Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Waarom Kate Middleton # 39; s Nutella Facial eigenlijk slecht voor je is

Ricottakaas

 1. Terwijl de meesten van ons onze Nutella over toast en pannenkoeken smeren, verspreidt de nieuwste Nutella-trend de chocoladeachtige dingen op iets behoorlijk onverwachts - je gezicht.

 2. In een recent interview onthulde schoonheidsspecialiste Deborah Mitchell, die zorgde voor de huid van Kate Middleton vóór het koninklijk huwelijk, een ongewone truc voor huidverzorging thuis in de Britse talkshow vanmorgen: een anti- veroudering Nuella-gezichtsmasker.

 3. Terwijl ze haar 'schoonheidshacks geschikt voor een prinses _' onthult, geeft Mitchell toe dat ze 'een chocopasta ... met noten en een beetje palmolie' gebruikt op sommige van haar koninklijke klanten, wiens namen ze niet noemde.

 4. We weten wat je denkt: prinses Kate zou haar gezicht niet smeren met suikerachtige, met palmolie bedekte Nutella, toch? Gezien het feit dat palmolie vorig jaar als potentieel kankerverwekkend werd beschouwd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid en de palmolie-industrie van $ 44 miljard per jaar ook wordt genoemd als een belangrijke bijdrage aan ontbossing, de opwarming van de aarde en het verlies van de habitat van de orang-oetan in Zuidoost-Azië, zijn we echt hopen dat het antwoord op die vraag nee is!

 5. US Wekelijkse bijdrage Rose Walano zegt dat ze "zeker de logica kan zien" achter het smeren van Nutella over je hele gezicht, gezien het feit dat "hazelnoot een vaste waarde is in veel schoonheidsproducten, met name hazelnootolie."

 6. Maar we gaan door en zeggen dat het waarschijnlijk gezonder is om gewoon puur hazelnootolie-extract te gebruiken - in plaats van suikerachtige Nutella - om de huid te kalmeren en te vullen.

 7. Mitchell's doe-het-zelf suggestie gezichtsmasker Nutella is heel vreemd en zeker niet verifieerbaar gezond. Alles wat we weten is dat we onze huid niet snel met suiker en palmolie besmeuren, noch dragen we sokken gevuld met geprakte banaan en avocado (nog een van Mitchell's nieuwsgierige schoonheidstips).

 8. - Erin Mosbaugh

 9. Erin heeft het vertellen van verhalen over eten haar beroep gemaakt. Je vindt die verhalen in Food Wine, LA Weekly, Serious Eats, KCET, Robb Report en First We Feast.

Wat denk je?

 1. Zou u Nutella op uw gezicht smeren om uw huid er perfect uit te laten zien? Denk je echt dat Kate Middleton deze schoonheidsroutine thuis gebruikt? Laat het ons weten in de reacties.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407