Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voordelen van Cranberry Juice Cocktail

Voedzame ideeën voor het grillen

 1. Cranberrysapcocktail is meer dan alleen een zoet drankje voor u om op een warme zomerdag te nippen. Het is een gezonde optie omdat het ongeveer 25 procent puur cranberrysap bevat en vaak wordt gemengd met andere vruchtensappen, zoals appel en druif. Hoewel je suikervolle formuleringen zonder een hoog sapgehalte moet vermijden, kan deze voedzame fruitdrank helpen infecties te bestrijden en essentiële vitamines bieden om je lichaam in topconditie te houden.

Behandeling urineweginfectie

 1. Hoewel het misschien niet zo krachtig is als puur cranberrysap, levert cranberrysapcocktail nog steeds een figuurlijke klap voor E. coli, de bacterie die verantwoordelijk is voor de overgrote meerderheid van urineweginfecties bij beide mannen en vrouwen, volgens Nancy Cappelloni, auteur van "Cranberry Cooking for All Seasons." Een stof in cranberrysapcocktail maakt de wanden van uw urinewegen gladder, wat de bacteriën ontmoedigt zich eraan te hechten.

 2. Als algemene vuistregel kunt u de incidentie van urineweginfecties voorkomen door 3 tot 16 oz te consumeren. tweemaal daags cranberrysapcocktail, zoals aanbevolen door de Amerikaanse National Library of Medicine en National Institutes of Health. Zodra u symptomen van een urineweginfectie begint te ervaren, zoals met bloed doordrenkte urine of pijnlijk urineren, lijkt cranberrysapcocktail minder effectief te zijn, dus maak zo snel mogelijk een afspraak met uw huisarts voor testen en een recept voor een antibioticabehandeling als u tekenen van een mogelijke urineweginfectie opmerkt.

Hoog vitamine C-gehalte

 1. Als u op zoek bent naar een gemakkelijke manier om aan uw dagelijkse vitamine C-behoefte te voldoen, zoek dan niet verder dan een glas gevuld met deze rijke, rode drank. Volgens NutritionData.com, 8-oz. van cranberrysapcocktail daalt maar liefst 178 procent van uw dagelijkse aanbevolen waarde van vitamine C. Niet alleen is vitamine C noodzakelijk voor een goede botgroei en spierontwikkeling, maar het helpt ook het vermogen van uw lichaam om ijzer te absorberen te verbeteren.

Hoog gehalte aan antioxidanten

 1. Zoals alle producten op basis van cranberry bevat cranberrysapcocktail een flinke dosis meerdere antioxidanten, waaronder flavonoïden en fenolzuren. Bepaalde flavonoïden, stoffen die proanthocyanidinen worden genoemd, zijn ook verantwoordelijk voor de onderscheidende rode tint van cranberrysap. Volgens het University of Maryland Medical Center helpen de hoge niveaus van antioxidanten van cranberries de afweer van je lichaam te bufferen door vrije radicalen te neutraliseren, of giftige moleculen die je lichaam binnendringen en vaak je cellen beschadigen of zelfs vernietigen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407