Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


6 Grass-Fed Beef Nutrition Voordelen die u misschien zullen verrassen

Hoe kook je Turkije en Turkije recepten

 1. Volgens een onderzoek aan de California State University's College of Agriculture bevat grasvoedingsrundvleesvoeding aanzienlijk meer omega-3-vetzuren en meer geconjugeerd linolzuur (CLA) dan graangevoerd rundvlees. Grasgevoerd rundvlees, een van de beste eiwitrijke voedingsmiddelen die er zijn, is ook hoger in voorlopers van vitamine A en E en kankerbestrijdende antioxidanten in vergelijking met graangevoerd rundvlees. (1)

 2. Als je nog nooit van CLA hebt gehoord, is het een krachtig meervoudig onverzadigd vetzuur dat we uit onze voeding moeten halen (zoals een paleo- of ketogeen dieet) waarvan is aangetoond dat het kanker helpt bestrijden, ontmoedigen gewichtstoename en spieropbouw, en gras en rundvlees van hoge kwaliteit van gezonde, grasgevoerde koeien of andere dieren zijn de belangrijkste bronnen van CLA.

 3. Misschien hebt u tot nu toe niet teveel nagedacht over wat de dieren die u vandaag eet, gisteren zijn gevoerd. Dat is vrij gebruikelijk voor de meeste mensen. Je hebt misschien de termen 'grasgevoerd' of 'open bereik' en 'graangevoerd' gehoord zonder het echte verschil tussen deze voorwaarden te kennen.

 4. Zodra u de vitale verschillen begrijpt tussen grasgevoerd rundvlees en graangevoerd rundvlees, zult u die burger een beetje anders bekijken. Tegenwoordig is het meeste rundvlees dat je in de schappen van de supermarkt vindt, gevoerd met een graandieet. Over het algemeen krijgen deze koeien maïs en soja, maar vaak staat er meer op hun menu dan strikt granen.

 5. Er is gemeld dat sommige koeien die met granen zijn gevoerd, veel andere voedingsmiddelen dan granen krijgen om de kosten te drukken en gewichtstoename te bevorderen. Van gomachtige wormen tot melkchocoladerepen tot oudbakken snoep dat nog in de wikkels zit, deze arme runderen worden gevoed met alles wat de goedkoopste bron is die hen het meest dik maakt, en blijkbaar is het al tientallen jaren aan de gang. (2)

 6. Op 15 oktober 2007 heeft de USDA een standaarddefinitie opgesteld voor de claim "grasgevoerd" die continue toegang tot grasland vereist en voorkomt dat dieren graan of producten op basis van graan krijgen. (3) Laten we eens kijken hoe grasvoer met grasvoedsel echt uw gezondheid ten goede kan komen en een algehele betere keuze is voor uzelf, uw dierbaren en het milieu.

6 Grass-Fed Beef Nutrition Gezondheidsvoordelen

 1. Recent onderzoek uitgevoerd door Consumer Reports is de grootste studie tot nu toe die aantoont dat het kiezen van grasgevoerd vlees boven conventioneel vlees uw risico op voedselvergiftiging vermindert en resulteert in minder antibioticaresistente bacteriën. De onderzoekers testten op de aanwezigheid en variëteit van bacteriën in 300 monsters van rundergehakt van 103 supermarkten, bigboxen en natuurvoedingswinkels in 26 steden in het hele land.

 2. "Een van de belangrijkste bevindingen van ons onderzoek is dat rundvlees van conventioneel gekweekte koeien meer kans had op bacteriën in het algemeen, evenals bacteriën die resistent zijn tegen antibiotica, dan rundvlees van duurzaam gekweekte koeien. We vonden een type antibioticaresistente S. aureus-bacterie genaamd MRSA (methicilline-resistente staphylococcus aureus), die elk jaar ongeveer 11.000 mensen in de VS doodt, op drie conventionele monsters (en geen op duurzame monsters). En 18 procent van conventionele rundvleesmonsters waren besmet met superbugs - de gevaarlijke bacteriën die resistent zijn tegen drie of meer klassen van antibiotica - vergeleken met slechts 9 procent van rundvlees uit duurzaam geproduceerde monsters. We weten dat duurzame methoden beter zijn voor het milieu en menselijker voor dieren. Maar onze tests tonen ook aan dat deze methoden rundergehakt kunnen produceren dat minder risico's voor de volksgezondheid oplevert. "

 3. Grasgevoerde rundvleesvoeding levert veel voordelen op voor uw persoonlijke gezondheid, maar er is meer. Met gras gevoerd rundvlees is niet alleen beter voor uw gezondheid dan met graan gevoerd, maar het is ook beter voor het milieu. Veel mensen vermijden rundvlees en vlees volledig omwille van het milieu.

