Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Aardbeien eten tijdens de zwangerschap

Kleur maakt een verschil

 1. Het Amerikaanse Congres van Verloskundigen en Gynaecologen beveelt een dieet aan dat rijk is aan groenten en fruit om ervoor te zorgen dat u en uw baby de voeding krijgen die u nodig hebt. Aardbeien leveren calcium, magnesium, vitamine C en andere vitale voeding. Helaas, als je niet zorgt voor de manier waarop je aardbeien bereidt en eet, kan je verzwakte zwangerschap immuunsysteem worden uitgedaagd door door voedsel overgedragen ziekten zoals E. coli. Een beetje goede verzorging kan u helpen ziekten te voorkomen en de gezonde vruchten van aardbeien en ander fruit te plukken.

Stap 1

 1. Praat met uw arts over de geschiedenis van uw gezin met voedselallergieën. Aardbeienallergieën zijn vaak genetisch van aard. Zelfs als u niet allergisch bent, als uw familie een geschiedenis van ernstige aardbeiallergieën heeft, kan uw arts u volgens de University of Maryland Medical Center adviseren om het fruit tijdens de zwangerschap te vermijden.

Stap 2

 1. Was uw aardbeien grondig voordat u ze eet. Wassen helpt bij het verwijderen van residuen van bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Wassen helpt ook om het risico op opname van in de grond gefokte bacteriën en parasieten, zoals E. coli, te verminderen. [! 35790 => 1130 = 4!

 1. Maak aardbeien dagelijks deel uit van minimaal 4 tot 5 kopjes fruit en groenten. Vertrouw niet op aardbeien om aan al uw dagelijkse groente- en fruitbehoeften te voldoen om ervoor te zorgen dat u een breed scala aan vitamines en mineralen binnenkrijgt.

Stap 4

 1. Kies hele, verse aardbeien in plaats van bewerkte vormen, zoals jam of lekkernijen met aardbeiensmaak. Verse aardbeien behouden meer voeding en vezels en bevatten doorgaans minder suiker en minder calorieën dan verwerkte aardbeien. Kies bevroren aardbeien als vers niet beschikbaar zijn.

Stap 5

 1. Controleer het etiket van verse aardbeiensappen om te controleren of het sap is gepasteuriseerd. Ongepasteuriseerde vruchtensappen verhogen uw risico op E. coli en andere door voedsel overgedragen ziekten, volgens FoodSafety.gov.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407