Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


6 Last-Minute Geschenken voor een gezonde Valentijnskaart

De onderste regel

 1. Valentijnsdag is vrijdag, wat betekent dat miljoenen mensen binnenkort zullen worden overladen met bloemen en chocolaatjes en verklaringen van liefde en verlangen.

 2. Maar als u uw geliefde wilt laten zien dat u nog vele jaren samen wilt, geef dan het geschenk van gezondheid.

 3. Feeling Down? Probeer deze voedingsmiddelen om je humeur te vergroten >>

1. Als je voor chocolade gaat, denk dan donker

 1. Een reep van Hershey is niet de meest creatieve manier om te gaan, maar pure chocolade bevat veel belangrijke mineralen en gezonde antioxidanten. Het is niet alleen aangetoond dat het helpt bij de slagader en de gezondheid van het hart, maar het kan ook het humeur verbeteren.

 2. Donkere chocolade bevat theobromine, een chemische stof die op cafeïne lijkt. Hoewel het onderzoek gemengd is, hebben sommige onderzoeken aangetoond dat mensen die donkere chocolade consumeren, een beter humeur en hogere energieniveaus melden.

 3. Als u nog meer antioxidanten wilt toevoegen om uw speciale persoon te helpen gezond te blijven, probeer dan met donkere chocolade bedekte bessen van Shari's Berries. Met opties zoals aardbeien en kersen, kunt u er zeker van zijn dat uw Valentine iets gezonder krijgt dan de standaard chocoladesampler.

 4. Eet dit, niet dat: hart-gezonde ingrediëntvervangingen >>

2. Geef een mooie fles rode wijn

 1. Net als donkere chocolade bevat rode wijn flavonoïden, organische antioxidanten waarvan is aangetoond dat ze voordelen voor de gezondheid van het hart hebben en potentiële kankerbestrijdende kracht. In tegenstelling tot witte wijnen, die zoeter zijn en meer suikers bevatten, heeft onderzoek het consumeren van een glas rode wijn per dag gekoppeld aan een langere levensduur.

 2. Rode wijn helpt uw ​​hart door het verhogen van goede cholesterol, het verlagen van slechte cholesterol en het verlagen van het risico op bloedstolsels.

 3. Geen wonder dat een gewone Ierse toast, slainte, zich direct vertaalt naar 'gezondheid'.

3. Maak thuis een hart-gezonde maaltijd

 1. Je hoeft niet je hele salaris uit te geven aan een chique restaurant met kaarslicht om romantisch te zijn. Als u privacy zoekt, gaat er niets boven een rustig diner thuis.

 2. Maaltijden die zich richten op verse groenten en magere eiwitten zoals kip en vis zijn niet alleen gezond, ze zijn ook gemakkelijk te verteren, wat betekent dat uw romantische nacht niet zal worden ingekort -diner eten coma.

 3. De American Heart Association heeft een hele reeks gezonde recepten die u kunt bereiden voor uw Valentijn. Van Slow-Roasted Cherry Tomato Bruschetta tot Devil's Food Cupcakes, je eetopties thuis zijn niet beperkt tot afhalen.

 4. Meer informatie over de gezondheidsvoordelen van zoenen >>

4. Investeer in je liefdesleven met een nieuwe matras

 1. Je brengt een derde van je leven in bed door, ervan uitgaande dat je de aanbevolen acht uur slaap per nacht krijgt. Een goed matras kan het verschil betekenen tussen verfrist wakker worden en willen dat je een goede chiropractor kende.

 2. Naast slapen kan uw matras ook uw liefdesleven verbeteren. Het hebben van een comfortabel matras waar jij en je partner allebei van genieten is een voorwaarde voor gelukzaligheid in de slaapkamer.

5. Kiss It Out

 1. Naast dat het de snelste manier is om je Valentine te laten zien dat je geslagen bent, verbetert kussen de gezondheid van alle betrokkenen.

 2. Onderzoek heeft aangetoond dat kussen de immuniteit verhoogt als partners kleine hoeveelheden bacteriën delen. Je kunt er ook jonger uitzien door je gezichtsspieren te trainen. Dus trek je omhoog en voel je beter.

6. Geef het geschenk van massage

 1. Massages samenbrengen is niet alleen romantisch, het is ook een goede hechtingservaring.

 2. Volgens de Mayo Clinic is aangetoond dat massagetherapie stress, pijn en spierspanning vermindert, drie dingen die een lovey-dovey-stemming kunnen doden. Bovendien kunnen die drie dezelfde factoren je levensduur verkorten.

 3. Dus als je Valentijn de winterblues of door het weer veroorzaakte cabinekoorts heeft ervaren, maak dan een afspraak voor jullie beiden om je stress en spanning zachtjes weg te laten masseren.

 4. Massages samenbrengen is niet alleen romantisch, het is ook een goede hechtingservaring.

 5. Volgens de Mayo Clinic is aangetoond dat massagetherapie stress, pijn en spierspanning vermindert, drie dingen die een lovey-dovey-stemming kunnen doden. Bovendien kunnen die drie dezelfde factoren je levensduur verkorten.

 6. Dus als je Valentijn de winterblues of door het weer veroorzaakte cabinekoorts heeft ervaren, maak dan een afspraak voor jullie beiden om je stress en spanning zachtjes weg te laten masseren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407