 4. Als het gaat om grasgevoerd rundvlees, is er heel goed nieuws. Onderzoek toont nu aan dat de traditionele productie en afwerking van gras op basis van rundvlees het milieu daadwerkelijk ten goede komt door de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, de biodiversiteit van weilandecosystemen te vergroten en de kwaliteit van het afvoerwater van goed beheerde weiden te verbeteren. Over het algemeen is aangetoond dat grasgevoerd rundvlees de CO2-voetafdruk verkleint en het milieu helpt in plaats van het te schaden. (12)

 5. Er zijn eigenlijk 16 verschillende soorten CAO's, die elk een uniek en zeer belangrijk gezondheidsvoordeel bieden. CLA is sinds 1994 in tal van dierstudies aangetoond om de gezondheid te bevorderen en ziekten te bestrijden. Van kankerbestrijding tot gewichtsverlies, CLA wordt wereldwijd aangeprezen als een "must-have" in uw dieet voor optimale gezondheid vandaag en morgen. Geconjugeerde linolzuren zijn onderzocht op hun vermogen om kanker, obesitas, diabetes en hart- en vaatziekten te voorkomen en te behandelen. (4)

 6. CLA-bronnen hebben hun vermogen als kankerbestendig voedsel bewezen in meerdere dierstudies. Zoals een studie gepubliceerd in het tijdschrift Cancer wees erop dat CLA uniek is in het feit dat het afkomstig is van dierlijke bronnen, omdat de meeste natuurlijke stoffen tegen kanker van plantaardige oorsprong zijn. Bovendien wordt van dieren afgeleide CLA's "werkzaamheid tegen kanker uitgedrukt in concentraties dichtbij menselijke consumptieniveaus." (5)

 7. In 2000 heeft een Finse studie gepubliceerd in het tijdschrift Nutrition and Cancer aangetoond dat CLA ook voor mensen anticarcinogene effecten kan hebben. In deze studie hadden vrouwen met de hoogste niveaus van CLA in hun voeding een lager risico op borstkanker dan vrouwen met de laagste niveaus van CLA. (6) Het onderzoek naar kanker tegen CLA en mensen zal hopelijk doorgaan omdat het er tot nu toe veelbelovend uitziet.

 8. CLA is zeker een van de hoogtepunten van grasvoer met rundvlees en het is aangetoond dat het het risico op hartaandoeningen vermindert. Dit is slechts een van de vele voordelen voor het hart van grasvoer met gras, dat misschien niet geldt voor andere soorten rundvlees.

 9. De belangrijkste redenen waarom grasgevoerd rundvlees de gezondheid van het hart ten goede kan komen, zijn onder meer: ​​(7)

 10. Het krijgen van voldoende gezonde vetten in uw dieet is uiterst nuttig om uw bloedsuiker op een gezond niveau te houden. Onderzoek gepubliceerd in het Journal of Endocrinology and Metabolism in 2016 keek naar de effecten van de gezonde vet-CLA op insulinegevoeligheid bij zwaarlijvige kinderen. Uit de gerandomiseerde, dubbelblinde en placebogecontroleerde studie bleek dat 37 procent van de patiënten die met CLA werden behandeld, verbeteringen vertoonde in de gevoeligheid voor insuline. Bovendien vertoonden spierbiopten van de met CLA behandelde personen een opregulatie van het eiwitmolecuul IRS2 dat de effecten van insuline op het lichaam bemiddelt. (8)

 11. Het is duidelijk dat de voordelen van grasvoer met rundvlees niet alleen voor volwassenen zijn. Deze resultaten bij kinderen zijn ook zinvol voor volwassenen die hun bloedsuiker onder controle willen houden om diabetes, hartziekten en metabool syndroom af te weren.

