Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


4 dingen die u moet weten over aanpasbaar zijn op de aandelenmarkt

8 voedingsmiddelen die je nog nooit kende bevatten probiotica (en het zijn geen yoghurt)

 1. Bekijk het financiële nieuws en u zult regelmatig recordhoogten binnen de aandelenmarkt zien. Dat is geweldig, maar ik juich en feest niet omdat ik weet dat markten op elk moment kunnen veranderen.

 2. En dat brengt een belangrijk punt naar voren: aanpassingsvermogen. Of u nu handelt in blue chip-aandelen of voordelen die u moet kunnen aanpassen.

 3. Dus dit zijn de dingen die volgens mij elke handelaar moet weten over aanpassingsvermogen.

Golven duren niet altijd in de aandelenhandel

 1. Herinner je je het tumult over Bitcoin? De valuta van de mensen werd ooit beschouwd als iets dat de reguliere markt zou betreden. Eén blik op de krantenkoppen en we weten dat Bitcoin nu de laagste prijs in meer dan een maand heeft bereikt.

 2. Maar dat betekent niet dat u er geen geld aan had kunnen verdienen. Het verschil is dat slimme handelaren al waren vertrokken van de valuta. Hetzelfde geldt voor elke voorraad.

 3. Alleen omdat je slaagt, wil nog niet zeggen dat je moet aannemen dat het voor altijd zal duren.

Inzicht in de politieke omgeving

 1. Politiek is iets dat het bedrijfsleven altijd beïnvloedt. Ik heb meer bedrijven gezien dan ik kan tellen, simpelweg vanwege de politiek.

 2. Neem de budgetluchtvaartmaatschappij Monarch en de recente faillissementsprocedure die na Brexit is gestart. Een enkele politieke verandering hielp het bedrijf te vernietigen door valutadalingen en zorgen over het lot van budgetluchtvaartmaatschappijen die uit het VK vliegen.

 3. Ik geloof dat een van de sleutels tot aanpassingsvermogen op de beurs is om de politiek zorgvuldig te volgen. Belangrijke beslissingen kunnen de marktomgeving op zijn kop zetten.

Omgaan met het onverwachte

 1. Ik schreef onlangs over wapenbesturing na de schietpartij in Las Vegas. Het leverde me veel warmte op van mensen die tegen pistoolcontrole waren. Of ik gelijk had of niet, doet er niet toe. Het punt is dat deze massale schietpartij volledig onverwacht was en de markt daarop reageerde.

 2. In reactie op de tragedie heeft Shotspotter Inc., dat een netwerk van audiosensoren gebruikt om te bepalen waar en wanneer opnames plaatsvinden, 50% opgepikt.

 3. Ik schreef over een controversieel probleem dat mijn studenten hebben, en ik besprak de noodzaak van regels om een ​​overzicht te geven van uw strategie voor het handelen in centaandelen.

 4. Zo verdedigt u zich tegen onverwachte veranderingen in de marketingomgeving. Of het nu gaat om de legalisatie van marihuana of een verbod op e-sigaretten op openbare plaatsen, een solide handelsstrategie zal u uiteindelijk beschermen tegen gebeurtenissen waarop u niet kunt anticiperen.

Aanpassen aan de aandelenmarkt

 1. Niemand kan de markt raden. Ik heb de markt nooit kunnen raden, ook al heb ik winst gemaakt met intelligente penny-handel.

 2. Door te handelen naar een specifieke strategie en u aan die strategie te houden, kunt u ervoor zorgen dat u zich aanpast aan markten en beschermt tegen plotselinge en onverwachte veranderingen in de handelsomgeving.

 3. Niemand kan de markt raden. Ik heb de markt nooit kunnen raden, ook al heb ik winst gemaakt met intelligente penny-handel.

 4. Door te handelen naar een specifieke strategie en u aan die strategie te houden, kunt u ervoor zorgen dat u zich aanpast aan markten en beschermt tegen plotselinge en onverwachte veranderingen in de handelsomgeving.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407