Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Zal het drinken van light frisdrank me dik en ziek maken?

Tips

 1. Consumeert u kunstmatige zoetstoffen omdat u denkt dat dit een manier is om uw suikercake te krijgen en het (bij wijze van spreken) op te eten? Slecht nieuws: het blijkt dat suikervervangers geen zilveren kogel zijn tegen gewichtstoename of diabetes - en dit heb ik zelf geleerd.

 2. Toen ik op de universiteit zat, werkte ik bij de studentenkrant, die een blok verwijderd was van een Burger King, Wendy's, Taco Bell, pizzawinkel, broodjeskar, gyrokraam en een voedseltrailer geliefd bij alle studenten van de Ohio University noemden de Burrito Buggy.

 3. We werkten vaak de hele nacht door en toen dronk ik veel frisdrank. Het bleek. Ik was ongeveer zo groot als een Burrito Buggy.

 4. Ik volgde een joggingles - hey, ik had de credits nodig - en ik had zoveel moeite om meer dan een paar minuten op het fietspad van de school te rennen dat ik besloot een aantal wijzigingen aan te brengen .

 5. Zou ik stoppen met het eten van fastfood en overvolle burrito's?

 6. Heck, nee. Maar ik besloot dat ik zou overschakelen op light frisdrank wanneer ik ze at.

 7. Zie: compromis.

 8. Zo begon mijn relatie met light frisdrank.

 9. Sindsdien heb ik altijd geloofd dat light frisdrank een goede zaak was omdat het minder calorieën bevatte dan gewone frisdrank. Ik ben nooit gestopt om na te denken over wat er in mijn lichaam ging in plaats van die normale frisdrankcalculatie. [! 77582 => 1140 = 1!

 10. "Nadat ik was gestopt met verdwijnen, ging mijn rugpijn weg en namen mijn migraine met ongeveer 75 procent af. Ik gaf uiteindelijk alle cafeïne- en aspartaamproducten op en ik ben vrijwel migraine-vrij en pijn- gratis."

 11. Mary Ellen, directeur communicatie

 12. Consumeert u kunstmatige zoetstoffen omdat u denkt dat dit een manier is om uw suikercake te krijgen en het (bij wijze van spreken) op te eten? Slecht nieuws: het blijkt dat suikervervangers geen zilveren kogel zijn tegen gewichtstoename of diabetes - en dit heb ik zelf geleerd.

 13. Toen ik op de universiteit zat, werkte ik bij de studentenkrant, die een blok verwijderd was van een Burger King, Wendy's, Taco Bell, pizzawinkel, broodjeskar, gyrokraam en een voedseltrailer geliefd bij alle studenten van de Ohio University noemden de Burrito Buggy.

 14. We werkten vaak de hele nacht door en toen dronk ik veel frisdrank. Het bleek. Ik was ongeveer zo groot als een Burrito Buggy.

 15. Ik volgde een joggingles - hey, ik had de credits nodig - en ik had zoveel moeite om meer dan een paar minuten op het fietspad van de school te rennen dat ik besloot een aantal wijzigingen aan te brengen .

 16. Zou ik stoppen met het eten van fastfood en overvolle burrito's?

 17. Heck, nee. Maar ik besloot dat ik zou overschakelen op light frisdrank wanneer ik ze at.

 18. Zie: compromis.

 19. Zo begon mijn relatie met light frisdrank.

 20. Sindsdien heb ik altijd geloofd dat light frisdrank een goede zaak was omdat het minder calorieën bevatte dan gewone frisdrank. Ik ben nooit gestopt om na te denken over wat er in mijn lichaam ging in plaats van die normale frisdrankcalculatie. [! 77582 => 1140 = 1!

 21. "Nadat ik was gestopt met verdwijnen, ging mijn rugpijn weg en namen mijn migraine met ongeveer 75 procent af. Ik gaf uiteindelijk alle cafeïne- en aspartaamproducten op en ik ben vrijwel migraine-vrij en pijn- gratis."

 22. Mary Ellen, directeur communicatie

Verband tussen light frisdrank en gewichtstoename

 1. Het is een wetenschappelijk mysterie, precies daarboven met de uniforme veldtheorie en waarom Justin Bieber opeens slecht functioneert.

