Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Zijn Frosted Mini-Wheats gezond, ondanks de suiker?

Stap 5

 1. Het ontbijt wordt vaak de belangrijkste maaltijd van de dag genoemd. Mensen genieten van het eten van een verscheidenheid aan voedingsmiddelen, waaronder pannenkoeken, wafels, eieren en spek wanneer ze de tijd hebben. Dagelijks zijn granen echter een van de meest populaire ontbijtopties vanwege hun nutritionele voordelen en gemak van bereiding. In Amerika en veel andere landen bevatten granen zoals Frosted Mini-Wheats extra vitamines en mineralen. Deze toegevoegde voedingsstoffen maken Frosted Mini-Wheats een voedzame ontbijtoptie om je dag te beginnen.

Zijn Frosted Mini-Wheats gezond?

 1. Frosted Mini-Wheats zijn een gezond ontbijtgranen. Alle ontbijtproducten van Kellogg zijn verrijkt, waardoor ze extra voedzaam zijn. Volgens Kellogg's en het Amerikaanse ministerie van Landbouw bevatten Frosted Mini-Wheats de volgende vitamines per portie van 25 koekjes, of ongeveer 55 gram:

 2. Frosted Mini-Wheats bevatten ook de volgende mineralen in elke portie:

 3. Naast deze vitamines en mineralen worden Frosted Mini-Wheats gemaakt van volkoren tarwe en zijn ze een uitstekende bron van vezels.

 4. Frosted Mini-Wheats zijn er in verschillende combinaties, zoals bosbessen, esdoorn bruine suiker en Little Bites. Frosted Mini-Wheats voedingsfeiten zijn te vinden op de website van Kellogg. Omdat granen vaak met melk worden gegeten, geeft deze website een overzicht van de voedingswaarden voor Frosted Mini-Wheats met en zonder magere melk. Als alternatief, als uw Frosted Mini-Wheats van een andere fabrikant komen, of als u een ander type melk gebruikt, kunt u de voedingswaarde-informatie hiervoor vinden in de voedseldatabase van het Amerikaanse ministerie van Landbouw.

Hoe zit het met de suiker?

 1. Frosted Mini-Wheats zijn gezond met al die vitamines en mineralen, maar let op hun suikergehalte. Het "matte" gedeelte betekent dat elke portie 11 gram suiker heeft. Dit komt overeen met ongeveer 21 gram suiker per 100 gram graan. Als je denkt dat dit veel is, heb je gelijk. De American Heart Association beveelt elke dag niet meer dan 25 gram toegevoegde suiker aan voor vrouwen en 35 gram toegevoegde suiker voor mannen. Veel ontbijtgranen hebben echter hetzelfde suikergehalte. Granen zoals Cinnamon Toast Crunch bevatten 9 gram suiker per portie, maar in 100 gram is dit suikergehalte gelijk aan ongeveer 29 gram in totaal. Honingnoot-cheerios bevatten 9 gram suiker per portie, maar het totale suikergehalte in 100 gram is ongeveer 32 gram. Over het algemeen hebben Frosted Mini-Wheats een lager suikergehalte dan veel andere soorten ontbijtgranen. De grotere aanbevolen portiegrootte kan echter betekenen dat je een paar gram extra suiker eet in vergelijking met sommige van de alternatieven.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407