Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


5 beste vervangers voor peperkorrel

5 beste vervangers voor peperkorrel

 1. Peperkorrels zijn gedroogde bessen die afkomstig zijn van de Piper nigrum-plant. Peperkorrels worden vaak gevonden in witte, zwarte en groene kleuren. Zwarte peperkorrels zijn onrijpe jonge bessen en zijn de meest populaire variëteit aan tafelkruiden en in de keuken. Witte peperkorrels mogen wat verder rijpen en hebben een zachte pepersmaak. Groene peperkorrels zijn de meest volwassen bessen, met een gerijpte citrussmaak. In recepten wordt aangegeven welk soort u wilt gebruiken.

Peppercornvervangers

 1. Als je geen peperkorrels meer hebt, zijn er een paar alternatieven zoals gemalen peper, roze peperkorrels, papajazaden, kappertjes en korianderzaden die je kunt proberen om die kenmerkende, scherpe en peperige kick. Sommigen zullen meer warmte hebben, terwijl anderen zuurder zijn, maar elke vervanger kan de smaakvolle hap bieden die je zoekt.

Gemalen peper

 1. Dit lijkt misschien een voor de hand liggende, maar als je geen hele peperkorrels meer hebt, kan gemalen peper in plaats daarvan worden vervangen. Gemalen peper, afhankelijk van zijn leeftijd en versheid, kan veel minder krachtig zijn dan hele peperkorrels. Proef daarom het gerecht terwijl je peper toevoegt; u zult waarschijnlijk iets meer gemalen peper moeten gebruiken dan het recept vraagt.

Roze peperkorrels

 1. Piper nigrum plant. In plaats daarvan is het de gedroogde vrucht van de Peruaanse peperboom, afkomstig uit Zuid-Amerika. Hoewel deze kleine rode bessen van een andere plant komen, smaken ze nog steeds erg naar zwarte peper, hoewel milder en kunnen ze worden vervangen in een verhouding van 1: 1. Veel mensen geven zelfs de voorkeur aan de complexe fruitigheid van roze peperkorrel boven de rauwe beet van zwarte peperkorrel. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Papaya Seeds

 1. Voor mensen die een echte peperallergie hebben, zijn papajazaden een uitstekend alternatief. De zaden die afkomstig zijn van dit zoete tropische fruit hebben een sterke pepersmaak. Rooster de zaden en maal ze vervolgens ter vervanging van zwarte peper.

Capers

 1. Deze kleine gedroogde groene bessen zijn peperachtig en vol citrushelderheid. Ze worden vaak verpakt in olie of pekel. Als uw kappertjes in zoutoplossing met zout zijn verpakt, spoel ze dan af voordat u ze droogt en in plaats van peperkorrels gebruikt. Dit is misschien niet geschikt voor alle recepten, omdat kappertjes veel meer scherp en citroenachtig zijn dan peperkorrels, maar het werkt vooral goed in gebakken gerechten en sauzen die hele peperkorrels vereisen.

Korianderzaden

 1. Koriander, ook wel koriander genoemd, is slechts licht peperig maar werkt als vervanger in een snuifje. Maal de zaden vers, zoals je zou doen met peperkorrels. Koriander maakt je gerecht iets zoeter en iets minder pittig.

 2. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 3. Koriander, ook wel koriander genoemd, is slechts licht peperig maar werkt als vervanger in een snuifje. Maal de zaden vers, zoals je zou doen met peperkorrels. Koriander maakt je gerecht iets zoeter en iets minder pittig.

 4. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407