Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


6 ongelooflijke voordelen van soja-yoghurt

6 ongelooflijke voordelen van soja-yoghurt

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 27 april 2019

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wat is soja-yoghurt?

 1. Eenvoudig gezegd is sojayoghurt yoghurt die wordt bereid met sojamelk. Sojamelk wordt op zijn beurt bereid uit sojabonen, een van de meest geteelde commerciële gewassen. Dit type yoghurt is vooral populair bij veganisten, omdat het niet is afgeleid van een dierlijk product, in tegenstelling tot gewone yoghurt, en een geweldig zuivelvrij alternatief is. Andere mensen die hun totale vetinname willen verlagen, zullen ook genieten van de voedingswaarde van deze yoghurt. Het meest opvallend is dat deze yoghurt een volledig eiwit bevat, wat betekent dat het alle essentiële aminozuren bevat die het lichaam nodig heeft. Dit komt bovenop de probiotica in deze yoghurt. Net als bij de productie van gewone yoghurt, wordt sojayoghurt geproduceerd door bepaalde bacterieculturen aan sojamelk toe te voegen. [! 99027 => 1130 = 3!

 1. Hoewel soja-yoghurt in de meeste supermarkten en supermarkten overal verkrijgbaar is, maken sommige mensen er de voorkeur aan om thuis hun eigen soja-yoghurt te maken.

Nutrition

 1. Voedingskundig gezien bevat een kopje sojayoghurt ongeveer 20% van uw eiwitbehoeften voor de dag, evenals goede hoeveelheden calcium, magnesium, vitamine C en ijzer. Een kopje van deze yoghurt bevat ongeveer 250 calorieën, evenals 5 gram vet, waarvan de meeste enkelvoudig onverzadigd en meervoudig onverzadigd van aard zijn.

Voordelen

 1. Osteoporose en onder andere hoge bloeddruk bestrijden. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Soja-yoghurt versus gewone yoghurt

 1. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407