Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


3 mogelijke nadelen van kogelvrije koffie

Aanbevolen portiegroottes

 1. Kogelvrije koffie is een calorierijke koffiedrank bedoeld om het ontbijt te vervangen.

 2. Het bestaat uit 2 kopjes (470 ml) koffie, 2 eetlepels (28 gram) met gras gevoederde, ongezouten boter en 1-2 eetlepels (15-30 ml) MCT-olie gemengd in een blender.

 3. Het werd oorspronkelijk gepromoot door Dave Asprey, de maker van het Bulletproof Diet. De koffie die wordt geproduceerd en op de markt gebracht door Asprey's bedrijf is vermoedelijk vrij van mycotoxinen. Er is echter geen bewijs dat dit het geval is.

 4. Kogelvrije koffie is steeds populairder geworden - vooral onder paleo- of koolhydraatarme lijners.

 5. Hoewel het soms ongevaarlijk is om Bulletproof-koffie te drinken, is het niet raadzaam om er een routine van te maken.

 6. Hier zijn 3 mogelijke nadelen van Bulletproof-koffie.

 7. Kogelvrije koffie is een calorierijke koffiedrank bedoeld om het ontbijt te vervangen.

 8. Het bestaat uit 2 kopjes (470 ml) koffie, 2 eetlepels (28 gram) met gras gevoederde, ongezouten boter en 1-2 eetlepels (15-30 ml) MCT-olie gemengd in een blender.

 9. Het werd oorspronkelijk gepromoot door Dave Asprey, de maker van het Bulletproof Diet. De koffie die wordt geproduceerd en op de markt gebracht door Asprey's bedrijf is vermoedelijk vrij van mycotoxinen. Er is echter geen bewijs dat dit het geval is.

 10. Kogelvrije koffie is steeds populairder geworden - vooral onder paleo- of koolhydraatarme lijners.

 11. Hoewel het soms ongevaarlijk is om Bulletproof-koffie te drinken, is het niet raadzaam om er een routine van te maken.

 12. Hier zijn 3 mogelijke nadelen van Bulletproof-koffie.

1. Weinig voedingsstoffen

 1. Asprey en andere promotors raden aan om elke ochtend kogelvrije koffie te consumeren in plaats van ontbijt.

 2. Hoewel Bulletproof-koffie veel vet levert - wat uw eetlust vermindert en u energie geeft - ontbreekt het aan verschillende voedingsstoffen.

 3. Door Bulletproof-koffie te drinken, vervangt u effectief een voedzame maaltijd door een slechte vervanger.

 4. Terwijl grasgevoerde boter wat CLA, butyraat en vitamine A en K2 bevat, is MCT-olie een geraffineerd en verwerkt vet met vrijwel geen essentiële voedingsstoffen.

 5. Als u drie maaltijden per dag eet, zal het vervangen van het ontbijt door Bulletproof-koffie waarschijnlijk uw totale hoeveelheid voedingsstoffen met ongeveer een derde verminderen.

 6. Asprey en andere promotors raden aan om elke ochtend kogelvrije koffie te consumeren in plaats van ontbijt.

 7. Hoewel Bulletproof-koffie veel vet levert - wat uw eetlust vermindert en u energie geeft - ontbreekt het aan verschillende voedingsstoffen.

 8. Door Bulletproof-koffie te drinken, vervangt u effectief een voedzame maaltijd door een slechte vervanger.

 9. Terwijl grasgevoerde boter wat CLA, butyraat en vitamine A en K2 bevat, is MCT-olie een geraffineerd en verwerkt vet met vrijwel geen essentiële voedingsstoffen.

 10. Als u drie maaltijden per dag eet, zal het vervangen van het ontbijt door Bulletproof-koffie waarschijnlijk uw totale hoeveelheid voedingsstoffen met ongeveer een derde verminderen.

2. Hoog in verzadigd vet

 1. Kogelvrije koffie bevat zeer veel verzadigd vet.

 2. Hoewel de gezondheidseffecten van verzadigde vetten controversieel zijn, geloven veel gezondheidswerkers dat een hoge inname een belangrijke risicofactor is voor verschillende ziekten en moet worden vermeden (1).

 3. Hoewel sommige onderzoeken een hoge inname van verzadigd vet associëren met een verhoogd risico op hartaandoeningen, vinden anderen geen significante links (2).

 4. Toch adviseren de meeste officiële voedingsrichtlijnen en gezondheidsinstanties mensen om hun inname te beperken.

 5. Hoewel verzadigd vet een onderdeel van een gezond voedingspatroon kan zijn als het in redelijke hoeveelheden wordt geconsumeerd, kan het in enorme doses schadelijk zijn.

 6. Als u zich zorgen maakt over verzadigd vet of een hoog cholesterolgehalte, kunt u overwegen uw inname van Bulletproof-koffie te beperken - of helemaal te vermijden.

 7. Kogelvrije koffie bevat zeer veel verzadigd vet.

 8. Hoewel de gezondheidseffecten van verzadigde vetten controversieel zijn, geloven veel gezondheidswerkers dat een hoge inname een belangrijke risicofactor is voor verschillende ziekten en moet worden vermeden (1).

 9. Hoewel sommige onderzoeken een hoge inname van verzadigd vet associëren met een verhoogd risico op hartaandoeningen, vinden anderen geen significante links (2).

 10. Toch adviseren de meeste officiële voedingsrichtlijnen en gezondheidsinstanties mensen om hun inname te beperken.

 11. Hoewel verzadigd vet een onderdeel van een gezond voedingspatroon kan zijn als het in redelijke hoeveelheden wordt geconsumeerd, kan het in enorme doses schadelijk zijn.