 2. Niemand kan met zekerheid zeggen wat light frisdrank met ons lichaam doet. Niemand heeft het rokende pistool nog gevonden, of in dit geval het kwantificeerbare onderzoek dat de bijwerkingen aantoont van wat de calorieënvrije dranken het menselijk lichaam kunnen aandoen.

 3. Onderzoekers hebben ook gekeken naar de mogelijkheid dat zoete drankjes leiden naar hunkering naar meer snoep, waardoor mensen meer gaan eten. Hartziekten en beroertes, diabetes en depressie zijn ook in verband gebracht met de consumptie van light frisdrank.

 4. Vergeet niet dat de sleutelwoorden hier "gekoppeld aan" zijn, niet "veroorzaakt door."

 5. Er is zelfs onderzoek dat zegt dat dieetdranken gemengd met alcohol drinkers meer bedwelmend maken dan gewone drankjes. Dit is problematisch omdat hoe dronken je wordt, hoe lager je remming. Hoe lager je remming, hoe groter de kans dat je experimenteert met het gebruiken van overgebleven pizzaplakken als broodbrood om 3 uur 's ochtends

 6. Hier is een voorbeeld van een studie die zegt dat light frisdrank wel of niet schadelijk kan zijn. De Universiteit van North Carolina in Chapel Hill onderzocht de consumptiepatronen van individuen samen met hun voeding. Studieauteur Kiyah Duffey, Ph.D., zei dat de analyse van het team wees uit dat mensen die dieetdranken consumeerden, meestal minder gezond waren dan mensen die ze niet consumeerden.

 7. Maar dat is niet het hele verhaal.

 8. Meer dan 4.000 jonge volwassenen hebben gegevens bijgedragen aan dit onderzoek gedurende 20 jaar. Deelnemers werden later verdeeld in twee groepen. Groep 1 at een dieet dat meer fruit, vis, volle granen, noten en melk bevatte. Groep 2 meldde dat ze grotere hoeveelheden fastfood, vlees, gevogelte, pizza en snacks consumeerden.

 9. De gezondste mensen waren groep 1, gezonde eters die geen dieetdranken dronken. Volgens de onderzoekers hadden ze een lager risico op een hoge tailleomtrek, een lager risico op hoge triglycerideniveaus en een lager risico op metabool syndroom. Wat was de op één na gezondste groep? Het waren groep 1 gezonde eters die dieetdranken consumeerden.

 10. Leden van groep 2, die niet-gezonde eters, hadden een hoger risico op hartaandoeningen, ongeacht wat ze dronken.

 11. Uit het onderzoek in North Carolina is gebleken dat de context waarin frisdranken worden geconsumeerd ertoe doet.

 12. Veel van de onderzoeken waarin wordt beweerd dat "light frisdranken ons allemaal doden!" zoveel aandacht hebben gekregen, observeren of op dieren zijn uitgevoerd. De bevindingen zijn vaak interessant, maar ze zijn niet overtuigend, en sommige van hen zijn zwaar bekritiseerd. Zelfs de onderzoekers die studies publiceren die kritisch zijn voor light frisdrank, zijn het erover eens dat meer onderzoek nodig is.

 13. "Dieet is echt een uitdaging om te meten," zei Duffey. "Mensen hebben allerlei relaties met voedsel. Ik denk dat we pas beginnen te begrijpen hoe andere factoren in ons leven het voedingsgedrag beïnvloeden en hoe dat uiteindelijk van invloed is op onze gezondheid, hoe voedsel en andere psychologische aspecten of sociologische aspecten en het samenspel dat ze hebben met onze keuzes beïnvloedt onze gezondheidsresultaten op de lange termijn. "

 14. Het is een wetenschappelijk mysterie, precies daarboven met de uniforme veldtheorie en waarom Justin Bieber opeens slecht functioneert.

 15. Niemand kan met zekerheid zeggen wat light frisdrank met ons lichaam doet. Niemand heeft het rokende pistool nog gevonden, of in dit geval het kwantificeerbare onderzoek dat de bijwerkingen aantoont van wat de calorieënvrije dranken het menselijk lichaam kunnen aandoen.

