Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat is Grappa

Wat is Grappa

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 9 december 2018

 2. Brandewijn die de bruikbaarheid van wijndruiven door wijnboeren kan verdubbelen. Het heeft ook een aantal geweldige voordelen. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wat is Grappa?

 1. Grappa is een Italiaanse brandewijn gemaakt van afvallen, de druiven die overblijven van het wijnbereidingsproces. Soms aangeduid als 'vuurwater', heeft deze krachtige vorm van alcohol een welverdiende reputatie als sterk. Het alcoholgehalte van deze brandewijn kan echter sterk variëren, van 35 tot 60 procent. Evenzo kan de smaak en smaak van elke partij net zo variëren als wijn, afhankelijk van zowel het type druif als het destillatieproces. Op zijn best kan grappa zoet smaken, met tonen van scherpe pruimen en een rand van honing of warme, rijke bessen.

Voordelen voor de gezondheid

 1. Met mate genomen, zijn er een aantal potentiële gezondheidsvoordelen van het drinken van grappa.

Hoe te maken?

 1. Deze alcohol wordt gemaakt met alle delen van de druiven - schillen, zaden en stengels - nadat ze zijn geperst om wijn te maken.

 2. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 3. Deze alcohol wordt gemaakt met alle delen van de druiven - schillen, zaden en stengels - nadat ze zijn geperst om wijn te maken.

 4. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407