Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voordelen van huidverzorgingsproducten voor pompoen

Tips en suggesties voor serveren

 1. Pompoen is niet langer alleen een ingrediënt dat u gebruikt om taarten te maken op Thanksgiving. Als je een Halloween-lantaarn op Halloween snijdt, denk je waarschijnlijk niet aan de huidverzorgingsvoordelen van pompoen. Je hebt je misschien niet gerealiseerd dat pompoen rijk is aan belangrijke essentiële vitamines en voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde en stralende huid. Als u de voorkeur geeft aan natuurlijke huidverzorgingsproducten, probeer dan zelfgemaakte huidverzorgingsbehandelingen met verse of ingeblikte pompoen.

Rijk aan vitamines

 1. Pompoen is uitstekend voor gebruik op alle huidtypen, maar vooral als uw huid is beschadigd door omgevingsomstandigheden zoals overmatige blootstelling aan de zon. Pompoen is rijk aan vitamine A, die je huid kalmeert en verzacht, en vitamine C, een antioxidant die kan helpen om schade veroorzaakt door vrije radicalen te herstellen, volgens het University of Maryland Medical Center. Pompoen-gezichtsmaskers, vochtinbrengende crèmes en peelers voeden je huid en bevorderen de opname van deze voedingsstoffen.

Lost droge huid op

 1. Huidverzorgingsproducten met pompoen, zoals scrub- en vochtinbrengende crèmes, kunnen op alle huidtypen worden gebruikt om oude huidcellen aan de oppervlakte te verwijderen en de productie van nieuwe cellen te bevorderen. Pompoen bevat natuurlijke enzymen die helpen bij het oplossen van droge huidcellen, volgens huidverzorgingsdeskundige Sue Dolan in haar boek "Naturally Skinsational: Rejuvenating Skin Care Recipes." Vanwege het hoge enzymgehalte zijn pompoenvoetverzorgingsproducten ook zeer effectief voor het hydrateren, verzachten en verzachten van droge, gebarsten handen en voeten. Combineer 2 el om uw eigen droge hielbehandeling te maken. van pompoenpuree met 2 el. van Vaseline. Breng het elke avond aan op je voeten en trek katoenen sokken aan voor een diepe hydraterende behandeling.

Anti-Acne

 1. Als u last heeft van acne, puistjes of frequente puistjes, zal uw huid baat hebben bij pompoen anti-acne producten. Pompoen bevat de acne bestrijdende vitamines E en T, beter bekend als torulitine. Toner, schil en anti-acne maskers voor pompoenhuid bevorderen een gezondere huid door ontstekingen te bestrijden, de poriegrootte te verminderen, overtollige olie te beheersen en het verschijnen van puistjes, mee-eters en vlekken te voorkomen. Wrijf twee keer per dag na het wassen de vlezige kant van een stuk verse pompoen op je gezicht voor een natuurlijke smetbestrijdende toner.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407