Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


4 geweldige vervangers voor gist

4 geweldige vervangers voor gist

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 31 juli 2018

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Gistvervangers

 1. Veel mensen ontdekken dat ze gistvervangers nodig hebben omdat ze gist niet verdragen en proberen het uit hun voeding te schrappen. Dit kan een aanzienlijk probleem veroorzaken als het gaat om bakken, omdat er geen echte vervangers zijn voor gist in termen van wat het kan doen. De beste gistvervangers zijn echter bakpoeder en citroen, melk en azijn, dubbelwerkend bakpoeder en snel brood omdat ze het effect geven van rijsdeeg.

Zuiveringszout en citroen

 1. Om gist te vervangen, moet u een reactie veroorzaken die koolstofdioxide in het deeg veroorzaakt. Dit is wat ervoor zorgt dat die heerlijke luchtbellen in je brooddeeg opstijgen. Voeg eenvoudig gelijke delen bakpoeder en citroensap bij elkaar, voldoende om de hoeveelheid gist te halen die in het recept wordt gevraagd. Laat deze vervanging niet werken, dus plaats het deeg onmiddellijk in de oven.

Melk en azijn

 1. Als u zich zorgen maakt over het overweldigen van citroensap of te onderscheidend is in uw recept, kunt u ook een combinatie van melk en azijn gebruiken in plaats van citroen. Gebruik gelijke delen melk en azijn en combineer dan in gelijke delen met zuiveringszout, om de totale hoeveelheid gist die nodig is in totaal te evenaren. Je kunt ook gewone karnemelk met bakpoeder gebruiken, indien beschikbaar. Nogmaals, met deze methode wilt u niet wachten tot het deeg rijst voordat het wordt gebakken, omdat de reactie niet zal werken.

Dubbelwerkend bakpoeder

 1. Nodig om het deeg te laten rijzen. Dit kan worden vervangen in een gelijke verhouding tot de gevraagde hoeveelheid gist. Bak het deeg meteen. Het bakpoeder reageert twee keer, een keer wanneer het voor het eerst wordt gemengd en nogmaals in de oven, dus maak je geen zorgen als je niet meteen de gewenste hoogte bereikt. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Snel brood

 1. Snel brood is een broodcategorie waarvoor geen gist nodig is en kan een geweldige oplossing zijn voor het maken van zelfgebakken brood als u gist probeert te vermijden. Snel brood omvat brood zoals banaan, Ierse frisdrank, maïsbrood en koekjes. Dus terwijl werken zonder gist een beetje vallen en opstaan ​​kan kosten om het recept goed te krijgen, is er geen reden om ondertussen zonder brood te gaan.

 2. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 3. Snel brood is een broodcategorie waarvoor geen gist nodig is en kan een geweldige oplossing zijn voor het maken van zelfgebakken brood als u gist probeert te vermijden. Snel brood omvat brood zoals banaan, Ierse frisdrank, maïsbrood en koekjes. Dus terwijl werken zonder gist een beetje vallen en opstaan ​​kan kosten om het recept goed te krijgen, is er geen reden om in de tussentijd zonder brood te gaan.

 4. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407