Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


3 beste vervangers voor chilipasta

3 beste vervangers voor chilipasta

 1. Chilipasta kan verwijzen naar een paar verschillende kruiden gemaakt van gemalen chilipepers. Ingrediënten en toepassingen verschillen sterk per regio, en omvatten Koreaanse Gochujang, Japanse Yuzukosho en Tunesische Harissa, om er maar een paar te noemen. De smaken kunnen ook sterk variëren, afhankelijk van de ingrediënten die zijn opgenomen. Sommige chilipasta's zijn gemaakt met gefermenteerde sojabonen, terwijl anderen knoflook en citrus hebben. Het is bekend dat alle chilipasta behoorlijk pittig is.

Vervangende chilipasta

 1. Vervangende chilipasta kan om voedings- of allergische redenen nodig zijn, of misschien wilt u een nieuwe invalshoek op uw favoriete recept proberen. Je kunt misschien bepaalde merken chilipasta vinden bij je speciale kruidenier, maar als ze niet beschikbaar zijn, zijn er een paar vervangers zoals hete saus, zelfgemaakte chilipasta en tomatenpuree.

Hete saus

 1. Net als chilipasta verschillen de smaken van hete saus sterk per merk en ingrediënten. Veel hete sauzen in flessen bevatten veel azijn, dus die moet je vermijden. Zoek naar sriracha, die garlicky, zout en zeer kruidig ​​is. Het is meer dan chilipasta, dus voeg een theelepel zoete paprika toe aan een eetlepel sriracha om het dikker te maken.

Zelfgemaakte chilipasta

 1. Knoflook, gedroogde garnalen en azijn voor een hartige pittige pasta of gebruik citroengras, gember en suiker voor een heldere en evenwichtige chilipasta. Kies pepers die bij uw kruidenniveau passen en geniet van een schok van smaak die perfect is voor uw gehemelte. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Tomatenpuree

 1. Dit moet echt alleen als laatste redmiddel worden gebruikt als consistentie belangrijker is dan smaak. Tomatenpuree smaakt niet zoiets als chilipasta, maar als u wat hete chilivlokken, cayennepeper of hete saus aan dit basisingrediënt toevoegt, kunt u dit alternatief op een andere manier laten werken.

 2. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 3. Dit moet echt alleen als laatste redmiddel worden gebruikt als consistentie belangrijker is dan smaak. Tomatenpuree smaakt niet zoiets als chilipasta, maar als u wat hete chilivlokken, cayennepeper of hete saus aan dit basisingrediënt toevoegt, kunt u dit alternatief op een andere manier laten werken.

 4. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407