Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


5 diëten die door de wetenschap worden ondersteund

De onderste regel

 1. Hoewel veel diëten voor u kunnen werken, is het de sleutel om er een te vinden die u bevalt en waar u op de lange termijn aan vast kunt houden.

 2. Hier zijn 5 gezonde diëten waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze effectief zijn.

Koolhydraatarm dieet voor hele voedingsmiddelen

 1. Het koolhydraatarme dieet voor de hele voeding is perfect voor mensen die moeten afvallen, hun gezondheid optimaliseren en hun risico op ziekten verlagen.

 2. Het is flexibel, zodat u uw koolhydraatinname kunt afstemmen op basis van uw doelen.

 3. Dit dieet bevat veel groenten, vlees, vis, eieren, fruit, noten en vetten, maar weinig zetmeel, suikers en bewerkte voedingsmiddelen.

Mediterraan dieet

 1. Het mediterrane dieet is een uitstekend dieet dat grondig is bestudeerd. Het is vooral effectief voor het voorkomen van hartziekten.

 2. Het benadrukt voedsel dat in de 20e eeuw en eerder in het Middellandse-Zeegebied algemeen werd gegeten.

 3. Als zodanig bevat het veel groenten, fruit, vis, gevogelte, volle granen, peulvruchten, zuivelproducten en extra vergine olijfolie.

Dieet

 1. Het paleodieet is een zeer populair dieet dat effectief is voor gewichtsverlies en algemene verbetering van de gezondheid. Het is momenteel het populairste dieet ter wereld.

 2. Het concentreert zich op onbewerkt voedsel waarvan wordt aangenomen dat het lijkt op het voedsel dat beschikbaar is voor enkele paleolithische voorouders van de mensheid.

Dieet

 1. Het veganistische dieet is de afgelopen tien jaar steeds populairder geworden. Het is gekoppeld aan een aantal gezondheidsvoordelen, waaronder gewichtsverlies, verbeterde hartgezondheid en betere bloedsuikerspiegel.

 2. Het dieet is uitsluitend gebaseerd op plantaardig voedsel en elimineert alle dierlijke producten.

Glutenvrij dieet

 1. Het glutenvrije dieet is essentieel voor mensen die gluten niet verdragen, een eiwit dat voorkomt in tarwe, rogge en gerst.

 2. Voor een optimale gezondheid moet u zich concentreren op hele voedingsmiddelen die van nature glutenvrij zijn. Glutenvrij junkfood is nog steeds junkfood.

De onderste regel

 1. Er zijn zoveel diëten dat het overweldigend kan zijn om er gewoon een te vinden om te proberen.

 2. Het is echter belangrijk op te merken dat sommige eetpatronen meer wetenschappelijke ondersteuning hebben dan andere. Of u nu wilt afvallen of gewoon uw algehele gezondheid wilt verbeteren, probeer diëten te vinden die door onderzoek worden ondersteund.

 3. De vijf hierboven genoemde voorbeelden zijn een goede plek om te beginnen.

 4. Er zijn zoveel diëten dat het overweldigend kan zijn om er gewoon een te vinden om te proberen.

 5. Het is echter belangrijk op te merken dat sommige eetpatronen meer wetenschappelijke ondersteuning hebben dan andere. Of u nu wilt afvallen of gewoon uw algehele gezondheid wilt verbeteren, probeer diëten te vinden die door onderzoek worden ondersteund.

 6. De vijf hierboven genoemde voorbeelden zijn een goede plek om te beginnen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407