Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Zijn groene bonen peulvruchten of groenten

Zijn groene bonen peulvruchten of groenten

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 4 juni 2018

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wat zijn groene bonen?

 1. Peulvruchten worden botanisch gedefinieerd als elk lid van de erwtenfamilie, Fabaceae, die bestaat uit peulen en ingesloten zaden, evenals andere eetbare delen van deze planten. Hoewel sperziebonen vaak worden uitgesloten van de categorie rijpe bonen, zoals zwarte bonen, bruine bonen en pinto bonen, worden ze nog steeds beschouwd als peulvruchten op basis van hun taxonomische classificatie en kenmerken.

 2. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om te onthouden dat alle peulvruchten een soort groente zijn, ondanks het feit dat niet alle groenten peulvruchten zijn.

 3. Groenten worden globaal geclassificeerd als een eetbaar onderdeel van een plant; volgens die classificatie zijn fruit ook vormen van groenten. Wanneer u probeert te bepalen welk voedsel waar thuishoort, afhankelijk van wie u vraagt, en in welke context, kan het antwoord veranderen.

 4. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 5. Peulvruchten worden botanisch gedefinieerd als elk lid van de erwtenfamilie, Fabaceae, die bestaat uit peulen en ingesloten zaden, evenals andere eetbare delen van deze planten. Hoewel sperziebonen vaak worden uitgesloten van de categorie rijpe bonen, zoals zwarte bonen, bruine bonen en pinto bonen, worden ze nog steeds beschouwd als peulvruchten op basis van hun taxonomische classificatie en kenmerken.

 6. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om te onthouden dat alle peulvruchten een soort groente zijn, ondanks het feit dat niet alle groenten peulvruchten zijn.

 7. Groenten worden globaal geclassificeerd als een eetbaar onderdeel van een plant; volgens die classificatie zijn fruit ook vormen van groenten. Wanneer u probeert te bepalen welk voedsel waar thuishoort, afhankelijk van wie u vraagt, en in welke context, kan het antwoord veranderen.

 8. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407