Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


5 beste vervangers voor witte peper

5 beste vervangers voor witte peper

 1. Door Jinal Gangar laatst bijgewerkt - 24 april 2019

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Vervangende witte peper

 1. De beste vervangers voor witte peper zijn zwarte peper, groene peper, roze peper, gemalen gember en gemalen mosterd.

Zwarte peper

 1. Het toevoegen van zwarte peper aan lichtgekleurde gerechten die witte peper vereisen, geeft u een vergelijkbare smaak, maar met de spikkels. Zwarte peper heeft een sterkere smaak dan witte peper, dus misschien wilt u er minder aan toevoegen om de smaak van uw pasta te behouden. Gebruik 1/2 theelepel zwarte peper in plaats van 1 theelepel witte peper voor een aantrekkelijke smaak.

Groene paprika

 1. Groene peper is een prima vervanger voor witte peper, omdat deze minder zichtbaar is dan de zwarte en de presentatie van uw gerecht behoudt. Het is over het algemeen beschikbaar in twee vormen; ingemaakt en gedroogd. Het is milder van smaak dan witte peper, dus voeg 1 1/2 theelepel groene peper toe in plaats van 1 theelepel witte peper.

Pink Pepper

 1. Verschil in taste.eval (ez_write_tag ([![!728,90

Ground Ginger

 1. Bleek van kleur en vergelijkbaar in smaak als gemalen witte peper, gemalen gember kan gemakkelijk in uw recept mengen en fungeren als een geweldige vervanger voor witte peper.

Mosterd gemalen

 1. Gemalen mosterd kan een gele tint aan uw sauzen geven, maar het dient als een goed alternatief voor witte peper. Zijn kruidigheid kan de smaak van witte peper soepel repliceren, dus je kunt het aan je recepten toevoegen en de kroon van de 'beste kok' dragen!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407