Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


5 plantaardig voedsel om u te helpen spiermassa op te bouwen

In het spel vroeg

 1. Hoewel ik altijd een fervent sporter ben, is mijn persoonlijke favoriete activiteit gewichtheffen. Voor mij is niets vergelijkbaar met het gevoel iets te kunnen tillen dat je eerder niet kon tillen.

 2. Toen ik voor het eerst overschakelde op een plantaardig dieet, maakte ik me zorgen over de vraag of plantaardig voedsel voldoende zou zijn om de hoeveelheid lichaamsbeweging die ik doe, vol te houden, vooral als het gaat om het opbouwen van spiermassa .

 3. Ik was eerst sceptisch, maar na een beetje onderzoek vond ik het niet zo moeilijk om maaltijden samen te brengen die me niet alleen hielpen om spieren op te bouwen, maar ook hielpen bij sneller herstel en hogere energieniveaus.

 4. Kortom, plantaardige voeding is zeer compatibel met lichaamsbeweging, zoals ik eerder heb besproken. Het enige dat nodig is, is een beetje opleiding en denken buiten de kaders om de voordelen ervan te maximaliseren.

 5. En hier kan ik wat inspiratie bieden.

 6. Of u nu nieuw bent in de sportschool of een ervaren atleet, als u op zoek bent naar een plantaardig dieet, maar bezorgd bent om spiermassa, ik heb uw aandacht.

 7. Hieronder staan ​​vijf van mijn favoriete plantaardige voedingsmiddelen die kunnen helpen bij het herstel en spiermassa opbouwen.

Aardappelen

 1. Het is belangrijk om tijdens het eten rekening te houden met de caloriebehoefte voor spiergroei en herstel. Aardappelen zijn hiervoor een perfecte optie. Ze zijn rijk aan koolhydraten, die een noodzakelijke energiebron vormen.

 2. Ik hou vooral van zoete aardappelen omdat ze vullend, zoet en rijk aan antioxidanten zijn. Welke aardappel u ook kiest, ik stel voor dat u ze eet vóór uw training voor energie of na uw training voor herstel.

Peulvruchten

 1. Peulvruchten zijn een uitstekende bron van ijzer en eiwitten. Probeer ze na je training te consumeren om je koolhydraatvoorraad aan te vullen en een eiwitbron te bieden om spiergroei te bevorderen.

 2. Hun hoge vezelgehalte helpt bij de opname van voedingsstoffen, omdat vezels gekoppeld zijn aan het behoud van gezonde darmbacteriën, wat een optimale spijsvertering bevordert. Dit maximaliseert de voedingswaarde van het voedsel dat u eet.

 3. Er is ook een enorme familie bonen en linzen om uit te kiezen. Ze kunnen worden verwerkt in een aantal verschillende gerechten, dus je zult zeker een smaak - en maaltijd - vinden die je lekker vindt.

Hele korrels

 1. Hele granen zijn hart-gezonde koolhydraten, waardoor ze al in mijn boek te winnen zijn. Ze bevatten ook eiwitten en sommige bronnen zijn rijk aan antioxidanten.

 2. Hele planten hebben vaak meerdere voordelen, en volle granen zijn hier een perfect voorbeeld van. Consumeer ze voor je training voor een uitstekende energiebron.

Noten en zaden

 1. Noten en zaden zijn rijk aan eiwitten en calorisch dicht. Slechts een portie walnoten heeft bijvoorbeeld ongeveer 5 gram eiwit. Als u een gemakkelijke bron van calorieën aan uw dieet wilt toevoegen, zijn noten en zaden de manier om het te doen.

 2. De vetten in noten en zaden stimuleren ook de opname van voedingsstoffen in vetoplosbare vitamines A, D, K en E, dus het is voordelig om ze op te nemen in een voedselrijke maaltijd.

Smoothies

 1. Hoewel dit meer een maaltijd of snack is dan een specifiek voedingsmiddel, had ik het gevoel dat smoothies nog steeds een vermelding verdienden. Naar mijn mening is de smoothie-rage in de gezondheidswereld goed onderbouwd. Smoothies zijn ongelooflijk veelzijdig en ze geven een voedingsstoot. En de juiste componenten maken het de perfecte pre-workout-optie.

De plantaardige opties om spieren op te bouwen zijn eindeloos

 1. Zoals u ziet, zijn er eindeloze plantaardige opties voor het maximaliseren van uw training en het opbouwen van spieren. Vergeet niet dat oefening de sleutel is om spieren op te bouwen. Zorg ervoor dat je voeding je sterk en energiek houdt en voldoende calorieën verbruikt om spiergroei te behouden.

 2. Sara Zayed startte Posifitivy op Instagram in 2015. Terwijl ze na haar studie fulltime als ingenieur werkte, ontving Zayed het Plant-Based Nutrition-certificaat van Cornell University en werd een ACSM-gecertificeerde personal trainer . Ze nam ontslag om te werken voor Ethos Health, een medische levensstijl, als medisch schrijver in Long Valley, NJ, en zit nu op de medische school. Ze heeft acht halve marathons, een volledige marathon gelopen en gelooft sterk in de kracht van complete voeding, plantaardige voeding en levensstijlaanpassingen. Je kunt haar ook vinden op Facebook en je abonneren op haar blog.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407