Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Zijn kruidnagel-sigaretten goed of slecht

Zijn kruidnagel-sigaretten goed of slecht

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 4 juni 2018

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wat zijn kruidnagelsigaretten?

 1. Kruidnagelsigaretten bevatten ongeveer 60-70% tabak en 30-40% geraspte kruidnagel en hebben een zoetere smaak die sommige mensen verkiezen. Een ander woord voor kruidnagelsigaretten is kretek, een woord dat het geluid van brandende kruidnagel nabootst. In tegenstelling tot traditionele sigaretten, die een mengsel zijn van gedroogde tabaksbladeren, samen met een enorme hoeveelheid verslavende additieven en mogelijk kankerverwekkende chemicaliën, hebben kruidnagelsigaretten minder tabak, maar zijn niet minder gevaarlijk. Deze sigaretten zijn ongelooflijk populair in Indonesië en andere buurlanden, maar worden ook beschouwd als nieuwe sigaretten in andere landen over de hele wereld. Kruidnagel (het kruid) is een kruid dat een aantal voordelen voor de gezondheid heeft, waar veel van de verwarring optreedt. Mensen geloven vaak ten onrechte dat het opnemen van geraspte kruidnagel de negatieve aspecten van het roken van tabak zal compenseren of zelfs vervangen. Dit is echter gewoon niet waar.

 2. Kruidnagel sigaretten roken, ongeacht wat iemand je heeft verteld, is net zo gevaarlijk als het roken van normale sigaretten, omdat het roken van tabaksproducten verslavend en schadelijk kan zijn voor je gezondheid op de lange termijn . Of het nu gaat om 100% tabak of 60% tabak, je inhaleert nog steeds het grootste deel van 4000 individuele chemicaliën in die tabaksrook, waaronder nicotine, teer, koolmonoxide, ammoniak, cyanide, waterstof en nog veel meer. Kortom, er zijn veel gevaarlijke aspecten van kruidnagelsigaretten die u niet mag vergeten, ongeacht hoe nieuw of smaakvol ze ook mogen zijn.

Zijn kruidnagel-sigaretten goed of slecht?

 1. Kruidnagelsigaretten bevatten mogelijk minder tabak in elke sigaret, maar ze mogen geenszins als "veilig" worden beschouwd. Kruidnagel bevat ook een actief ingrediënt dat traditionele sigaretten niet bevatten - eugenol. Dit is een fenylpropeen dat een onderdeel is van kruidnagelolie, en wanneer het lokaal of intern wordt gebruikt, kan het een zeer gunstig element zijn. Wanneer het echter wordt gerookt, zoals in kruidnagelsigaretten, treedt hetzelfde kalmerende of verdovende effect op in de longen en de luchtwegen.

 2. Afgezien van dit unieke eugenol-probleem, wijst al het bewijs erop dat kruidnagel-sigaretten net zo indicatief zijn voor hartproblemen, zwangerschapscomplicaties, bloeddruk en kanker, als gevolg van het grootste tabaksgehalte in deze sigaretten.

 3. Het laatste gevaarlijke aspect van kruidnagel sigaretten is hun marketingstrategie, waarbij ze op hun zoetere smaak rekenen om rokers aan te trekken die op zoek zijn naar een "lichtere" sigaret die hen kan helpen te stoppen. Deze zoete hoek werd ook gebruikt als een haak voor jongere rokers, dat is de reden waarom de Verenigde Staten deze sigaretten in 2009 hebben verboden. Het feit is dat kruidnagel roken misschien een betere optie lijkt, of een aantrekkelijke / koele gewoonte om op te pakken als een jongere, maar het is net zo gevaarlijk voor je gezondheid en de gezondheid van de mensen om je heen als een traditionele tabakssigaret.

 4. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 5. Kruidnagelsigaretten bevatten mogelijk minder tabak in elke sigaret, maar ze mogen geenszins als "veilig" worden beschouwd. Kruidnagel bevat ook een actief ingrediënt dat traditionele sigaretten niet bevatten - eugenol. Dit is een fenylpropeen dat een onderdeel is van kruidnagelolie, en wanneer het lokaal of intern wordt gebruikt, kan het een zeer gunstig element zijn. Wanneer het echter wordt gerookt, zoals in kruidnagelsigaretten, treedt hetzelfde kalmerende of verdovende effect op in de longen en de luchtwegen.

 6. Afgezien van dit unieke eugenol-probleem, wijst al het bewijs erop dat kruidnagel-sigaretten net zo indicatief zijn voor hartproblemen, zwangerschapscomplicaties, bloeddruk en kanker, als gevolg van het grootste tabaksgehalte in deze sigaretten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407