgerechten, zoals erwten en raapstelen. Het gesmolten vet geeft recepten een aparte smaak die anders verloren zou kunnen gaan met andere delen van het varken. Geroosterde varkensstaarten die tot knapperig zijn gegrild, worden vaak als voorgerecht vóór het hoofdgerecht gegeten. Laat de locatie van de staart van het varken u niet afschrikken om deze smakelijke lekkernijen van het Zuiden te proberen.

Boiling

 1. 2 pond wassen en drogen. van varkensstaarten grondig door ze te schrobben met een stijve nylon schrobborstel.

 2. Verhit 1/4 kopje bakolie op de bodem van een grote soeppan. Bruin de staarten in de soeppan door ze met een tang te draaien.

 3. Giet 4 kopjes water in de voorraadpot. Breng het water, de staarten en de olie op hoog vuur aan de kook. Zet het vuur lager zodra het water begint te koken. Sudderen tot de staarten zacht worden.

 4. Verwijder de varkensstaarten uit de voorraadpot. Gebruik een hakmes om de staarten in kleine hapklare stukjes te snijden, ongeveer 2 centimeter lang. Voeg de varkensstaartstukken toe aan je recept.

Grillen

 1. Reinig 2 tot 3 lbs. van varkensstaarten met een stijve boender onder stromend water.

 2. Leg de staarten op een braadslede in een braadslede, met de dikke kant naar beneden. Bak de staarten in een voorverwarmde oven gedurende 2 uur op 300 graden Fahrenheit.

 3. Leg de gebakken varkensstaarten op uw grill. Grill de staarten op middelhoog vuur, ongeveer 325 tot 350 graden Fahrenheit.

 4. Bedruip de varkensstaarten met uw favoriete barbecuesaus. Draai de staarten regelmatig met een tang en blijf borstelen met saus totdat de staarten bruin en knapperig worden.

 5. Reinig 2 tot 3 lbs. van varkensstaarten met een stijve boender onder stromend water.

 6. Leg de staarten op een braadslede in een braadslede, met de dikke kant naar beneden. Bak de staarten in een voorverwarmde oven gedurende 2 uur op 300 graden Fahrenheit.

 7. Leg de gebakken varkensstaarten op uw grill. Grill de staarten op middelhoog vuur, ongeveer 325 tot 350 graden Fahrenheit.

 8. Bedruip de varkensstaarten met uw favoriete barbecuesaus. Draai de staarten regelmatig met een tang en blijf borstelen met saus totdat de staarten bruin en knapperig worden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407