Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Zou u uw rijbewijs inruilen voor goedkope Ramen?

Een recept met Tamarinde

 1. Japan loopt vaak voor op het gebied van technologie en innovatie, maar een nieuwe lowtechstrategie die erop gericht is senioren van de weg te krijgen, is misschien wel het nieuwste succesverhaal van het land. De natie biedt nu hun oudere bevolking goedkope ramen voor het leven als ze hun rijbewijs opgeven - en het werkt echt.

 2. Omdat de oudere bevolking van Japan blijft stijgen, betekent dit dat er steeds meer oudere mensen op de weg zijn dan ooit tevoren. En volgens de Japan Times wordt die toename van ouderen een probleem als het gaat om verkeersveiligheid.

 3. The Guardian meldt dat het toegenomen aantal senioren achter het stuur heeft geleid tot het aantal dodelijke ongevallen in Japan die worden toegeschreven aan 75-plussers, van 7,4 procent naar 12,8 procent in de afgelopen decennium.

 4. Hoewel het moeilijk is om de discussie over het opgeven van je oudere geliefden te voeren, komt het heerlijke antwoord van Japan op het probleem in de vorm van scherp geprijsde ramen van de gigantische Sugakiya-restaurantketen van Japan - aka de beste reden om het openbaar vervoer te nemen dat we ooit hebben gehoord.

 5. Om de scherp geprijsde noedels in handen te krijgen, moeten senioren in de prefectuur Aichi in centraal Japan hun rijbewijs inleveren en in ruil daarvoor een "rijbewijs" ontvangen. Ze kunnen dat certificaat dan nemen en laten zien voor een voordelige maaltijdcombinatie van gloeiend hete ramen, rijst en salade.

 6. Volgens de Guardian zijn er in Aichi het hele jaar door soortgelijke promotionele kortingsaanbiedingen voor het opgeven van een rijbewijs doorgegaan. Zelfs vóór de ramen-promotie hadden meer dan 12.000 oudere burgers in de prefectuur hun vergunningen al opgegeven om een ​​aantal heerlijke deals te bemachtigen.

 7. Omdat de oudere bevolking van Amerika ook groeit, is het volgen van het Japanse model van het geven van prikkels via kortingen een model dat moet worden gevolgd, vooral gezien het succes tot nu toe. Gratis pizza voor het leven? Ja, we zijn misschien bereid om daarvoor onze licenties op te geven.

Wat vindt u ervan?

 1. Zou u uw rijbewijs opgeven voor gratis eten of eten met korting? Heb je met geliefden moeten praten over het opgeven van hun licenties? Hoe praat je met dierbaren over gevoelige onderwerpen zonder hun gevoelens te kwetsen? Laat het ons weten in de reacties!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407