Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Zijn de hop in bier goed voor u?

Behandeling

 1. De eerste wijn ging van taboe in de voeding naar iets vergelijkbaars, in kleine doses, naar medicijnen.

 2. Nu is het de beurt aan bier.

 3. Tijdens een bijeenkomst van de American Chemical Society (ACS) vandaag in San Diego, presenteerde Kristopher Waynant, Ph.D., een universitair docent scheikunde aan de Universiteit van Idaho, werk waaruit bleek dat hij en bachelorstudent Lucas Sass staan ​​dicht bij het synthetiseren van zuren in hop, die sterk gekoppeld zijn aan eigenschappen tegen kanker.

 4. De hop is wat bier doet smaken als bier, en ze staan ​​er al lang om bekend dat ze de groei van bacteriën remmen zoals het brouwsel fermenteert.

 5. Zuren in de hop, humulonen en lupulonen genoemd, bleken kankercellen te doden en te voorkomen dat leukemiecellen zich aan botten vastklampen in experimenten met petrischaaltjes. Ze kunnen ook fungeren als ontstekingsremmende middelen.

 6. Het synthetiseren van de zuren is een belangrijke stap in het documenteren van gezondheidseffecten, zodat onderzoekers er zeker van kunnen zijn dat hun ingrediënten zuiver zijn.

 7. Wetenschappers hebben met succes één type humulone gesynthetiseerd en Wyanant en Sass zijn nu bijna twee andere aan het synthetiseren.

 8. Sommige bestaande onderzoeken naar de gezondheidsvoordelen van bier definiëren volgens Waynant niet duidelijk genoeg welk hopelement hun effecten heeft.

 9. "De eerste paar onderzoeken naar biologische activiteit waren respectievelijk hopextracten en alfa- of bèta-extracten," zei hij.

Zet je hop niet op

 1. Waynant waarschuwde nog steeds voor het gebruik van gezondheid als rechtvaardiging voor het drinken van meer bier.

 2. "We vinden zeker niet dat bier als medicijn moet worden gezien," zei hij. "We hebben de indruk dat veel geneesmiddelen zijn afgeleid of afkomstig zijn uit de natuur en dat er misschien een derivaat in onze synthetische routes is dat ook actief of actiever zal zijn."

 3. Met alcohol kan een klein beetje goed zijn, maar teveel kan een snel ticket zijn voor veel belangrijke chronische ziekten.

 4. Een op de 14 Amerikaanse volwassenen misbruikt alcohol, volgens het National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism, en bijna 88.000 Amerikanen sterven elk jaar aan alcoholgerelateerde oorzaken.

 5. De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) schat dat matig alcoholgebruik het leven redde van sommige mensen die anders zouden zijn overleden aan hartaandoeningen, beroertes of diabetes. Om als matige drinkers te tellen, krijgen vrouwen slechts één drankje per dag en mannen twee.

Een sluwe manier om studenten aan te trekken

 1. Hoewel hij voorzichtig is om Amerikanen geen toestemming te geven om meer te drinken, erkent Waynant dat zijn onderzoek verband houdt met de groei in ambachtelijk bier en thuisbrouwen.

 2. "Daarom heb ik het als een onderwerp voor onderzoek gekozen. Het is iets dat studenten zouden weten en waar ze zich mee zouden kunnen identificeren," zei Waynant.

 3. De verkoop van ambachtelijke bieren is de afgelopen jaren gegroeid als aandeel van de totale bieraankopen. Kleinere merken vertegenwoordigen nu een vijfde van alle verkopen in de Verenigde Staten, volgens de Brewers Association.

 4. Het aantal thuisbrouwers is in de afgelopen tien jaar ondertussen verdrievoudigd, volgens de American Homebrewers Association.

 5. "In staat zijn om nauwkeurige analytische standaarden van deze moleculen te synthetiseren en beschikbaar te hebben, zou gunstig zijn voor zowel brouwers als medicinale biologen als referentiemateriaal," zei Waynant over de hopzuren waarop zijn werk zich richt.

 6. Hoewel hij voorzichtig is om Amerikanen geen toestemming te geven om meer te drinken, erkent Waynant dat zijn onderzoek verband houdt met de groei in ambachtelijk bier en thuisbrouwen.

 7. "Daarom koos ik het als een onderwerp om te onderzoeken. Het is iets dat studenten zouden weten en waar ze zich mee zouden kunnen identificeren," zei Waynant.

 8. De verkoop van ambachtelijke bieren is de afgelopen jaren gegroeid als aandeel van de totale bieraankopen. Kleinere merken vertegenwoordigen nu een vijfde van alle verkopen in de Verenigde Staten, volgens de Brewers Association.

 9. Het aantal thuisbrouwers is in de afgelopen tien jaar ondertussen verdrievoudigd, volgens de American Homebrewers Association.

 10. "In staat zijn om nauwkeurige analytische standaarden van deze moleculen te synthetiseren en beschikbaar te hebben, zou gunstig zijn voor zowel brouwers als medicinale biologen als referentiemateriaal," zei Waynant over de hopzuren waarop zijn werk zich richt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407