Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Thaise ijsthee?

Voorzorgsmaatregelen en overwegingen

 1. Thaise thee is afkomstig uit Thailand, een land in Zuidoost-Azië. De thee kan warm of koud worden geserveerd, hoewel de meest gebruikelijke methode voor consumptie is over ijs. De thee is gemaakt van sterk gebrouwen zwarte theebladeren en wordt geserveerd met melk en suiker. Regelmatig Thaise ijsthee drinken kan je ten goede komen.

Verminderd risico op kanker

 1. Zwarte theebladeren, zoals die worden gebruikt om Thaise thee te maken, bevatten antioxidanten die fungeren als catechines die kunnen helpen kanker te voorkomen. Volgens een onderzoek uit 2007, uitgevoerd door Toxicology and Applied Pharmacology in New York, hebben de catechinen in de thee anticarcinogene eigenschappen die het risico op kanker ontwikkelen in de pancreas, dunne darm, maag, lever, blaas, mondholte, dikke darm, slokdarm , prostaat, longen, huid en borstklieren. Hoe hoger de concentraties van de antioxidanten in specifieke gebieden, hoe beter de resultaten van de kankerpreventieve acties werden ontvangen.

Slagadergezondheid

 1. Het consumeren van Thaise thee kan een cruciale rol spelen bij het voorkomen van een toekomstige beroerte of hartaanval door uw bloedvaten te helpen uitbreiden en gezonder te worden. Volgens een studie van de Boston University School of Medicine ondervonden hartpatiënten die zwarte thee kregen om te drinken een verbetering van 50 procent in het functioneren van hun bloedvaten in vergelijking met patiënten die alleen water consumeerden. Een andere studie toonde aan dat een man die dagelijks minstens drie koppen zwarte thee dronk een kans van 50 procent had op een sterfte aan hartziekten gedurende een periode van 10 jaar dan mannen die geen zwarte thee dronken.

Gewichtsverlies

 1. Thaise ijsthee bevat cafeïne, dat als een stimulerend middel fungeert. Wanneer cafeïne met mate wordt geconsumeerd, biedt het u een verhoogde concentratie, alertheid en energie. Acht gram Thaise ijsthee biedt u ongeveer de helft van de cafeïne die u zou krijgen door het drinken van een 8-ounce koffie. Volgens The Right Tea kan het combineren van de antioxidanten en cafeïne uit het drinken van Thaise ijsthee meerdere keren per week matige lichaamsbeweging je metabolisme verhogen en je lichaam aanmoedigen om sneller calorieën te verbranden, wat leidt tot sneller gewichtsverlies. Het drinken van teveel cafeïnehoudende thee kan je lichaam echter overstimuleren, waardoor je je nerveus of duizelig kunt voelen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407