Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
  • Ingrediënten
  • Diëten
  • Allergieën
  • Voeding
  • Technieken
  • Keukens
  • Tijd
Zonder


Voedingswaarde chefsalade

Alternatieven voor niet-pizza

  1. Mensen onderschatten meestal de hoeveelheid vet en calorieën in een chef-koksalade, volgens een studie gepubliceerd in het "American Journal of Public Health" in september 2006. Deze salades bevatten meestal ham, kalkoen, kaas, hardgekookt ei, tomaat, ijsbergsla en dressing. De ingrediënten en hun verhoudingen in deze salade kunnen echter variëren, wat invloed heeft op het voedingsgehalte van de salade.

Voedingswaarden

  1. Calorieën in de salade van een chef-kok kunnen variëren van ongeveer 317 tot 560, exclusief dressing. Caloriearme salades bevatten vetarme kaas in plaats van gewone kaas of kleinere hoeveelheden calorierijke ingrediënten. Het vet in een chef-koksalade varieert van 16 tot 43 gram, het eiwitgehalte varieert van 25 tot 32 gram en het koolhydraatgehalte varieert van 12 tot 21 gram. Het verzadigde vetgehalte varieert van 6 tot 11 gram, of 25 tot 55 procent van de dagelijkse waarde, en het vezelgehalte varieert van 2 tot 4 gram, of 8 tot 16 procent van de DV. Verzadigd vet kan uw risico op hoge cholesterol en hartaandoeningen verhogen, terwijl vezelconsumptie het tegenovergestelde effect kan hebben.

Informatie over micronutriënten

  1. Deze salades bevatten allemaal veel natrium, met 58 tot 75 procent van de DV voor natrium. Het consumeren van teveel natrium kan uw risico op hoge bloeddruk verhogen. Chef-salades zijn meestal goede bronnen van calcium, ijzer en vitamine A en C. Je hebt calcium nodig voor sterke botten, ijzer voor de vorming van rode bloedcellen en vitamine A voor een gezond zicht. Vitamine C werkt als een antioxidant en helpt wonden te genezen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407