Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


4 dingen waar niemand u voor waarschuwt wanneer u gewicht verliest

Ginkgo-noten

 1. Het bereiken van een doel voor gewichtsverlies is meer dan de moeite waard - het is krachtiger, opbeurend en bevredigend. Om zo'n taak te volbrengen, vraagt ​​om een ​​serieuze viering, dus GA JIJ! Zoals je waarschijnlijk al weet, heeft een gezond gewicht veel voordelen, waaronder verbeterde slaap, humeur en zelfvertrouwen.

 2. Maar er kunnen ook een aantal niet zo leuke bijwerkingen van gewichtsverlies zijn die niet vaak in het nieuws komen. Van losse huid tot gebrek aan emotionele ondersteuning, het is belangrijk om te weten wat er kan gebeuren met gewichtsverlies en hoe deze problemen met vertrouwen en positiviteit kunnen worden aangepakt. Er zijn tenslotte veel meer positieve dingen bij gezond gewichtsverlies dan negatief!

Ginkgo-noten

 1. Het uiterlijk van losse huid na het verliezen van gewicht kan van persoon tot persoon verschillen, maar het hangt vooral af van hoe snel u gewicht verliest en hoeveel gewicht er verloren gaat. Het kan verleidelijk zijn om zo snel als je kunt zoveel gewicht te verliezen als je kunt, maar door te veel te snel af te werpen, vergroot je de kans dat je wat losse huid krijgt.

 2. "De meeste mensen die veel gewicht verliezen, zitten vast met een losse huid", zegt expert in gewichtsverlies Ryan Gebo, RD. "Je kunt verwachten dat het verlies van huidelasticiteit bij elk gewichtsverlies van meer dan 20 pond voor de meeste mensen te zien is. [!En

 3. Wat u eraan kunt doen: Snel gewichtsverlies vermijden en de vrije gewichten oppakken zijn beide essentieel om veel losse huid te voorkomen. "Gewichtsverlies moet voor de meeste mensen één tot twee pond per week worden gehouden", zegt Gebo. "De elasticiteit van de huid wordt voornamelijk bepaald door de leeftijd en de genetica. De huid zal in de loop van de tijd langzaam aanspannen, dus langzaam afvallen zorgt ervoor dat je niet te veel met één huid te maken krijgt."

 4. Regelmatig de gewichtsruimte raken tijdens en na het afvallen zal de spiermassa opbouwen die nodig is om een ​​fit en strak uiterlijk te krijgen, wat kan helpen de strijd tegen losse of slappe huid te bestrijden, zegt Gebo.

 5. Maar soms - als u bijvoorbeeld 50 pond of meer te verliezen hebt - is een losse huid onvermijdelijk. In dat geval wilt u misschien contact opnemen met uw arts om te zien of chirurgische huidverwijdering een optie voor u is.

2. Angst om te eten

 1. Het creëren van nieuwe, gezonde gewoonten is geweldig. Maar soms kan het afslankproces gevoelens van angst en angst veroorzaken, vooral over eten.

 2. "Als iemand opzettelijk probeert af te vallen, is deze persoon waarschijnlijk behoorlijk bezig met zijn voedsel, calorieën, voedingsstoffen en misschien zelfs specifieke ingrediënten," zegt Alyssa Ardolino, RD, voedingscommunicatie coördinator voor de International Food Information Council. "Deze intense bekommernis kan angst en / of angst veroorzaken bij het eten, wat een negatieve invloed kan hebben op de geestelijke gezondheid."

 3. Wat te doen: langzaam en gestaag wint de race! Je bent beter af met een langzamere en bewustere benadering van gezondheid. "Het verbeteren van uw gezondheid is een geweldig doel, maar gewichtsverlies zou niet uw enige graadmeter voor succes moeten zijn", zegt Ardolino.

 4. "Richt u in plaats daarvan op het opnemen van kleine, maar praktische gezondheidsbevorderende gedragingen in uw leven - gedragingen die na verloop van tijd kunnen worden volgehouden." Dit helpt je niet alleen om een ​​gezond evenwicht met voedsel te creëren, maar helpt ook de angst te voorkomen die kan ontstaan ​​bij het afvallen.

 5. Een therapeut kan ook een nuttige bondgenoot zijn op uw reis naar gewichtsverlies, vooral als u in het verleden met gewichtsproblemen of ongeordend eten worstelde. Ze kan je helpen dingen in perspectief te plaatsen en een gezondere relatie met eten te vergemakkelijken.

2. Angst om te eten

 1. Dit kan een schok zijn, maar helaas zal niet iedereen uw gewichtsverlies ondersteunen. En dit gebrek aan steun van dierbaren kan ontmoedigend zijn en kan zelfs uw gezonde gewoonten ontsporen - als u het toestaat.

 2. "Helaas kunnen sommige vrienden en familie moeite hebben om uw gewichtsverlies en een verandering in levensstijl te begrijpen," zegt Gebo. Opmerkingen als "Ben je nu niet TE dun?" of "Slechts EEN [!ongezond voedingsmiddel

 3. Wat u eraan kunt doen: laat u niet door de woorden of daden van anderen naar beneden halen. Je hebt tenslotte iets goeds voor jezelf bereikt!

 4. Wanneer u wordt geconfronteerd met niet-ondersteunende vrienden en familie, is het belangrijk om te weten dat het niet altijd kwaadaardig is bedoeld, zegt Gebo. Het kunnen verschillende dingen zijn - zelfs jaloezie of bezorgdheid. "Als dit probleem blijft bestaan, is het het beste om het met deze mensen te bespreken en hen te helpen begrijpen waarom sommige opmerkingen schadelijk kunnen zijn voor iemand die net is afgevallen."

 5. Ongeacht hoe andere mensen reageren, kies ervoor om u op het positieve te concentreren. "Je goed voelen en in nieuwe kleren passen is een geweldig gevoel voor de meeste mensen", zegt Gebo. Wees geduldig en vertrouw op het proces. Sociale veranderingen kunnen langzamer plaatsvinden, dus vrienden en familie hebben misschien tijd nodig om de 'nieuwe jij' volledig te accepteren, zegt hij. En wie weet? Misschien komen ze in de toekomst naar je toe voor advies over hun eigen doelstellingen voor gewichtsverlies!

4. Geld uitgeven aan een nieuwe kledingkast

 1. Wie voelt zich niet goed in een frisse, nieuwe outfit? Maar voor sommigen kan het heel overweldigend zijn om alle nieuwe kleding te moeten kopen (om nog maar te zwijgen van duur!).

 2. Hoewel gewichtsverlies over het algemeen positief is, moet je misschien geld uitgeven dat je niet wilt uitgeven als je een volledig nieuwe garderobe nodig hebt, en dat kan tot angst leiden, Gebo zegt.

 3. Wat u eraan kunt doen: of u nu al bent afgevallen of van plan bent, er zijn een paar dingen die u kunt doen om geld te besparen en angst te verminderen, zegt Gebo.

 4. "Sommige kringloopwinkels in high-end steden bezoeken kan een aantal geweldige nieuwe outfits opleveren voor een fractie van de prijs," zegt hij. Bovendien geven veel tweedehandswinkels u ook geld of winkeltegoed voor uw oude kleding. En wachten op verkoop in je favoriete winkels en zelfs vrienden of familie om hand-me-downs vragen, zijn andere geweldige manieren om goed passende kleding te beveiligen zonder veel uit te geven, zegt Gebo.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407