 12. Ongeveer 80 procent van de antibiotica die in de Verenigde Staten wordt verkocht, gaat naar vee zoals koeien, dus het is niet gek om je zorgen te maken over antibiotica in rundvlees. (9) Koeien die geen gras krijgen, leven van een graanvoeding en krijgen meestal hormonen om hun gewicht onnatuurlijk te verhogen en dus meer vlees op te leveren. Met grasgevoerde koeien is gewichtstoename niet zo hoog omdat ze een gezonder, caloriearm dieet eten.

 13. De belangrijkste reden dat boeren meer antibiotica gebruiken, is dat naarmate de vraag naar vlees toeneemt, dieren zich beperken tot steeds kleinere ruimtes, wat de verspreiding van ziekten aanzienlijk vergroot. Het gebruik van antibiotica in vlees, met name in de fabriek gekweekt vlees, draagt ​​bij aan de antibioticaresistentie bij de mens. Daarom is het zo belangrijk dat u zich niet alleen afvraagt ​​wat er in uw lichaam gebeurt, maar wat er gebeurt in het lichaam van de dieren die u op uw lichaam plaatst dinerbord.

 14. Het voeren van rundergraan maakt hun darmkanalen veel zuurder, en dit bevordert de groei van bacteriën zoals E. coli, die eigenlijk iemand kunnen doden die onvoldoende gekookt rundvlees eet als een zeldzame hamburger. We kunnen de commerciële vleesindustrie bedanken voor dit soort enge rundvlees, dat het product is van het voeren van koeiengraan en het houden van deze in overvolle, door ziekte overbelaste voederpartijen. (10)

 15. Gebruik van antibiotica en hormonen bij rundvlees is aanzienlijk minder waarschijnlijk bij grasvoeding dan bij graanvoeding. Als vlees biologisch is en met gras wordt gevoerd, kreeg het dier geen antibiotica of hormonen omdat biologisch vee biologisch voer krijgt en geen antibiotica of hormonen krijgt. Voor grasgevoerd rundvee worden meestal geen antibiotica gegeven, wat heel anders is dan het consistente en veel voorkomende gebruik van antibiotica op koeien met veel voer, met graan gevoederd.

 16. Volgens consumentenrapporten: (11)

 1. Vraag je je af, wat eten koeien? Als het aan zijn lot wordt overgelaten, zal een koe eten en gedijen op een dieet dat erg op gras is gericht, met een paar andere voedergewassen planten zoals klaver erin. Een koe heeft een spijsverteringssysteem dat heel anders is dan dat van een mens, een die echt is bedoeld om te floreren die gemeenschappelijke groene vloer eten die we allemaal kennen als gras. (13)

 2. Grasgevoerd rundvlees is afkomstig van runderen die in de loop van hun leven alleen gras en ander voedergewassen voedsel consumeren. Wat een koe eet, is rechtstreeks van invloed op de soorten en niveaus van voedingsstoffen en vetten die je krijgt als je vlees van die koe eet. Vlees van 100 procent met gras gevoederde koeien zit boordevol met nog meer voeding dan wat je krijgt van een koe met graanvoeding. Al die begrazing van gras en ruwvoer in plaats van het volgen van een dieet van bewerkte voedingsmiddelen gaat echt een lange weg.

 3. Eén mager biefstuk met gras (214 gram) bevat bijvoorbeeld ongeveer: (14)

Hoe zoeken en koken met gras-gevoed rundvlees

 1. Grasgevoerd rundvlees kost meestal meer per pond, maar ik denk echt dat het het iets hogere prijskaartje waard is. De meeste supermarkten bieden nu een biologisch gedeelte dat ten minste één, zo niet een paar, versie van grasgevoerd rundvlees bevat. U wilt geen genoegen nemen met 'natuurlijk' of 'weilandopvoeding'. In het ideale geval wilt u dat het label u vertelt dat het rundvlees voor 100 procent met gras wordt gevoerd, wat betekent dat het zowel met gras als met gras is afgewerkt. Als een rundvleesproduct niet aangeeft dat het 100 procent met gras is gevoerd of zowel met gras is gevoerd als met gras is afgewerkt, kan het waarschijnlijk met graan zijn afgewerkt. Zorg ervoor dat het etiket ook aangeeft dat het rundvlees vrij is van hormonen en antibiotica.

