Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Welke vitamines zitten in cashewnoten?

Ga niet overboord

 1. Cashewnoten zijn eigenlijk zaden gevonden op de bodem van een vrucht die cashew-appel wordt genoemd en die inheems is in Noord-Brazilië. Omdat cashewnoten zaden zijn, kunnen sommige mensen die allergisch zijn voor noten ze verdragen. De voeding in cashewnoten is afkomstig van overvloedige mineralen zoals koper en magnesium en bevat oliezuur, een gezond, enkelvoudig onverzadigd vet dat ook wordt aangetroffen in olijfolie. De vitamines in cashewnoten nemen plaats achter hun overvloedige mineralen zoals koper en magnesium, maar cashewnoten bevatten wel wat vitamines. De gezondheidsvoordelen van cashewnoten worden volledig geëvenaard door hun zijdeachtige textuur en delicate smaak.

Foliumzuur

 1. Volgens de onderzoekers van de Ohio State University is folaat een in water oplosbare vitamine die uw lichaam helpt rode bloedcellen aan te maken. Het helpt ook om het genetische materiaal in elke cel van je lichaam te vormen. Foliumzuur is vooral belangrijk voor zwangere vrouwen, omdat het helpt neurale buisdefecten te voorkomen. Groene bladgroenten zijn de beste bron van folaat, hoewel cashewnoten een kleine hoeveelheid bevatten.

Vitamine K

 1. Vitamine K dankt zijn naam aan het Duitse woord voor het proces van bloedstolling: "koagulatie." Verschillende van de eiwitten die nodig zijn voor dit proces, vereisen dat vitamine K goed functioneert. Volgens de experts van het Linus Pauling Institute kan een ernstig vitamine K-tekort leiden tot stollingsproblemen, verhoogde kneuzingen en neusbloedingen. Olijfolie, koolzaadolie en sojaolie, samen met donkergroene groenten, zijn de beste bronnen van vitamine K, maar cashewnoten bevatten er wat. [! 76697 => 1130 = 4!

Thiamine, riboflavine en niacine

 1. Spoorhoeveelheden thiamine, riboflavine en niacine - respectievelijk bekend als vitamine B1, B2 en B3 - zijn te vinden in cashewnoten. Net als biotine helpen deze B-complexvitamines je lichaam om koolhydraten, vetten en eiwitten te verwerken, waardoor ze de glucose worden die je lichaam van brandstof voorziet.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407