Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voeg crunch toe aan uw lunch met dit recept met linzen en gerstsalade

De onderste regel

 1. Betaalbare lunches is een serie met voedzame en kosteneffectieve recepten om thuis te maken. Meer willen? Bekijk hier de volledige lijst.

 2. Voor minder dan $ 2 per portie is deze zoete en hartige graansalade een winnaar.

 3. De sterren van deze salade zijn de linzen en gerst, twee budgetvriendelijke ingrediënten die een aanzienlijke voedingswaarde op tafel brengen.

 4. Linzen bestaan ​​voor 25 procent uit eiwitten en zijn een uitstekende bron van vezels, B-vitamines, zink en kalium.

 5. Net als linzen is gerst ook rijk aan vezels, vitamines, mineralen en nuttige plantaardige stoffen.

 6. Ondertussen voegen granaatappel en appel niet alleen zoetheid aan deze salade toe, maar een vleugje antioxidanten met ontstekingsremmende voordelen.

 7. Je kunt ook gerust experimenteren met de korrels die je bij de hand hebt. Hier zijn enkele van onze favorieten.

Linzen- en gerstsalade met granaatappel en feta-recept

 1. Porties: 4

 2. Kosten per portie: $ 1,86

 3. Tiffany La Forge is een professionele chef-kok, receptontwikkelaar en voedselschrijver die de blog Pastinaak en gebak beheert. Haar blog richt zich op echt eten voor een evenwichtig leven, seizoensgebonden recepten en toegankelijk gezondheidsadvies. Als ze niet in de keuken is, geniet Tiffany van yoga, wandelen, reizen, biologisch tuinieren en uitgaan met haar corgi, Cocoa. Bezoek haar op haar blog of op Instagram.

 4. Porties: 4

 5. Kosten per portie: $ 1,86

 6. Tiffany La Forge is een professionele chef-kok, receptontwikkelaar en voedselschrijver die de blog Pastinaak en gebak beheert. Haar blog richt zich op echt eten voor een evenwichtig leven, seizoensgebonden recepten en toegankelijk gezondheidsadvies. Als ze niet in de keuken is, geniet Tiffany van yoga, wandelen, reizen, biologisch tuinieren en uitgaan met haar corgi, Cocoa. Bezoek haar op haar blog of op Instagram.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407