Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


7 dagen dieet voor snel gewichtsverlies voor patiënten met hartchirurgie

Voorzorg

 1. Het Sacred Heart-dieet is een zevendaags plan voor snel gewichtsverlies dat volgens geruchten is ontwikkeld door de afdeling cardiologie van het Sacred Heart Memorial Hospital; het ziekenhuis ontkent echter deze claim. Theorieën stellen dat het dieet is ontwikkeld om hartpatiënten met overgewicht te helpen gewicht te verliezen vóór het begin van de operatie. Een zevendaags dieet voor snel gewichtsverlies voor patiënten met een hartoperatie is een op soep gebaseerd plan dat beweert dat u in de eerste week 10 tot 17 pond kunt verliezen.

 1. Voorstanders van het Heilig Hart Dieet beweren ook dat de soep helpt om gifstoffen uit het lichaam weg te spoelen, waardoor u zich gezonder en energieker voelt. Sommige mensen beweren ook dat de ingrediënten in de soep je helpen calorieën sneller te verbranden, hoewel dit een valse theorie is. Het dieet is slechts een caloriearm plan.

Dieetprincipes

 1. Het hoofdbestanddeel van het Sacred Heart-dieet is een bouillon-gebaseerde soep. Elke dag omvat het consumeren van een deel van de zelfgemaakte soep, die is gemaakt van tomaten, uien, runderbouillon, soepmix, selderij, sperziebonen, wortelen en paprika's. Het dieet bevat een strikt zevendaags plan dat u nauwkeurig moet volgen. Op de eerste dag van het dieet mag u alleen soep en fruit consumeren. De tweede dag staat de soep, groenten en een gepofte aardappel toe. Op de derde dag kun je alle soep, fruit en groenten eten die je wilt en op de vierde dag kun je soep, minstens drie bananen en magere melk. Op de vijfde dag eet je rundvlees, tomaten en soep en op de zesde dag moet je minstens één portie soep eten, samen met onbeperkte hoeveelheden rundvlees en groenten. De laatste dag van het plan staat soep, bruine rijst, groenten en ongezoet fruitsap toe.

Andere punten

 1. Het dieet beveelt ook dagelijks ten minste zes tot acht glazen water aan om uitdroging te voorkomen. Naast water mag je ook kruidenthee, koffie en ongezoet cranberrysap drinken. Volgens Diet.com laten sommige versies van het Sacred Heart Diet gebakken kip zonder vel of geroosterde vis toe in plaats van het rundvlees.

Overwegingen

 1. In 2004 gaf het Sacred Heart Hospital in Canada een formele verklaring af waarin het Sacred Heart-dieet werd opgezegd en elke betrokkenheid bij de opstelling van het dieetplan werd ontkend, volgens EveryDiet.org. De American Heart Association en het Sacred Heart Medical Center ontkennen ook elke associatie met het Sacred Heart Diet. Als u een hartpatiënt bent die wacht op een operatie, volg dan geen zevendaags plan voor snel gewichtsverlies tenzij u specifieke instructies van uw chirurg heeft. Het dieet ontbreekt aan calorieën, eiwitten en verschillende vitamines en mineralen die uw lichaam gezond en sterk houden tijdens de operatie.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407