Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


3 ontstekingsremmende ananasschalen om uw zomer zoeter te maken

Groei

 1. Toen ik jonger was, heb ik nooit meer nagedacht over het voedsel dat ik at of de stress waar ik consequent mijn lichaam onder legde. Mijn jaren '20 waren een spannende tijd met school, reizen, vrienden en werk. De waarheid wordt verteld, ik voelde me onoverwinnelijk. Pas toen ik verschillende onverwachte diagnoses ontving, stopte ik eindelijk om mijn leven te beoordelen.

 2. Ik had toen geen idee, maar lupus, vasculitis en urticaria stonden op het punt mijn wereld op te schudden. Naast het leren over medische behandelingen, stressmanagement en veranderingen in levensstijl, begon ik onderzoek te doen naar de rol van voeding bij ontstekingsaandoeningen. Met deze kennis - en mijn levenslange liefde voor het maken in de keuken - wordt een groot deel van mijn tijd vandaag besteed aan het ontwikkelen en fotograferen van ontstekingsremmende, gezonde recepten.

 3. Cue de ananaskom. Het is geen geheim dat ananasschalen, of boten zoals sommige mensen naar hen verwijzen, genieten van hun 15 minuten roem. Ananas wordt al lang vereerd in de wereld van ontstekingsremmende voedingsmiddelen. Verse ananas bevat bromelaïne, een eiwitverterend enzym dat bekend staat om zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Bovendien is een kopje verse ananas een geweldige bron van vezels, kalium en vitamine C, dus je kunt echt niet verliezen.

 4. Ga je gang, pak wat verse ananas, trek je eilandvibes aan en zwaai deze zomer een van deze ontstekingsremmende ananas-smoothieboten!

Smoothie Bowl met Dragon Fruit Unicorn

 1. Ananas, drakenfruit (pitaya), gemalen lijnzaad, spirulina en hennep bieden een krachtige ontstekingsremmende combinatie die even mooi als gezond is. De toevoeging van amandelmelk, yoghurt en collageenpoeder helpt de eiwithoeveelheid te verhogen en fruitsuiker in evenwicht te brengen.

 2. Begin met eindigen: 25 minuten

 3. Porties: 1 kom

 4. Optionele topping-keuzes:

 5. Overweeg om uw kom te vullen met uw favoriete topping-keuze hierboven vermeld.

Groene reuzen smoothie kom met ananas

 1. Avocado, spinazie en lijnzaad vormen een winnende combinatie in de strijd tegen ontstekingen. Bovendien is het trio een geweldige bron van vezels! Overweeg frambozen of aardbeien als een topping om de groene tint van deze kom perfect aan te vullen.

 2. Begin met eindigen: 25 minuten

 3. Porties: 1 kom

 4. Optionele topping-keuzes:

Smoothie-kom met bessenananas

 1. Frambozen, ananas, lijnzaad en amandelmelk zorgen voor een rijke, fruitige smaak vol vezels en ontstekingsremmende eigenschappen. Voeg zaden en gesneden amandelen toe als toppings voor een extra eiwitboost aan deze super tropische kom!

 2. Begin met eindigen: 25 minuten

 3. Porties: 1 kom

 4. Optionele topping-keuzes:

Takeaway

 1. Je hebt waarschijnlijk opgemerkt dat de eerste stap bij het maken van een smoothiekom de ananas uithollen om als basis te gebruiken. Ik vind de volgende video leuk, die laat zien hoe je aan de slag kunt. Als vuistregel heb je ongeveer 15 minuten nodig om twee kommen eruit te scheppen.

 2. Ik hoor graag je mening over deze recepten en deel je favorieten met mij! Van welke ananas smoothie boten hou je?

 3. Alle originele fotografie is afkomstig van Marisa Zeppieri.

 4. Marisa Zeppieri is journalist, chef-kok, auteur en oprichter van LupusChick.com en LupusChick 501c3. Ze woont in New York met haar man en geredde terriër. Volg haar op Facebook en Instagram @LupusChickOfficial.

 5. Je hebt waarschijnlijk opgemerkt dat de eerste stap bij het maken van een smoothiekom de ananas uithollen om als basis te gebruiken. Ik vind de volgende video leuk, die laat zien hoe je aan de slag kunt. Als vuistregel heb je ongeveer 15 minuten nodig om twee kommen eruit te scheppen.

 6. Ik hoor graag uw mening over deze recepten en deel uw favorieten met mij! Van welke ananas smoothie boten hou je?

 7. Alle originele fotografie is afkomstig van Marisa Zeppieri.

 8. Marisa Zeppieri is journalist, chef-kok, auteur en oprichter van LupusChick.com en LupusChick 501c3. Ze woont in New York met haar man en geredde terriër. Volg haar op Facebook en Instagram @LupusChickOfficial.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407