Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


5 redenen waarom elke Amerikaan theetijd zou moeten hebben

Als opvoeder die onder de armoedegrens leeft, verlies ik nooit hoop voor mijn kinderen

 1. De Britten zijn op weg met hun afternoon tea-ritueel. Het is niet alleen een geweldige manier om een ​​lange dag af te breken, het is een fantastisch excuus om onze computers op te bergen en een goed ouderwets gesprek te voeren. Bovendien houden theekransjes vaak een verspreiding van heerlijke hapjes in. Serieus, wat is er niet om van te houden?

 2. Om de zaak nog overtuigender te maken, Sloane Tea-oprichter en theesommelier (het is een ding, zoek het op!) Hoda Paripoush biedt haar twee cent aan de waarde van een middag kopje thee en een scone of twee. Blader door de onderstaande lijst om erachter te komen waarom u elke middag theetijd moet maken.

1. Theetijd geeft je de kans om vrienden en familie bij te praten zonder afleiding.

 1. Paripoush ziet het vasthouden van theetijd als de perfecte manier om een ​​band met geliefden aan te gaan zonder de onderbrekingen van teksten of e-mails: "Mijn meest gekoesterde herinneringen aan theetijd betreffen allemaal het gezelschap van familie en vrienden ... Een goede theetijd is er een die niet gehaast is, en een waarin je eigenlijk de tijd maakt om te genieten van de eenvoud van het moment of het gezelschap en het gesprek van de mensen waarmee je samen bent. " Amen.

2. Het is een excuus om goed voedsel te eten.

 1. Theetijd is onvolledig zonder smakelijke dingen om aan te knabbelen. Volgens Paripoush heeft een echt theekransje zowel zoete als hartige lekkernijen nodig om de theepot te begeleiden. "Hoewel er geen vaste regels zijn als het gaat om het menu, bestaat het meestal uit een combinatie van broodjes en snoep, en natuurlijk scones met geklopte room en conserven als bijgerechten."

3. Middagthee kan je gebruikelijke verlangens vóór het eten bedwingen.

 1. Zittend bij afternoontea kan het antwoord zijn op uw 15:00 uur. hangry spell. "Afternoon Tea vond traditioneel plaats als een manier om het gat op te vullen vóór de late avondmaaltijd," legde Paripoush uit. Meestal geserveerd tussen 13.00 en 16.00 uur, is de quasi-maaltijd het perfecte ding om je te bedienen voordat het diner wordt geserveerd.

4. Het voelt speciaal.

 1. Paripoush merkte op dat eten dat wordt geserveerd tijdens afternoontea traditioneel wordt weergegeven op een drielaags plateau, met de thee gepresenteerd in een porseleinen pot. Dit zet een verfijnde toon die de hele ervaring verheft, waardoor het speciaal aanvoelt. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat je deze items gewoon hebt liggen, kun je de chique ervaring nabootsen door gebruik te maken van de beste serveware in je keuken. Een hippe outfit aantrekken lijkt me ook leuk.

5. Het rustgevende ritueel helpt je te leven in het moment.

 1. Het nemen van de nodige stappen om thee te zetten is een kalmerend proces dat ons kort van onze hectische schema's weghaalt. "We zijn vaak op zintuiglijke overbelasting zonder het te beseffen," zegt Paripoush, "en het maken van de tijd om daadwerkelijk thee te zetten met alle verschillende stappen, hoe eenvoudig ze ook zijn, zorgt ervoor dat we aanwezig zijn." Aandachtig blijven is een belangrijke vaardigheid die gezondheidsbevorderende voordelen heeft, dus je moet je goed voelen om tijd vrij te maken voor een warme kop thee.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407