Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


7-daagse groentesoepdieet

Overwegingen

 1. Het doel van het volgen van een zevendaags groentesoepdieet is om een ​​snel gewichtsverlies te beïnvloeden door hoofdzakelijk groentesoep elke dag van uw dieet te consumeren. In tegenstelling tot uitgebalanceerde commerciële dieetprogramma's of door artsen aanbevolen diëten, geeft het National Institutes of Health aan dat diëten die één voedsel bevatten met uitsluiting van andere soorten en variëteiten van voedsel, rage diëten zijn. Door ander voedsel gedurende de week op te nemen, kun je een juiste voedingsbalans behouden.

Het plan

 1. Groentesoep eten totdat je al je gewicht verliest, kan moeilijk zijn. Het zevendaagse groentesoepdieet, vergelijkbaar met het verbazingwekkende soepdieet op de website "Good Housekeeping", beveelt aan om caloriearm ontbijt- en lunchmaaltijden en groentesoep voor het diner te eten de eerste nacht en vervolgens de soepingrediënten gedurende de week te variëren. Het zevendaagse groentesoepdieet vereist dat je elke avond alleen groentesoep eet, en stelt je niet in staat om te variëren of ingrediënten toe te voegen. Door een grote pot groentesoep te koken, kun je de soep elke avond eten met weinig voorbereiding.

De soep

 1. Je kunt elk groentesoeprecept gebruiken, omdat de meeste groenten weinig calorieën en veel voedingsstoffen bevatten. Een gezonde groentesoep bevat wortelgroenten zoals wortels en selderij, kool, tomaten, sperziebonen, courgette, spinazie en knoflook en uien voor kruiden. "Good Housekeeping" beveelt aan om de soep in kippenbouillon en water te koken tot alle groenten zacht zijn. Voeg uw eigen favoriete groenten toe om de soep aantrekkelijker te maken voor uw smaakpapillen. Als u een vegetarische versie van de soep wenst, gebruik dan groentebouillon in plaats van kippenbouillon.

Calorieën en voedingsstoffen

 1. Een ingeblikte groentesoep bevat ongeveer 120 calorieën per portie van 1 kop en een zelfgemaakte versie in "Good Housekeeping" bevat ongeveer 45 calorieën in 1 kop. De zelfgemaakte versie heeft 2 g eiwit en de commerciële caloriearme soep bevat 4 g eiwit. Andere voedingsstoffen in de zelfgemaakte soep zijn 4 g vezels en 410 mg natrium. Twee koppen groentesoep per nacht eten levert maar 90 calorieën op, waardoor het een zeer caloriearme maaltijd is. Je moet de hele dag ten minste 1200 calorieën eten als je het zevendaagse dieet volgt om goede voeding te garanderen. Voeg een groene salade of fruitsalade en een volkorenbroodje toe om de calorieën van uw maaltijd te verhogen tot ongeveer 300.

Strategies

 1. Maak je eigen groente- of kippenbouillon om te voorkomen dat je meer dan 800 mg natrium in 2 kopjes groentesoep drinkt. Te veel natrium kan leiden tot hoge bloeddruk of vochtretentie, zoals aangegeven door de American Heart Association. Hoewel het eten van groentesoep gedurende zeven avonden niet gevaarlijk is, probeer dan tijdens je ochtend- of avondmaaltijd 2 1/2 kopjes zuivelproducten, volle granen, vlees of bonen, vers fruit en wat gezond vet te consumeren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407