Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Aardbeithee - Voordelen, bijwerkingen Hoe te maken

Aardbeithee - Voordelen, bijwerkingen Hoe te maken

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 29 mei 2019

 2. Aardbeithee is een heerlijk fruitige drank die een aantal gezondheidsvoordelen kan bieden als hij goed wordt bereid. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wat is Strawberry Tea?

 1. Aardbeithee is een kruidenthee gebrouwen met de bladeren van de wilde aardbei, wetenschappelijk bekend als Fragaria vesca. Ook wel een bergaardbei of alpenaardbei genoemd, in tegenstelling tot de veel voorkomende aardbeien in supermarkten, zijn de bladeren geneeskrachtig. Sommige andere variaties van deze thee bestaan ​​uit gewone witte of zwarte thee die is gezoet met aardbeien of zelfs het fruit zelf gebruiken om de thee te brouwen. Het soort aardbeithee dat in de rest van dit artikel wordt besproken, is echter gemaakt van de geurige gedroogde bladeren, wat resulteert in een warme, ontspannende thee die verrassend naar aardbeien smaakt!

Hoe maak je aardbeienthee

 1. Je kunt thuis gemakkelijk je eigen aardbeithee maken, op voorwaarde dat je gedroogde wilde aardbeibladeren van een kruidkundige of natuurlijke kruidenier kunt vinden. Laten we het onderstaande recept eens bekijken.

Voordelen van Strawberry Tea

 1. Lees verder voor de belangrijkste voordelen van aardbeithee het volgende:

Bijwerkingen

 1. Als u te veel aardbeithee consumeert, kan dit ongewenste bijwerkingen hebben, waaronder de volgende:

 2. Ten slotte is het over het algemeen veilig om deze thee te drinken tijdens de zwangerschap, maar zoals altijd is het belangrijk om met uw arts te praten voordat u kruidenmiddelen toevoegt aan uw gezondheidsregime tijdens de zwangerschap.

 3. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.

 4. Als u te veel aardbeithee consumeert, kan dit ongewenste bijwerkingen hebben, waaronder de volgende:

 5. Ten slotte is het over het algemeen veilig om deze thee te drinken tijdens de zwangerschap, maar zoals altijd is het belangrijk om met uw arts te praten voordat u kruidenmiddelen toevoegt aan uw gezondheidsregime tijdens de zwangerschap.

 6. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407