Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voordelen van biologische kip

Vitamine B3

 1. Hoewel het kopen van biologische producten uw boodschappen kan verhogen, zijn de gezondheidsvoordelen de moeite waard. Kip is een van de beste plaatsen om uw organische budget uit te geven, volgens een studie in november 2010 "Foodborne Pathogens and Disease." Als u vastbesloten bent gezonder te eten, overweeg dan de voordelen van biologische kip en voeg deze toe aan uw boodschappenlijstje.

Minder giftige stoffen

 1. Niemand denkt graag aan voedsel dat giftig is, maar commercieel gehouden pluimvee bevat vaak hormonen, antibiotica en sporen van pesticiden, die allemaal een potentieel gezondheidsrisico kunnen vormen. Antibiotica die worden gebruikt in commercieel gekweekte kip kunnen een van de factoren zijn die kiemweerstand veroorzaken bij sommige mensen, en zelfs kleine hoeveelheden hormonen kunnen een groot effect hebben, volgens "Consumer Reports", mogelijk het risico op kanker en vroege aanvang verhogen van de puberteit. Commercieel gekweekte kip kan ook worden blootgesteld aan andere verontreinigingen, zoals zware metalen die in sommige commerciële kippenvoer voorkomen.

Minder vet

 1. Biologische kip is meestal minder vet dan zijn commercieel verwante familieleden, volgens de American Culinary Federation, die aanbeveelt om een ​​beetje vet aan de pan toe te voegen wanneer je biologisch opgegroeide kip kookt. Mager vlees maakt van kip een nog gezondere eiwitkeuze en versnelt de kooktijd om het een praktische keuze voor dagelijks koken te maken.

Meer smaak

 1. Een ander voordeel van biologische kip is de smaak, volgens de American Culinary Federation. Kip die niet commercieel wordt geproduceerd, is meestal malser en heeft meer complexe smaken, en diners lijken de voorkeur te geven aan de smaak van biologische kip.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407