 16. Onderzoekers hebben ook gekeken naar de mogelijkheid dat zoete drankjes leiden naar hunkering naar meer snoep, waardoor mensen meer gaan eten. Hartziekten en beroertes, diabetes en depressie zijn ook in verband gebracht met de consumptie van light frisdrank.

 17. Vergeet niet dat de sleutelwoorden hier "gekoppeld aan" zijn, niet "veroorzaakt door."

 18. Er is zelfs onderzoek dat zegt dat dieetdranken gemengd met alcohol drinkers meer bedwelmend maken dan gewone drankjes. Dit is problematisch omdat hoe dronken je wordt, hoe lager je remming. Hoe lager je remming, hoe groter de kans dat je experimenteert met het gebruiken van overgebleven pizzaplakken als broodbrood om 3 uur 's ochtends

 19. Hier is een voorbeeld van een studie die zegt dat light frisdrank wel of niet schadelijk kan zijn. De Universiteit van North Carolina in Chapel Hill onderzocht de consumptiepatronen van individuen samen met hun voeding. Studieauteur Kiyah Duffey, Ph.D., zei dat de analyse van het team wees uit dat mensen die dieetdranken consumeerden, meestal minder gezond waren dan mensen die ze niet consumeerden.

 20. Maar dat is niet het hele verhaal.

 21. Meer dan 4.000 jonge volwassenen hebben gegevens bijgedragen aan dit onderzoek gedurende 20 jaar. Deelnemers werden later verdeeld in twee groepen. Groep 1 at een dieet dat meer fruit, vis, volle granen, noten en melk bevatte. Groep 2 meldde dat ze grotere hoeveelheden fastfood, vlees, gevogelte, pizza en snacks consumeerden.

 22. De gezondste mensen waren groep 1, gezonde eters die geen dieetdranken dronken. Volgens de onderzoekers hadden ze een lager risico op een hoge tailleomtrek, een lager risico op hoge triglycerideniveaus en een lager risico op metabool syndroom. Wat was de op één na gezondste groep? Het waren groep 1 gezonde eters die dieetdranken consumeerden.

 23. Leden van groep 2, die niet-gezonde eters, hadden een hoger risico op hartaandoeningen, ongeacht wat ze dronken.

 24. Uit het onderzoek in North Carolina is gebleken dat de context waarin frisdranken worden geconsumeerd ertoe doet.

 25. Veel van de onderzoeken waarin wordt beweerd dat "light frisdranken ons allemaal doden!" zoveel aandacht hebben gekregen, observeren of op dieren zijn uitgevoerd. De bevindingen zijn vaak interessant, maar ze zijn niet overtuigend, en sommige van hen zijn zwaar bekritiseerd. Zelfs de onderzoekers die studies publiceren die kritisch zijn voor light frisdrank, zijn het erover eens dat meer onderzoek nodig is.

 26. "Dieet is echt een uitdaging om te meten," zei Duffey. "Mensen hebben allerlei relaties met voedsel. Ik denk dat we pas beginnen te begrijpen hoe andere factoren in ons leven het voedingsgedrag beïnvloeden en hoe dat uiteindelijk van invloed is op onze gezondheid, hoe voedsel en andere psychologische aspecten of sociologische aspecten en het samenspel dat ze hebben met onze keuzes beïnvloedt onze gezondheidsresultaten op de lange termijn. "

Wat gebeurt er met uw gezondheid als u stopt met het drinken van light frisdrank?

 1. Ik vroeg een handvol mensen die veel light frisdrank dronken en daarna stopten met wat er daarna met hun gezondheid gebeurde.

 2. Sommigen zeiden dat ze gestopt waren met het drinken van overvloedige hoeveelheden light frisdrank, en er veranderde niets. Ze voelden hetzelfde op een dag of een jaar later.

 3. Anderen zagen hun gezondheid verbeteren.

 4. Dit is belangrijk.

 5. Niet iedereen die light frisdrank drinkt, ondervindt gezondheidsproblemen. Niet iedereen die stopt, ziet zijn gezondheid verbeteren.

