Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


1400 Calorie Vetarm Diabetisch Dieet Menu Monster

Cancer

 1. Een maaltijdplan van 1400 calorieën kan zowel vullend als bevredigend zijn wanneer maaltijden gezonde voedingskeuzes uit alle voedselgroepen bevatten. Koolhydraatvoedingsmiddelen moeten bij elke maaltijd en snack worden opgenomen om de bloedsuikerspiegel te bevorderen. Zorg er daarnaast voor dat maaltijden en snacks een verscheidenheid aan magere eiwitten, gezonde vetten en groenten bevatten. Een 1400-calorie vetarm, diabetisch maaltijdplan omvat 12 koolhydraatuitwisselingen, vijf eiwitten en vier vetten. Gebruik dit voorbeeld als een overzicht om meer menu's te maken door ander voedsel uit dezelfde groep te vervangen of uit te wisselen. Bezoek de website van de American Diabetes Association voor meer informatie over het uitwisselingssysteem.

Ontbijt

 1. Het ontbijt moet binnen twee uur na het ontbijt worden genuttigd. Weersta de verleiding om het ontbijt over te slaan, omdat dit geen gewichtsverlies of bloedsuikers bevordert. Streef naar een mix van gezonde koolhydraten in combinatie met een gezonde bron van vet. Eet bijvoorbeeld 3/4 kopje ongezoete volkoren ontbijtgranen, 1 kopje magere melk, een kleine banaan, vier walnoothelften als je vet en 8 oz. koffie of hete thee met kunstmatige zoetstof.

Snack midden in de ochtend

 1. Inclusief tussendoortjes helpt de bloedsuikerspiegel gedurende de dag te stabiliseren. Plan om een ​​gezonde snack te eten ongeveer twee tot drie uur na het ontbijt. Eén keuze voor koolhydraten, zoals een kleine volkoren mueslireep, is voldoende.

Lunch

 1. Geniet voor de lunch van een gezonde maaltijd thuis. Vermijd fastfood en restaurantmaaltijden, omdat deze doorgaans veel vet en calorieën bevatten en daarom gezondheidsdoelen uitdagen. Probeer deze gemakkelijk in te pakken zaklunch. Als de tijd 's ochtends kort is, pak je je lunch de avond ervoor in. Pak 2 oz. witte tonijn gemaakt met 1 el. magere mayonaise en 1 eetl. augurk smaak, 10 volkoren crackers, een kleine appel en 1 kop gesneden paprika en tomatenpartjes. Als je niet van vis houdt, kan een broodje kalkoen op volkorenbrood worden vervangen door tonijn en crackers.

Snack in de middag

 1. Een tussendoortje helpt om honger en de neiging om te eten tijdens het diner te voorkomen. De ideale snack is een combinatie van koolhydraten en eiwitten of vet. Een 6-oz. container met magere yoghurt is ideaal omdat het zowel koolhydraten als eiwitten in een vetarm pakket bevat. Vetarme Griekse yoghurt is zelfs nog meer vullend omdat het meer eiwitten bevat.

Dinner

 1. Een goed afgerond, huisgemaakt diner hoeft niet moeilijk of tijdrovend te zijn. Door vlees in de oven te bereiden, kunt u het voorbereidende werk doen en vervolgens naar andere taken gaan terwijl het kookt. Serveer jezelf 3 oz. van gebakken varkenshaas gemarineerd met 1 el. balsamico azijn, 1 el. Dijon-mosterd en 1 eetl. verse rozemarijn, 2/3 kopje wilde rijst, 1/2 kopje gestoomde wortelen, een kleine groentesalade met 2 el. magere slasaus en een klein etentje met 1 eetl. lichte margarine.

Avondsnack

 1. Een kleine snack in de avond van één koolhydraatkeuze kan de volgende ochtend helpen de bloedsuikerspiegel te verlagen. Een portie zetmeel of vetarme zuivelproducten verdient de voorkeur boven fruit omdat ze langer verteren en de meeste voordelen hebben voor nuchtere bloedsuikerspiegel. Een half kopje suikervrije chocoladepudding voldoet aan deze criteria en voldoet tegelijkertijd aan een verlangen naar snoep.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407