Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Waarom soep beter is dan sap maken

Overwegingen

 1. Wat krijg je als je de populariteit van bottenbouillon combineert met het sapverschijnsel? Eén grote trend voor gezond eten.

 2. Dus hoe komt soep - wat in feite een soepdieet op korte termijn is - overeen met juicen? Hoewel het belooft je spijsverteringsstelsel een pauze te geven vergelijkbaar met sap maken, is het onwaarschijnlijk dat het zal leiden tot de beruchte hoofdpijn, energiecrashes en gewichtstoename waar sapreinigingen om bekend staan.

 3. Waar sap uw voedselvoorraad volledig verwijdert, waardoor u alleen het met nutriënten beladen water uit hele producten hoeft te persen, houdt soep in dat u eigenlijk voedsel consumeert - en veel ervan. Hierdoor kun je een paar dagen of een week gezonde soepmaaltijden eten zonder je arm te voelen. Als je bottenbouillon als soepbasis gebruikt, krijg je nog meer voordelen, zoals het verminderen van ontstekingen, verbeterde spijsvertering, gewrichtsherstel en meer.

 4. Sommige reinigende soepen zijn heel bijzonder, zoals dr. 3-daagse soepdetox van Dr. Oz, die u instrueert om soep, inclusief fruitsoep, zes keer per dag gedurende drie dagen te eten en wordt geleverd met een boodschappenlijst voor één vel. Je kunt deze route volgen als je dat wilt, maar het kan gemakkelijker en leuker zijn om in plaats daarvan je favoriete ingrediënten en smaken te kiezen en je eigen soepprotocol te maken. Ik stel voor om af te wisselen tussen 'vegetarische melanges', wat ik eenvoudige gemengde groentesoepen noem, en soepen of stoofschotels die meer vullende ingrediënten bevatten.

 5. Als u er zeker van wilt zijn dat u de potentiële voordelen voor de gezondheid van soepen ontvangt, vermijd dan toevoegingen zoals witte bloempasta of verwerkt vlees. Hieronder staan ​​recepten uit elk van die categorieën om aan de slag te gaan die heerlijk, bevredigend en ongelooflijk gezond zijn. Deze en ongeveer 50 anderen zijn te vinden in mijn boek, The Bone Broth Miracle.

Geroosterde Butternut Blendie Soep

 1. Serveert 6 tot 8

 2. Pompoen heeft meer kalium dan bananen en voldoende bètacaroteen om uw risico op kanker te verminderen. En het is zo lekker. Beter nog, alles wat u hoeft te doen om er soep van te maken, is het in tweeën gesneden, de zaden eruit scheppen, braden en mixen. Geen ingewikkelde klontjes nodig, en de karamelisatie van het roosteren zorgt voor een bevredigende smaak. Ingrediënten 1 grote of 2 kleine pompoenen 4 kopjes runder- of lamsbouillon 2 eetlepels olijfolie1 theelepel zout3 / 4 theelepel gemalen salie1 / 2 theelepel vers gemalen peper

Beef Pho

 1. Serveert 4 tot 6

 2. Shirataki-noedels zijn de onbezongen held van de noedelswereld. Ze bevatten weinig calorieën, geen netto koolhydraten en geen vet, ze zijn een matig voedzaam vulmiddel gemaakt van een vezel afkomstig van konjac-yams die elke smaak absorbeert die je eraan toevoegt. In supermarkten vind je ze in de buurt van tofu en sommige merken bevatten tofu. (Omdat ik geen fan ben van soja, geef ik de voorkeur aan degenen die dat niet doen, zoals NoOodle).

 3. Ingrediënten 6 kopjes runderbouillon 1 pond entrecote, zeer dun gesneden 2 pakjes shirataki-noedels Boeket garni-zak: 2-inch stuk gember, 2 kruidnagel, 1 steranijs, 6 peperkorrels2 eetlepels kokossuiker1 eetlepel vissaus

 4. Garnituren: 1 kopje taugé, korianderblaadjes, gesneden lente-uitjes, partjes limoen en dun gesneden Thaise chilipepers.

Wat denk je?

 1. Heb je ooit geprobeerd soep of sap te maken? Wat dacht je? Heb je het ene boven het andere verkozen? Wat zijn je favoriete gezonde soeprecepten? Laat hieronder een reactie achter en laat het ons weten!

 2. Ariane Resnick is een privékok en gecertificeerde voedingsdeskundige die gespecialiseerd is in biologische boerentafel-gerechten en heerlijke, ogenschijnlijk "normale" gerechten maakt met onberispelijk schone ingrediënten voor hele voedingsmiddelen. Ze heeft gekookt voor beroemdheden als Gwyneth Paltrow, Chris Martin, Matt Groening, Lisa Edelstein en Jeff Franklin. Ariane is ook te zien geweest in Well + Good NYC, InStyle, Star, Goop.com, Food.com, Huffington Post, Refinery29.com, Muscle Fitness, Men's Fitness en het Food Network's Chopped.

 3. Maak contact met Ariane op haar website en op Facebook en Twitter.

 4. Heb je ooit geprobeerd soep of sap te maken? Wat dacht je? Heb je het ene boven het andere verkozen? Wat zijn je favoriete gezonde soeprecepten? Laat hieronder een reactie achter en laat het ons weten!

 5. Ariane Resnick is een privékok en gecertificeerde voedingsdeskundige die gespecialiseerd is in biologische boerentafel-gerechten en heerlijke, ogenschijnlijk "normale" gerechten maakt met onberispelijk schone ingrediënten voor hele voedingsmiddelen. Ze heeft gekookt voor beroemdheden als Gwyneth Paltrow, Chris Martin, Matt Groening, Lisa Edelstein en Jeff Franklin. Ariane is ook te zien geweest in Well + Good NYC, InStyle, Star, Goop.com, Food.com, Huffington Post, Refinery29.com, Muscle Fitness, Men's FitnDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407