 2. Het is nog een pluspunt als u een etiket van de American Grassfed Association (AGA) of American Food Alliance (AFA) op de verpakking ziet. De AGA en AFA zijn organisaties die strengere eisen stellen dan de USDA als het gaat om het voeren met gras.

 3. Grote supermarkten hebben de neiging om één merk of lijn vlees te dragen. Als u van plan bent uw grasgevoerd rundvlees aan te schaffen, doe dan eerst wat onderzoek naar het bedrijf dat het grasgevoerd rundvlees verkoopt. Zorg ervoor dat dit bedrijf een bedrijf is waarvan u denkt dat het eerlijk, betrouwbaar en een betrouwbare bron is van grasgevoerde rundvleesvoeding. De officiële lijst van activiteiten die deel uitmaken van het USDA Grass Fed-programma is niet erg groot, maar groeit vooral in het afgelopen decennium. (15)

 4. Producten kiezen die grasgevoerd EN biologisch zijn, is nog beter. Het is belangrijk op te merken dat grasgevoerd niet gelijk is aan biologisch en biologisch niet gelijk is aan grasgevoerd. Het is mogelijk dat grasgevoerde koeien die door de weide zwerven synthetische meststoffen en herbiciden gebruiken die op het gras worden gebruikt. Dus als je echt het meest natuurlijke, schoonste rundvlees wilt krijgen, is het kopen van biologisch gras met gras absoluut de beste keuze. Maar merk ook op dat er enkele boeren zijn die hun koeien biologisch fokken en met gras voeren, maar zich niet kunnen veroorloven de biologische certificering. Daarom is het belangrijk om onderzoek te doen of echt de bron van je vlees te kennen.

 5. Een van de beste opties voor het eten van grasgevoerd rundvlees is om een ​​lokale boer in uw omgeving te vinden die vee op open, vrije uitloop fokt, ze alleen verse en gedroogde grassen voedt en niet gebruik geen geneesmiddelen, zoals hormonen of antilichamen. Ik geloof dat wanneer je lokaal winkelt voor je voedsel, van rundvlees tot appels, je gezonder en gelukkiger zult zijn. Je draagt ​​ook bij aan je lokale gemeenschap op een manier die alleen door lokaal te kopen kan.

 6. Ben je klaar om te beginnen met koken en profiteer je van al die grasgevoerde rundvleesvoeding en gezondheidsvoordelen? Ik raad je ten zeerste aan om grasgevoerd rundvlees te gebruiken als de ster van je maaltijd in deze heerlijke en gezonde recepten:

 7. Rundvlees met gras heeft een andere smaak dan graanvoer. Sommige mensen beschrijven het als een meer aardse of grasachtige smaak, en veel mensen verkiezen de smaak boven graanvoer. Het is ook belangrijk om te weten dat omdat grasgevoerd rundvlees inherent minder vet is, het ongeveer 30 procent sneller kookt dan graangevoerd rundvlees. (16)

Rundergeschiedenis met gras en interessante feiten

 1. Koeien zijn bedoeld om hun leven vredig op gras in wijd open weiden door te brengen, maar de meeste koeien worden tegenwoordig grootgebracht in een besloten diervoeding of geconcentreerde diervoeding, bekend als CAFO. In deze enorme faciliteiten zijn de koeien niet alleen beperkt en overvol, maar eten ze ook niet wat het beste voor hen is. In plaats daarvan eten ze wat hen het dikst maakt en dus het meeste geld oplevert. Wanneer deze arme koeien ziek worden (wat gemakkelijk gebeurt met de verre van ideale leefomstandigheden), worden ze meestal vol met hormonen en antibiotica gepompt.

 2. Er wordt gezegd dat een koe met graanvoeding en veel voer groot genoeg kan zijn om tot een heel jaar sneller te slachten dan een koe die alleen gras, voedergewassen voedsel en hooi voedt. Voor grasproducerende rundvleesproducenten is het niet alleen tijd dat ze vechten, maar er zijn ook hogere bedrijfskosten, een tekort aan verwerkers en aarzeling van de consument om over te schakelen op grasvoeding vanwege bezorgdheid over verschillen in smaak en textuur.

