Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


5 beste vervangers voor cognac

5 beste vervangers voor cognac

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 24 juli 2018

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Brandewijnvervangers

 1. Brandewijnvervangers zijn niet zo moeilijk te vinden, aangezien er een aantal andere likeuren zijn met vergelijkbare smaakprofielen. Brandewijn is een soort alcohol die wordt gedistilleerd uit wijn. Het is fruitig, zoet en stroperig met een hoog alcoholgehalte. Fijne brandewijn kan na de maaltijd op kamertemperatuur worden gedronken om de spijsvertering te bevorderen en lichaam en geest een aangenaam ontspannen gevoel te geven. Brandewijn van gemiddelde kwaliteit is geweldig voor gebruik in cocktails, maar ook voor het bereiden van vleesgerechten, desserts en sauzen. Als je klaar bent om te koken en een vervanger voor brandewijn nodig hebt, is er een breed scala aan opties die je kunt proberen, zoals whisky of rum, sherry of wijn, appelsap, brandewijnuittreksel en bouillon.

Whisky of Rum

 1. Of u nu een cocktail of een dessert voor volwassenen maakt, whisky of rum zijn geweldige alternatieven voor cognac. Whisky smaakt misschien meer naar alcohol, en hoewel rum zoet is, is het niet fruitig, dus beide zullen de smaak van je creatie enigszins veranderen. Overweeg een scheutje eenvoudige siroop of vruchtensap om een ​​evenwichtige smaak te bereiken.

 2. Drink een paar gram kwaliteitsgeesten op kamertemperatuur of boven ijs voor een leuke ervaring na het eten.

Sherry, Sweet Vermouth of Wine

  Appelsap

  1. Als u alcohol helemaal wilt vermijden, zal appelsap, ananassap of andere sappen of nectars een recept zoeten. Het is niet nodig om sap te verdunnen als slechts een paar eetlepels nodig zijn, maar overweeg om met grotere hoeveelheden water te mengen. Sap smaakt niet zoals brandewijn, maar de smaak kan nog steeds complementair zijn.

  Brandy Extract, Vanilla Extract of Raspberry Extract

  1. Pure extracten verlopen nooit, dus als je ze in je voorraadkast hebt, gebruik het dan! Gebruik altijd in een 2: 1 extract / water-verhouding, omdat de smaken veel krachtiger zijn. Extracten veranderen de smaak van je dessert, maar vanille-extract past bij bijna elk ingrediënt.

  Bouillon of bouillon

  1. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de Universiteit van Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407