Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


10 beste voordelen van Wintergreen

10 beste voordelen van Wintergreen

 1. Hoewel wintergroen een populaire smaak is voor pepermuntjes en mondwater, heeft dit kruid nog vele andere potentiële voordelen voor uw algehele gezondheid.

Wat is Wintergreen?

 1. Wintergreen verwijst naar een soort kleine Noord-Amerikaanse struik waarvan de bladeren groen blijven in de winter. Amerikaanse Wintergreen, die de wetenschappelijke naam Gaultheria procumbens draagt, is de meest gebruikte soort. Ook bekend als teaberry, boxberry, checkerberry of deerberry, zowel de bladeren en bessen van deze plant zijn eetbaar. Deze plant bevat een chemische stof genaamd methylsalicylaat, die een mintachtige smaak heeft en chemisch sterk lijkt op aspirine. Indianen gebruikten deze winterharde plant als een natuurlijke pijnstiller.

Voordelen

 1. Vanwege zijn gelijkenis met aspirine hebben wintergroen en etherische olie veel gezondheidsvoordelen voor het volgende:

Gebruikt

 1. Laten we eens kijken naar de vele toepassingen.

Wintergroen versus groene munt

 1. Groene munt heeft enkele significante verschillen. Eval (ez_write_tag ([![!300,250

Bijwerkingen

 1. Grote doses kunnen giftig zijn voor volwassenen, en zelfs kleine doses kunnen giftig zijn voor kinderen, dus gebruik niet te veel en geef het niet aan kinderen. Ten slotte moet je dit kruid niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft, omdat het een negatieve invloed kan hebben.

 2. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 3. Grote doses kunnen giftig zijn voor volwassenen, en zelfs kleine doses kunnen giftig zijn voor kinderen, dus gebruik niet te veel en geef het niet aan kinderen. Ten slotte moet je dit kruid niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft, omdat het een negatieve invloed kan hebben.

 4. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407