 3. Volgens Jo Robinson, auteur van "Pasture Perfect", "Als je een typische hoeveelheid rundvlees per jaar eet, wat in de Verenigde Staten ongeveer 67 pond is, schakel dan over naar grasvoer bespaart u 16.642 calorieën per jaar. " (17) Dit taillebesparende voordeel is slechts een van de vele redenen waarom we dankbaar moeten zijn voor het harde werk van met gras gevoede veehouders.

 4. De vraag naar rundvlees van betere kwaliteit is de afgelopen decennia toegenomen en lijkt niet snel te vertragen. Sommige fastfoodketens zoals Carl's Jr. (r) bieden nu een hamburger gemaakt van grasgevoerd rundvlees, wat ver verwijderd is van de antibiotica in fastfood die meer typisch zijn. Carl's Jr. noemt het "fastfood's eerste All-Natural Burger", die het verder omschrijft als "een grasgevoed, scharrelkaas met vrije uitloop, zonder toegevoegde hormonen, steroïden of antibiotica." (18) Hopelijk zullen meer voedselleveranciers dit voorbeeld volgen, maar hoewel ze zich richten op het verbeteren van hun vlees, moeten ze er ook voor zorgen dat er geen high fructose-glucosestroop in hun ketchup zit en een broodje gebruiken dat niet vol twijfel zit ingrediënten.

 5. Met grasgevoerd rundvlees kunt u al die geweldige grasgevoerde rundvleesvoeding krijgen met een lagere kans op gevaarlijke ziekten. (19) Het is echter belangrijk dat u uw rundvlees op de juiste manier hanteert en kookt om door voedsel overgedragen ziekten te voorkomen.

 6. Voor de zekerheid raadt de USDA aan hamburgers en gehaktmengsels (zoals gehaktbrood) te koken tot een voedselthermometerwaarde van 71 ° C (160 ° F). Voor steaks en gebraad beveelt de USDA een minimale interne temperatuur van 145 graden F (62,8 graden C) aan voordat u het vlees uit de warmtebron haalt. Voor de veiligheid en de kwaliteit moet u het rundvlees vervolgens minimaal drie minuten laten rusten voordat u het eet. (20)

 7. Als u grasgevoerd rundvlees eet, doet u niet alleen iets goeds voor uzelf, maar eet u ook bewust en bevordert u de juiste behandeling van koeien. Als je het grootste deel van je leven rundvlees met graanvoeding hebt gegeten, kun je je op dit moment verward voelen, onzeker over hoe je een verandering kunt aanbrengen in het eten van grasvoer met gras. Maak je geen zorgen, naarmate de wereld zich meer bewust wordt van wat er aan de hand is met wat er op onze borden staat, neemt de vraag naar gras gevoederd, scharrelvlees toe, waardoor de beschikbaarheid voor jou, de ontwikkelde consument, toeneemt.

 8. Nu je de echte feiten over die biefstuk op je bord kent, wat ga je doen? Wanneer ze geconfronteerd worden met verandering, kunnen velen bang worden om niets te doen of te ontkennen. Ik verzoek u dringend om controle over uw eigen gezondheid te nemen door zorgvuldig te kiezen wat u eet en hoe u leeft. Kiezen om te profiteren van grasvoedingsvoeding voor rundvlees is een krachtige stap in de richting van een gezond, overvloedig leven, aangezien grasvoedingsvoeding voor rundvlees mogelijk kanker bestrijdt, het risico op hartaandoeningen vermindert, de bloedsuikerspiegel verbetert en zelfs het milieu ten goede komt, terwijl het een veiligere optie voor rundvlees is die vrij is van hormonen en antibiotica.

 9. Je zou kunnen denken dat een lekkende darm alleen het spijsverteringsstelsel beïnvloedt, maar in werkelijkheid kan het meer beïnvloeden. Omdat Leaky Gut zo gewoon is en zo'n raadsel, Ik bied een gratis webinar aan over alle dingen die lekken. Klik hier voor meer informatie over het webinar.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407