 6. Ik heb de volgende verhalen opgenomen van echte mensen die ik heb geïnterviewd, omdat ze het potentieel voor verbetering van de gezondheid laten zien bij mensen die veel light frisdrank drinken.

 7. NAAM: Jeanne S., schrijver

 8. DIEET SODA CONSUMPTIE: Tot 4 tot 6 liter per dag "Stoppen met light frisdrank is misschien wel een van de beste dingen die ik ooit voor mijn gezondheid heb gedaan. Ik heb niet veel maagzuur meer . Ik krijg geen freaky oogtrekkingen die me gek maken. En misschien het beste van alles, ik krijg niet de shakes en voel me paniekerig als ik geen toegang heb tot light frisdrank. " (Je kunt het verhaal van Jeanne over stoppen lezen in de onderstaande referentielinks. Ik kwam het tegen tijdens het onderzoeken van dit artikel.)

 9. NAAM: Mary Ellen, directeur communicatie

 10. DIEET SODA-CONSUMPTIE: Een blikje plus een middelgrote of grote fontein per dag "Nadat ik was gestopt met verdwijnen, ging mijn rugpijn weg en namen mijn migraine af met ongeveer 75 procent. Uiteindelijk gaf ik alle cafeïne op en aspartaamproducten en ik ben vrijwel vrij van migraine en pijn. Het duurde ongeveer drie weken om de onthoudingspijnen te overwinnen, maar het is het helemaal waard geweest. "

 11. NAAM: Jeanne, schrijver

 12. DIEET SODA-CONSUMPTIE: Constante vullingen bij frisdrankfonteinen "Stoppen met light frisdrank verbeterde mijn gezondheid niet die ik ken. Ik verloor geen ton gewicht of kreeg opeens de energie om veel te gaan trainen. Maar het belangrijkste dat enigszins is veranderd, is dat ik niet meer zo slecht eet. Voor mij was het beste deel van het eten van vettig eten altijd het wegspoelen met een light frisdrank. Nu dat Ik drink het spul niet, slecht eten smaakt niet zo goed. Ik bedoel, het smaakt nog steeds goed, maar ik denk niet dat het de moeite waard is om de calorieën erop te verspillen als het niet geweldig is. In-N-Out smaakt gewoon niet hetzelfde als het niet vergezeld gaat van een light frisdrank. Dus eigenlijk door het opgeven van light frisdrank, heb ik het eten van veel dingen opgegeven die ik waarschijnlijk niet had moeten eten in de eerste plaats."

 13. NAAM: Holly, marketing DIEET SODA CONSUMPTIE: Drie blikjes per dag "Ik stopte met koud kalkoen, de dag waarna ik ernstig werd beschimpt in de werknemerscafetaria door een collega die bewapend was met een ijzig van het spul. Binnen een maand nadat ik hem had verteld waar hij dat blik kon plaatsen, werd ik verlost toen ik merkte dat mijn haar niet meer in handenvol onder de douche naar buiten kwam. Dat was waarschijnlijk het belangrijkste dat ik opmerkte. ben minder afhankelijk van cafeïne, en ik ga niet meer op ongelooflijke Hulk op zaterdagochtend wanneer ik merk dat mijn [!light frisdrank

Tot slot - Kunt u iets voor niets krijgen?

 1. Misschien zijn light frisdranken schadelijk. Of misschien zijn ze niet. Of misschien beïnvloeden ze sommige mensen negatief en andere niet. Niemand weet het zeker.

 2. Dus wat moeten we doen totdat de wetenschap het oplost?

 3. Ik heb een suggestie. Dieet frisdranken zijn populair omdat ze iets beloven (de zoete smaak van een normale frisdrank) in ruil voor niets (nul normale frisdrank calorieën).

 4. Stel uzelf de volgende vraag: denkt u dat u daadwerkelijk iets kunt ontvangen in ruil voor niets? Of geloof je in een universele / filosofische / politieke versie van de derde wet van Newton, die zegt dat elke actie een gelijke en tegengestelde reactie heeft?

 5. Ik heb behoorlijk wat intensief veldonderzoek gedaan op de universiteit naar acties en reacties bij de Burrito Buggy, dus ik weet mijn antwoord.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407