 12. Als u zich zorgen maakt over verzadigd vet of een hoog cholesterolgehalte, kunt u overwegen uw inname van Bulletproof-koffie te beperken - of helemaal te vermijden.

3. Kan uw cholesterolgehalte verhogen

 1. Veel onderzoeken zijn uitgevoerd naar koolhydraatarme en ketogene diëten, die vaak veel vet bevatten - en mogelijk kogelvrije koffie bevatten.

 2. Het meeste van dit onderzoek bevestigt dat deze diëten uw totale en LDL (slechte) cholesterol niet verhogen - tenminste gemiddeld (3).

 3. Onder andere voordelen, je triglyceriden en gewichtsverlies terwijl je HDL (goede) cholesterol omhoog gaat (4).

 4. Maar niet iedereen reageert op dezelfde manier op een vetrijk dieet. Sommige mensen zien een dramatische toename van het totale en LDL (slechte) cholesterol, evenals andere markers van het risico op hartaandoeningen (5).

 5. Voor diegenen die cholesterolproblemen hebben tijdens een koolhydraatarm of ketogeen dieet, is het eerste wat ze moeten doen om overmatige inname van verzadigd vet te voorkomen. Dit omvat Bulletproof-koffie.

 6. Veel onderzoeken zijn uitgevoerd naar koolhydraatarme en ketogene diëten, die vaak veel vet bevatten - en mogelijk kogelvrije koffie bevatten.

 7. Het meeste van dit onderzoek bevestigt dat deze diëten uw totale en LDL (slechte) cholesterol niet verhogen - tenminste gemiddeld (3).

 8. Onder andere voordelen, je triglyceriden en gewichtsverlies terwijl je HDL (goede) cholesterol omhoog gaat (4).

 9. Maar niet iedereen reageert op dezelfde manier op een vetrijk dieet. Sommige mensen zien een dramatische toename van het totale en LDL (slechte) cholesterol, evenals andere markers van het risico op hartaandoeningen (5).

 10. Voor diegenen die cholesterolproblemen hebben tijdens een koolhydraatarm of ketogeen dieet, is het eerste wat ze moeten doen om overmatige inname van verzadigd vet te voorkomen. Dit omvat Bulletproof-koffie.

Moet iemand kogelvrije koffie drinken?

 1. Alles bij elkaar genomen, kan Bulletproof-koffie voor sommige mensen werken - vooral voor diegenen die een ketogeen dieet volgen en geen verhoogd cholesterolgehalte hebben.

 2. Wanneer het samen met een gezond dieet wordt geconsumeerd, kan Bulletproof-koffie u helpen af ​​te vallen en uw energieniveau te verhogen.

 3. Als u merkt dat deze ochtenddrank uw welzijn en kwaliteit van leven verbetert, is het misschien de verminderde voedingsstofbelasting waard.

 4. Voor de zekerheid moet iedereen die regelmatig Bulletproof-koffie drinkt, zijn bloedmarkers laten meten om ervoor te zorgen dat u uw risico op hartaandoeningen en andere aandoeningen niet verhoogt.

 5. Alles bij elkaar genomen, kan Bulletproof-koffie voor sommige mensen werken - vooral voor diegenen die een ketogeen dieet volgen en geen verhoogd cholesterolgehalte hebben.

 6. Wanneer het samen met een gezond dieet wordt geconsumeerd, kan Bulletproof-koffie u helpen af ​​te vallen en uw energieniveau te verhogen.

 7. Als u merkt dat deze ochtenddrank uw welzijn en kwaliteit van leven verbetert, is het misschien de verminderde voedingsstofbelasting waard.

 8. Voor de zekerheid moet iedereen die regelmatig Bulletproof-koffie drinkt, zijn bloedmarkers laten meten om ervoor te zorgen dat u uw risico op hartaandoeningen en andere aandoeningen niet verhoogt.

De onderste regel

 1. Kogelvrije koffie is een vetrijke koffiedrank bedoeld als ontbijtvervanger. Het is populair bij mensen die een ketogeen dieet volgen.

 2. Hoewel het vullend en energie opwekkend is, heeft het verschillende mogelijke nadelen - waaronder verminderde algehele inname van voedingsstoffen, verhoogd cholesterol en hoge niveaus van verzadigd vet.

 3. Toch kan kogelvrije koffie volkomen veilig zijn voor degenen die geen verhoogd cholesterolgehalte hebben, evenals voor degenen die een koolhydraatarm of ketogeen dieet volgen.

 4. Als u geïnteresseerd bent in het proberen van Bulletproof-koffie, is het misschien het beste om uw zorgverlener te raadplegen om uw bloedmarkers te laten controleren.

 5. Kogelvrije koffie is een vetrijke koffiedrank bedoeld als ontbijtvervanger. Het is populair bij mensen die een ketogeen dieet volgen.

 6. Hoewel het vullend en energie opwekkend is, heeft het verschillende mogelijke nadelen - waaronder verminderde algehele inname van voedingsstoffen, verhoogd cholesterol en hoge niveaus van verzadigd vet.

 7. Toch kan kogelvrije koffie volkomen veilig zijn voor degenen die geen verhoogd cholesterolgehalte hebben, evenals voor degenen die een koolhydraatarm of ketogeen dieet volgen.

 8. Als u geïnteresseerd bent in het proberen van Bulletproof-koffie, is het misschien het beste om uw zorgverlener te raadplegen om uw bloedmarkers te laten controleren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407