Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


5 Verbazingwekkende Szechuan Peppercornvervangers

5 Verbazingwekkende Szechuan Peppercornvervangers

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 02 augustus 2018

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Szechuan Peppercornvervangers

 1. Helaas zijn precieze Szechuan-peperkorrelsubstituten weinig en ver tussen, en veel mensen zullen u vertellen dat u niet eens probeert een vervanger te vinden. Szechuan-peperkorrels zijn in de meeste winkels echter moeilijk te vinden en zijn notoir duur. De beste Szechuan-vervangers voor peperkorrels zijn onder andere paradijskorrels, Tasmaanse peper, Tellicherry-peperkorrels, zwarte peper en koriander. Ze vervangen Szechuan-peperkorrels misschien niet helemaal, maar komen in de buurt van het smaakprofiel.

Grains of Paradise

 1. Grains of Paradise, soms alligatorpeper of Afrikaanse peper genoemd, is een veelgebruikt Noord-Afrikaans kruid. Het is niet echt een peperkorrel, hoewel het op een lijkt, maar in plaats daarvan tot de gemberfamilie behoort. De smaak is vergelijkbaar met kardemom, kruidnagel en citroen.

Tasmaanse peper

 1. Deze kleine donkere bessen zijn ook niet gerelateerd aan peperkorrel, maar ze zien er vrijwel hetzelfde uit. De geur van Tasmaanse peper is vergelijkbaar met jeneverbes en de smaak is peperig, houtachtig en bloemig, met wat zoetheid. Als vervanging voor Szechuan-peperkorrel wordt het wat milder en kun je er wat meer van gebruiken.

Tellicherry Peppercorns

 1. India. Tegenwoordig betekent Tellicherry echter elke grote peperkorrel die langer aan de plant is achtergelaten, waardoor deze meer kan rijpen en rijpen dan gewone zwarte peperkorrels. De langere tijd op de wijnstok zorgt ervoor dat de smaken dieper worden, waardoor ze een houtachtige, citrusachtige smaak krijgen, waardoor ze een goede vervanging zijn voor Szechuan-peperkorrel. Tellicherry wordt beschouwd als de hoogste kwaliteit van peppercorn.eval (ez_write_tag ([![!728,90

Zwarte peper en koriander

 1. Deze twee gemeenschappelijke kruiden samen kunnen een aantal van de dennenaroma en citrustonen van Szechuan-peperkorrels nabootsen. Gebruik verse peper voor de best mogelijke hitte en vers gemalen koriander voor een scherpe, frisse, citrusachtige smaak.

Zwarte peper

 1. Als u echt in de ban bent, kunt u gewone zwarte peper gebruiken als vervanging. Dit heeft niets van de complexiteit van smaak, maar het kan de peperige hitte van het gerecht ondersteunen. Gebruik indien mogelijk versgemalen zwarte peper. Een scheutje citroensap helpt ook.

 2. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 3. Als u echt in de ban bent, kunt u gewone zwarte peper gebruiken als vervanging. Dit heeft niets van de complexiteit van smaak, maar het kan de peperige hitte van het gerecht ondersteunen. Gebruik indien mogelijk versgemalen zwarte peper. Een scheutje citroensap helpt ook.

 4. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407