Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


8 Oz. Lean Brisket Nutrition

Stap 7

 1. Borst is een gewone snee rundvlees die wordt gebruikt voor corned beef of barbecue, maar wordt niet beschouwd als een favoriete snee in termen van voeding. De snede komt uit het borstgedeelte, onder de eerste vijf ribben van de koe. Zelfs de magerste stukken borst bevatten meer calorieën dan andere eiwitten die minder verzadigd vet bevatten. Overweeg de voedingsimplicaties voordat u 8 oz toevoegt. van magere borst aan uw dieet.

Calorieën, eiwitten en koolhydraten

 1. Een 8 oz. portie gestoofde magere borst bevat 488 calorieën, volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw. Brisket heeft geen koolhydraten, maar biedt 64 gram eiwit in een portie van 8 oz. Het lichaam kan slechts 30 gram eiwit in één keer gebruiken voor spiersynthese, volgens een studie in het septembernummer van het "Journal of the American Dietetic Association." Je scheidt ofwel extra eiwit uit in urine of gebruikt het voor energie.

Fat

 1. In 8 oz. van mager borst, krijg je 24 gram vet, waarvan 8 gram verzadigd vet is, een type dat je cholesterolgehalte in het bloed kan verhogen als het teveel wordt gegeten. De American Heart Association beveelt aan om de inname van verzadigd vet tot minder dan 7 procent van de totale dagelijkse calorieën te houden. Voor een dieet met 2000 calorieën moet je dagelijks 15,5 gram of minder consumeren.

Vitaminen en mineralen

 1. Magere borst levert veel B-vitamines, waaronder riboflavine, niacine, folaat en pantotheenzuur. Het biedt ook 5,6 microgram vitamine B12, wat helpt bij het bevorderen van energie en de gezondheid van rode bloedcellen. De 6,4 milligram ijzer in een 8-oz. portie magere borst draagt ​​bij aan de 8 milligram die dagelijks wordt aanbevolen voor mannen en de 18 milligram voor vrouwen, volgens de richtlijnen van het Institute of Medicine. IJzer helpt rode bloedcellen zuurstof te transporteren en is essentieel voor een goede gezondheid. Magere borst is ook een bron van verschillende mineralen, waaronder fosfor, magnesium, kalium, zink en selenium.

Overwegingen

 1. Als u rundvlees wilt eten terwijl u uw vetinname tot een minimum beperkt, kies dan voor ossenhaasbiefstuk, 97 procent mager rundergehakt of ronde biefstuk in plaats van borst. Omdat het een moeilijker stuk vlees is, smaakt borst het beste wanneer het langere tijd wordt gestoofd. De Harvard School of Public Health merkt op dat het eten van meer dan 18 oz. wekelijks rood vlees kan het risico op darmkanker verhogen.

 2. Als u rundvlees wilt eten terwijl u uw vetinname tot een minimum beperkt, kies dan voor ossenhaassteaks, 97 procent mager rundergehakt of ronde biefstuk in plaats van borst. Omdat het een moeilijker stuk vlees is, smaakt borst het beste wanneer het langere tijd wordt gestoofd. De Harvard School of Public Health merkt op dat het eten van meer dan 18 oz. wekelijks rood vlees kan het risico op darmkanker verhogen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407