Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Zout, hartig, zoet: 3 diabetesvriendelijke traktaties voor snackliefhebbers

Healthline zegt

 1. Leven met diabetes kan iemand plotseling veranderen in royalty's die koolhydraten tellen. Van de drie macronutriënten - koolhydraten, eiwitten en vet - hebben koolhydraten verreweg het grootste effect op de bloedsuikerspiegel. Voor mensen met diabetes zoals ik, betekent dit dat we goed moeten letten op onze inname van koolhydraten.

 2. Als iemand die altijd van eten heeft genoten en graag snakte naar comfortfoods en soul-voedende zoetigheden, dwong mijn diagnose met type 1 diabetes in 2013 me om te zoeken naar nieuwe recepten en nieuwe manieren om van mijn favorieten te genieten .

 3. Het goede nieuws is dat ik ontdekte dat er zoveel manieren zijn om koolhydraatarm te eten en toch het gevoel te hebben dat je je overgeeft!

 4. Hier zijn drie van mijn favoriete recepten. Voor alle carb-tellers die er zijn, deze zijn eenvoudig, diabetesvriendelijk en ook heerlijk.

Pepperoni-kaaschips en dip

 1. Porties: 4

 2. * Ongeveer 1 carb per portie.

Gevulde champignons

 1. Porties: 4

 2. * Ongeveer 4 koolhydraten per portie.

Pluizige keto-mousse

 1. Porties: 2

 2. * Het aantal koolhydraten is afhankelijk van de hoeveelheid en het soort bessen. Aardbeien en frambozen bevatten weinig koolhydraten. Bosbessen hebben een beetje meer koolhydraten.

 3. Deze recepten zijn mijn go-to voor koolhydraatarm snacking. En hoewel ze volop lekker zijn zoals vermeld, kun je je eigen draai toevoegen. Ze zijn ontworpen om snel te maken, lekker en veelzijdig te zijn. Speel wat en maak je eigen versies - je bloedsuiker zal je bedanken!

 4. Haar naam is misschien Paloma, maar ze antwoordt op "Glitter Glucose"! Ze is een 28-jarige, fulltime diabetesadvocaat uit Scottsdale, Arizona, die in april 2013 werd gediagnosticeerd met type 1 diabetes. Ze creëerde deze persona twee jaar later om in contact te komen met andere mensen met diabetes. Via haar blog en Instagram heeft ze wereldwijd contact kunnen maken met mensen. Paloma deelt graag haar favoriete producten, voedingsmiddelen, mode en persoonlijke leven!

 5. Porties: 2

 6. * Het aantal koolhydraten is afhankelijk van de hoeveelheid en het soort bessen. Aardbeien en frambozen bevatten weinig koolhydraten. Bosbessen hebben een beetje meer koolhydraten.

 7. Deze recepten zijn mijn go-to voor koolhydraatarm snacking. En hoewel ze volop lekker zijn zoals vermeld, kun je je eigen draai toevoegen. Ze zijn ontworpen om snel te maken, lekker en veelzijdig te zijn. Speel wat en maak je eigen versies - je bloedsuiker zal je bedanken!

 8. Haar naam is misschien Paloma, maar ze antwoordt op "Glitter Glucose"! Ze is een 28-jarige, fulltime diabetesadvocaat uit Scottsdale, Arizona, die in april 2013 werd gediagnosticeerd met type 1 diabetes. Ze creëerde deze persona twee jaar later om in contact te komen met andere mensen met diabetes. Via haar blog en Instagram heeft ze wereldwijd contact kunnen maken met mensen. Paloma deelt graag haar favoriete producten, voedingsmiddelen, mode en persoonlijke leven!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407