Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


18 beste voordelen gebruik van wilde sla

18 beste voordelen gebruik van wilde sla

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 23 april 2019

 2. Sla en het gebruiken voor verschillende kruidenremedies is een oude praktijk en een die tot op de dag van vandaag nog steeds verschillende voordelen kan bieden. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wat is wilde sla?

 1. Wilde sla is een van de veel voorkomende namen voor bepaalde soorten van het Lactuca-geslacht die verband houden met traditionele sla. De bladeren zijn vaak geconsumeerd vanwege hun milde pijnstillende eigenschappen en als saladegroente. Vroege artsen gebruikten deze bladeren zelfs als pijnstiller als ze niet in staat waren om opium te verkrijgen.

 2. Lactuca virosa is de meest voorkomende vorm in Noord-Amerika en Europa en staat ook bekend als opiumsla, grote sla of bittere sla. De bladeren van deze plant zijn, net als normale sla, het zeer gewilde element van deze plant, en de bladeren lijken op paardebloembladeren, hoewel ze vaak meer dan 5 roosjes hebben en rijk donkergroen zijn. In tegenstelling tot vergelijkbare soorten van het geslacht Lactuca, heeft het geen borstelharen en wordt het niet beschouwd als een stekelige plant.

 3. De gezondheidsvoordelen van wilde sla zijn grotendeels afgeleid van hun actieve ingrediënten, waaronder verschillende flavonoïden en coumarines, samen met andere antioxidanten. Lactucarium is het meest opvallende ingrediënt, het melkachtige sap dat wordt geëxtraheerd als een pijnstiller. Als een natuurlijk depressivum moet je echter voorzichtig zijn wanneer je deze plant in welke vorm dan ook gebruikt. De plant was illegaal om te groeien in de VS tot de jaren 1970, maar de FDA heeft het onlangs legaal gemaakt om te groeien, verkopen en bezitten.

Voordelen van wilde sla

 1. Slaap, over opgewonden kinderen kalmeren en de seksuele drift kalmeren, onder andere. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Hoe te gebruiken?

 1. Er zijn verschillende effectieve manieren om wilde sla te gebruiken, maar de meest populaire zijn de volgende:

Wilde sla versus paardenbloem

 1. Er zijn verschillende effectieve manieren om wilde sla te gebruiken, maar de meest populaire zijn de volgende:

Bijwerkingen

 1. Gebruik deze bladeren niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft, omdat de depressieve aard gevaarlijk kan zijn voor zowel de moeder als het kind. Enkele andere bijwerkingen zijn:

 2. Met zoveel unieke actieve ingrediënten en krachtige antioxiderende effecten, kan alles, van inflammatoire allergische reacties tot milde visusveranderingen optreden. Dit geldt met name als je een groot volume van deze bladeren of te veel van het extract van deze plant consumeert. Raadpleeg een arts als er ernstige bijwerkingen optreden.

 3. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 4. Gebruik deze bladeren niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft, omdat de depressieve aard gevaarlijk kan zijn voor zowel de moeder als het kind. Enkele andere bijwerkingen zijn:

 5. Met zoveel unieke actieve ingrediënten en krachtige antioxiderende effecten, kan alles, van inflammatoire allergische reacties tot milde visusveranderingen optreden. Dit geldt met name als je een groot volume van deze bladeren of te veel van het extract van deze plant consumeert. Raadpleeg een arts als er ernstige bijwerkingen optreden.

 6. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407